Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzagaritos είπε

Καλημερα σε ολους,
βλεπω σε διαφορα ενημερωτικα site γραφουν για την Α ΕΣΣΟ 2024. Εσας στην πληροφορια για την καταταξη σας αναφερει πότε ακριβως μπαινετε και που?

Καλησπέρα. Στον αδερφό μου που παρουσιάζεται τον Γενάρη αναφέρει ότι είναι υπόχρεος κατάταξης τον Ιανουάριο αλλά ο ακριβώς τόπος και η ημερομηνία δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως τα σημειώματα βγαινουν στις 20 μέρες πριν την κατάταξη οπότε χαλαρώστε. Τώρα όσοι είστε για νησί και θέλετε να κλείσετε αεροπλάνο αντι για παπόρι, ατυχήσατε 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Συνηθως τα σημειώματα βγαινουν στις 20 μέρες πριν την κατάταξη οπότε χαλαρώστε. Τώρα όσοι είστε για νησί και θέλετε να κλείσετε αεροπλάνο αντι για παπόρι, ατυχήσατε 

Πριν 3 χρόνια που παρουσιάστηκα εγώ, την ίδια μετά που βρήκε η εγκύκλιος εμφάνισε και στη στρατολογία που παρουσιάζομαι, ένα μήνα πριν την ημερομηνία κατάταξης. Τώρα ίσως έχει αλλάξει κάτι, σίγουρα προς το χειρότερο πιστεύω. Όσο νωρίτερα μάθεις που πρέπει να πας, τόσο καλύτερα κατ έμε, ειδικά αν σου προκύψει και μεγάλο ταξίδι. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, είναι υπόχρεος 6μηνης θητείας αλλά θέλω να πάω ειδικές δυνάμεις. Γίνεται να παρουσιάσω την οικογενειακή κατάσταση για να πάρω την μειωμένη μετά εφόσον πάρω τον μπερέ

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, αμέσως μόλις παρουσιάσετε τα δικαιολογητικά για μειωμένη θητεία θα μεταφερθείτε σε απλή μονάδα του στρατού ξηράς.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Snoob είπε

Όχι, αμέσως μόλις παρουσιάσετε τα δικαιολογητικά για μειωμένη θητεία θα μεταφερθείτε σε απλή μονάδα του στρατού ξηράς.

Ναι αυτό εννοώ, άμα το αφήσω και παρουσιάσω τα χαρτιά στον πέμπτο μήνα ή κάτι τέτοιο δεν θα είμαι οκ; Απλός θα με στείλουν σε μονάδα στρατού ξηράς αλλά θα ειναι πράσινομπέρες αφου θα έχω περάσει το τπεν και θα έχω πάρει τον πράσινο μπερέ   

Δημοσ.
9 ώρες πριν, phanispal είπε

Γενικά εννοείς ή άλλαξε κάτι τώρα;

Γενικά πάνε και ΕΛΔΥΚ, όχι μόνο 35ΜΚ.

Εγώ δηλαδή που θέλω να κάνω απλό φανταρικό δεν μπορώ να πάω εκεί;

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikmarg89 είπε

Ναι αυτό εννοώ, άμα το αφήσω και παρουσιάσω τα χαρτιά στον πέμπτο μήνα ή κάτι τέτοιο δεν θα είμαι οκ; Απλός θα με στείλουν σε μονάδα στρατού ξηράς αλλά θα ειναι πράσινομπέρες αφου θα έχω περάσει το τπεν και θα έχω πάρει τον πράσινο μπερέ   

Το έκανε συνάδελφος προ πολλών ετών, βέβαια, κι έφτυσε το γάλα που βύζαξε στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την απόλυση.

Και, βέβαια, δεν θα απολυθείς ως μπερές, αν αυτό είναι το ζητούμενο όλης αυτής της κωμωδίας, θα απολυθείς ως τυφεκιοφόρος Σ/Ξ.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Snoob είπε

Το έκανε συνάδελφος προ πολλών ετών, βέβαια, κι έφτυσε το γάλα που βύζαξε στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την απόλυση.

Και, βέβαια, δεν θα απολυθείς ως μπερές, αν αυτό είναι το ζητούμενο όλης αυτής της κωμωδίας, θα απολυθείς ως τυφεκιοφόρος Σ/Ξ.

Πιστεύω με λίγο ως πολύ μέσον όλα γίνονται να μην έχω θέμα αν τελικά το αποφασίσω ή το άλλο απλός να κάνω κανονικά 9 μήνες. Ιδωμεν.

• Super Moderators
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, nikmarg89 είπε

Πιστεύω με λίγο ως πολύ μέσον όλα γίνονται να μην έχω θέμα αν τελικά το αποφασίσω ή το άλλο απλός να κάνω κανονικά 9 μήνες. Ιδωμεν.

Kάνε ό,τι καταλαβαίνεις, εγώ σου εξήγησα τι συμβαίνει κανονικά, τώρα άμα έχεις για βύσμα κανέναν χαυλιόδοντα μαμούθ, δεν ξέρω, θα δούμε και εξαμηνίτη "καταδρομέα", τίποτε δεν αποκλείεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...