Warriorspirit Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Όχι, πουθενά στο στρατό πλεον δε τους παίρνουν κινητά. Μην ακούτε πράγματα απο άτομα που πήγαν πριν μια δεκαετία στρατό... Ένας φίλος μου παρουσιάστηκε σήμερα και τους τα πήραν είπε και μου είπε να το καβατζωσω γι αυτό ρώτησα
stavros750 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, panosdOUG είπε Καλησπέρα Έχω πλατυποδία και έχουν αρχίσει να με πονάνε αρκετά τα πόδια και η μέση από την ορθοστασία αν ζητήσω άνευ αρβυλών τι Ι βγαίνω? Ευχαριστώ Το άνευ αρβυλών είναι συνήθως μία προσωρινή λύση, πήγαινε στο ΣΤΕΠ ή αντίστοιχα στο 401 αν είσαι Αθηναίος, να σε δουν και να σου αλλάξουν το Ι. Η μέση από την ορθοστασία σε όλους πονάει κακά τα ψέματα, η πλατυποδια αν είναι σε σοβαρό βαθμό γίνεσαι Ι4 ασυζητητί. Αυτό φαντάζομαι όμως, θα το είχαν δει ήδη την ημέρα της κατάταξης σου αν το είχες αναφέρει και είχε τις σχετικές γνωματεύσεις.
panosdOUG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, stavros750 είπε Το άνευ αρβυλών είναι συνήθως μία προσωρινή λύση, πήγαινε στο ΣΤΕΠ ή αντίστοιχα στο 401 αν είσαι Αθηναίος, να σε δουν και να σου αλλάξουν το Ι. Η μέση από την ορθοστασία σε όλους πονάει κακά τα ψέματα, η πλατυποδια αν είναι σε σοβαρό βαθμό γίνεσαι Ι4 ασυζητητί. Αυτό φαντάζομαι όμως, θα το είχαν δει ήδη την ημέρα της κατάταξης σου αν το είχες αναφέρει και είχε τις σχετικές γνωματεύσεις. Είχα πάει στο 401 είχαν κάνει διάγνωση και με είχαν βάλει με επανεξέταση και μου είπαν αν δεις ότι σε κουράζουν ζητάς επανεξέταση για να πάρεις άνευ- ελεύθερος αρβυλών και να μην φοράω αρβύλες καθόλου. Απλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάω άοπλο διότι είμαι ΕΛΔΥΚ και αν πάω άοπλο θα μου κάνουν επαναπατρισμό
stavros750 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, panosdOUG είπε Είχα πάει στο 401 είχαν κάνει διάγνωση και με είχαν βάλει με επανεξέταση και μου είπαν αν δεις ότι σε κουράζουν ζητάς επανεξέταση για να πάρεις άνευ- ελεύθερος αρβυλών και να μην φοράω αρβύλες καθόλου. Απλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάω άοπλο διότι είμαι ΕΛΔΥΚ και αν πάω άοπλο θα μου κάνουν επαναπατρισμό Το άνευ αρβυλών λογικά δεν θα επηρεάσει το Ι σου.
panosdOUG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, stavros750 είπε Το άνευ αρβυλών λογικά δεν θα επηρεάσει το Ι σου. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ θα πάω να ρώτησω στα Στεπ και βλέπουμε.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, Warriorspirit είπε Ένας φίλος μου παρουσιάστηκε σήμερα και τους τα πήραν είπε και μου είπε να το καβατζωσω γι αυτό ρώτησα Και να τους τα πήραν, θα τους τα δώσουν σε 2-3 μέρες. Αν τους τα πήραν, τότε δεν έχει νόημα να το κρύψεις, αν για ΧΥ λόγους απαγόρευσαν στο στρατόπεδο τα κινητά (που μου φαίνεται χλωμό, μάλλον κανά ψάρωμα στους νέους θα είναι) και σε πιάσουν να χρησιμοποιείς το κινητό θα φας καμπάνα. 15 ώρες πριν, panosdOUG είπε Καλησπέρα Έχω πλατυποδία και έχουν αρχίσει να με πονάνε αρκετά τα πόδια και η μέση από την ορθοστασία αν ζητήσω άνευ αρβυλών τι Ι βγαίνω? Ευχαριστώ Στο ΣΤΕΠ είναι πολύ πιθανό να σου δώσουν άνευ αρβυλών μόνο για 4-5 μέρες, άλλωστε οι γιατροί είναι φαντάροι τις περισσότερες φορές. Μόνιμα άνευ αρβυλών θα πρέπει να σε βγάλει στρατιωτικός ορθοπεδικός. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αρβύλες του εμπορίου, έχουν το 1/3 του βάρους απο αυτές του ΕΣ και ειναι αρκετά πιο ανατομικές. Με γύρω στα 50-60 ευρώ βρίσκεις και είναι πολύ καλή επένδυση.
pasxaliskar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Στις 10/1/2023 στις 7:11 ΜΜ, alexioannou είπε Μην φοβάστε ... Να σας μυρίσω θέλω.....😅😂🤣 Paratroopers 1984-1986 23 μήνες. Υπαξ Επικεφαλης αντιαρματικού παο+στριμ. 17 άλματα Διοικητής μου ο μετέπειτα αρχηγός στρατού Μανωλάς!!! Μας ΕΛΙΩΝΕ ....😀 Σας αφήνω τώρα πάω για 8 χιλιόμετρα τζογκινγκ χαλαρά στα 57 μου..... Μένουμε για πάντα special....😀 Καλή θητεία,σε όσους πάνε Η συμβουλή μου: Στα ζορικα σώματα περνάει ο καιρός γρήγορα .... ο καιρος περναει γρηγορα στο γραφειο η στο θαλαμο με νετφλιξ και disney plus και τιποτα αλλο.. ολα τα αλλα ειναι βασανα χωρις νοημα 1
Warriorspirit Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Και να τους τα πήραν, θα τους τα δώσουν σε 2-3 μέρες. Αν τους τα πήραν, τότε δεν έχει νόημα να το κρύψεις, αν για ΧΥ λόγους απαγόρευσαν στο στρατόπεδο τα κινητά (που μου φαίνεται χλωμό, μάλλον κανά ψάρωμα στους νέους θα είναι) και σε πιάσουν να χρησιμοποιείς το κινητό θα φας καμπάνα. Στο ΣΤΕΠ είναι πολύ πιθανό να σου δώσουν άνευ αρβυλών μόνο για 4-5 μέρες, άλλωστε οι γιατροί είναι φαντάροι τις περισσότερες φορές. Μόνιμα άνευ αρβυλών θα πρέπει να σε βγάλει στρατιωτικός ορθοπεδικός. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αρβύλες του εμπορίου, έχουν το 1/3 του βάρους απο αυτές του ΕΣ και ειναι αρκετά πιο ανατομικές. Με γύρω στα 50-60 ευρώ βρίσκεις και είναι πολύ καλή επένδυση. Και εγώ έτσι λέω να μην το κρύψω για ένα μήνα είναι να πάω να υπηρετήσω το υπόλοιπο μου οπότε δεν έχω όρεξη για καμπάνες και μαλακίες υπομονή μόνο...σε ευχαριστώ πολύ φίλε
tzotzo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Και να τους τα πήραν, θα τους τα δώσουν σε 2-3 μέρες. Αν τους τα πήραν, τότε δεν έχει νόημα να το κρύψεις, αν για ΧΥ λόγους απαγόρευσαν στο στρατόπεδο τα κινητά (που μου φαίνεται χλωμό, μάλλον κανά ψάρωμα στους νέους θα είναι) και σε πιάσουν να χρησιμοποιείς το κινητό θα φας καμπάνα. Στο ΣΤΕΠ είναι πολύ πιθανό να σου δώσουν άνευ αρβυλών μόνο για 4-5 μέρες, άλλωστε οι γιατροί είναι φαντάροι τις περισσότερες φορές. Μόνιμα άνευ αρβυλών θα πρέπει να σε βγάλει στρατιωτικός ορθοπεδικός. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αρβύλες του εμπορίου, έχουν το 1/3 του βάρους απο αυτές του ΕΣ και ειναι αρκετά πιο ανατομικές. Με γύρω στα 50-60 ευρώ βρίσκεις και είναι πολύ καλή επένδυση. Σιγά μην τον αφήσουν οι μονιμαδες να βάλει αρβύλα της επιλογής τους. Με άλλη παραλλαγή από πρατήριο με ρωτούσαν που την βρηκα
Certificatee Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, tzotzo είπε Σιγά μην τον αφήσουν οι μονιμαδες να βάλει αρβύλα της επιλογής τους. Με άλλη παραλλαγή από πρατήριο με ρωτούσαν που την βρηκα Τα απλά μαύρα άρβυλα από το πρατήριο με 60€ αν πάρεις, δεν θα σου πει σχεδόν κανένας τίποτα. Απλά για να είσαι καλυμμένος ρώτα τον διοικητή σου αν υπάρχει θέμα.
phanispal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε ο καιρος περναει γρηγορα στο γραφειο η στο θαλαμο με νετφλιξ και disney plus και τιποτα αλλο.. ολα τα αλλα ειναι βασανα χωρις νοημα Έτσι είναι εντελώς χαμένος χρόνος όμως.
panosdOUG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Και να τους τα πήραν, θα τους τα δώσουν σε 2-3 μέρες. Αν τους τα πήραν, τότε δεν έχει νόημα να το κρύψεις, αν για ΧΥ λόγους απαγόρευσαν στο στρατόπεδο τα κινητά (που μου φαίνεται χλωμό, μάλλον κανά ψάρωμα στους νέους θα είναι) και σε πιάσουν να χρησιμοποιείς το κινητό θα φας καμπάνα. Στο ΣΤΕΠ είναι πολύ πιθανό να σου δώσουν άνευ αρβυλών μόνο για 4-5 μέρες, άλλωστε οι γιατροί είναι φαντάροι τις περισσότερες φορές. Μόνιμα άνευ αρβυλών θα πρέπει να σε βγάλει στρατιωτικός ορθοπεδικός. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αρβύλες του εμπορίου, έχουν το 1/3 του βάρους απο αυτές του ΕΣ και ειναι αρκετά πιο ανατομικές. Με γύρω στα 50-60 ευρώ βρίσκεις και είναι πολύ καλή επένδυση. Ωραία σε ευχαριστώ πολύ! Θα το κοιτάξω!
alexioannou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, pasxaliskar είπε ο καιρος περναει γρηγορα στο γραφειο η στο θαλαμο με νετφλιξ και disney plus και τιποτα αλλο.. ολα τα αλλα ειναι βασανα χωρις νοημα Περπατώντας ατελείωτες ώρες από βουνό σε βουνό 60χιλιομετρα πορεία με 30kg ζυγισμένο berging και αντιαρματικο ΠΑΟ 108χιλ με βάρος αλλά 15 κιλα (ανά μία ώρα το επερνε άλλος από την ομάδα μου)έμαθα πολλά για τις δυνατότητές μου..... το να σαλταρω στο κενό από τα 600 μέτρα με έμαθε να μην κολαω πουθενά.... η διαβίωση 17 μέρες στους -15 και ύπνο σε σκηνες,εντυπωσιακή εμπειρία.. ειδικά να διατηρείς την σκηνή έξω από το χιόνι......(φωτό,ξεθαβω την σκηνή) και αυτά στα 18 προς 19 μου χρόνια...... είμαι σίγουρος ότι τα έχεις δει στο netflix και στο mickey plus..... Αυτες είναι οι διαφορές από άνθρωπο σε άνθρωπο. και μετά απορούν μερικοί "μα πως αυτός ,και εγω οχι"..... 😅😂🤣😅😂🤣😢🤣 Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από alexioannou
alexioannou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, pasxaliskar είπε Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από alexioannou
phanispal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 30 κιλά στο μπέργκιν βάζατε τότε; Πολλά δεν είναι; Εμάς 20 ήταν αν θυμάμαι καλά, άντε 25 (το 2011) και ήταν ήδη πολλά. Βέβαια εσύ βλέπω έκανες 20άρες και όχι 50άρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις