JakeKaufman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 45 minutes ago, Mr.kostas said: Καλημέραχιονίσει ποιο νησί πιστεύετε ότι πρέπει να δηλώσω για να έχω μία καλή θητεία; Μυκονο. 2 1
Hlias621 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχει κάποιος πληροφορίες για το πως είναι η θητεία σαν οπλίτης ιατρός στο 404 ΓΣΝΛ ; Όσον αφορά τις υπηρεσίες είναι ένοπλες ή εφημερεύεις στο νοσοκομείο ; Κοιμάσαι στο στρατόπεδο ή στο νοσοκομείο; Έχει αυξημένο φόρτο εργασίας ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από Hlias621
Dv36 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά , εγώ μετά τα ΣΒΕΝ ( ΣΤ ΕΣΣΟ ) πήγα κατευθείαν στην μονάδα μου χωρίς ΣΠΕΝ και μου λένε ότι θα πάω τώρα Η ερώτηση μου είναι η εξής επειδή για λόγους οικογενειακούς θα ήθελα να ξέρω την ημερομηνία που ξεκινάνε τα επόμενα ΣΠΕΝ. Υπάρχει περίπτωση να γίνουν ΣΠΕΝ αναμεσα σε δύο ΕΣΣΟ ξεκαρφωτα η απλά θα περιμένω την Α ΕΣΣΟ να τελειώσει τα ΣΒΕΝ για να πάω μαζί τους; Ευχαριστώ
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Μαζι με την Α ΕΣΣΟ θα πας, δε γινονται ξεκάρφωτα
mosxotrelos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα και καλη χρόνια σε όλους! Έληξε η αναβολή λογω σπουδών που ειχα και μου εχει βγεί για την Β εσσο. Λογω οικονομικών σκέφτομαι να δηλώσω να παω Κύπρο. Σχεδόν τελείωσα με την σχολή μου ως μηχανολόγος μηχανικός (πτυχιακή εχω να παρουσιάσω) πιστεύετε θα μετρήσει καπου? Επίσης θα ηθελα να ρωτήσω, γνωρίζω οτι στην ΕΛΔΥΚ ο μισθός ειναι κάπου στα 270€ αν δηλώσω όμως ειδικές δυνάμεις για Κύπρο αντι απλα ΕΛΔΥΚ, τι μισθός παιζει σε αυτη την περίπτωση?
lp_fan_1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, mosxotrelos είπε Καλησπέρα και καλη χρόνια σε όλους! Έληξε η αναβολή λογω σπουδών που ειχα και μου εχει βγεί για την Β εσσο. Λογω οικονομικών σκέφτομαι να δηλώσω να παω Κύπρο. Σχεδόν τελείωσα με την σχολή μου ως μηχανολόγος μηχανικός (πτυχιακή εχω να παρουσιάσω) πιστεύετε θα μετρήσει καπου? Επίσης θα ηθελα να ρωτήσω, γνωρίζω οτι στην ΕΛΔΥΚ ο μισθός ειναι κάπου στα 270€ αν δηλώσω όμως ειδικές δυνάμεις για Κύπρο αντι απλα ΕΛΔΥΚ, τι μισθός παιζει σε αυτη την περίπτωση? Δεν νομιζω να αλλαζει ο μισθος.Ολοι τα ιδια παιρνουν το 19 εδιναν 280-295 ευρω απο τι θυμαμαι
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 22 ώρες πριν, mosxotrelos είπε Καλησπέρα και καλη χρόνια σε όλους! Έληξε η αναβολή λογω σπουδών που ειχα και μου εχει βγεί για την Β εσσο. Λογω οικονομικών σκέφτομαι να δηλώσω να παω Κύπρο. Σχεδόν τελείωσα με την σχολή μου ως μηχανολόγος μηχανικός (πτυχιακή εχω να παρουσιάσω) πιστεύετε θα μετρήσει καπου? Επίσης θα ηθελα να ρωτήσω, γνωρίζω οτι στην ΕΛΔΥΚ ο μισθός ειναι κάπου στα 270€ αν δηλώσω όμως ειδικές δυνάμεις για Κύπρο αντι απλα ΕΛΔΥΚ, τι μισθός παιζει σε αυτη την περίπτωση? Αν μείνεις εντός Ελλάδας, τότε ειναι πολύ πιθανόν να σε βάλουν στο Μηχανικό λόγω σχολής (όχι πως θα κάνεις κάτι σχετικό κατα 99%). Αν πας στην Κύπρο, όπως και να εχει θα σε μεταφέρουν σε κάποιο άλλο όπλο πριν πας στην ΕΛΔΥΚ
bele Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Μου γραφει στο σημειωμα καταταξης οτι ειμαι υποχρεος 1 μηνα επιπλεον θητειας. Ημουν εξωτερικο και περιμενω πτυχιο τον Φεβρουαριο. Στα χερια μου εχω πιστοποιητικο ολοκληρωσης σπουδων το οποιο ειναι κιολας μεταφρασμενο. Λογικα αν τους το δειξω θα ειμαι οκ; Καλη θητεια σε οσους μπαινουν! Λαμια 24 Ιανουαριου, καλο μας πηξιμο
w95chris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 10 hours ago, bele said: Μου γραφει στο σημειωμα καταταξης οτι ειμαι υποχρεος 1 μηνα επιπλεον θητειας. Ημουν εξωτερικο και περιμενω πτυχιο τον Φεβρουαριο. Στα χερια μου εχω πιστοποιητικο ολοκληρωσης σπουδων το οποιο ειναι κιολας μεταφρασμενο. Λογικα αν τους το δειξω θα ειμαι οκ; Καλη θητεια σε οσους μπαινουν! Λαμια 24 Ιανουαριου, καλο μας πηξιμο Ναι δε θα έχεις θέμα. Και εγώ είχα το ίδιο θέμα (δεν είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου) και μου είχαν πει από την στρατολογία να στείλω μια βεβαίωση σπουδών και όλα καλά. Επίσης, στο σημείωμα πρέπει να γράφει πως αν δε παρουσιάσεις το χαρτί είσαι υποχρεωμένος 1 μήνα επιπλέον θητεία. Αν γράφει αυτό που λες σημαίνει πως είχε έρθει το χαρτί, δεν τους έστειλες πτυχίο (ή αντίστοιχο έγγραφο να μη φας τον ένα μήνα) και τώρα έχεις ένα μήνα θητεία έξτρα. Αυτό δε ξέρω αν μπορεί να διαγραφεί με την παρουσίαστη του πιστοποιητικού σπουδών (ή αντίστοιχο εγγράφου). Αν και νομίζω πως ναι. Καλού κακού επικοινώνησε με την στρατολογία ή περίμενε να μας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα περί του θέματος
jimmis-1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παίδες έχω 3 απορίες για τον έλεγχο στο ΚΥ Σ.Ξ 1)Μπορώ να έχω στο λουκάνικο σακούλα με σκόνη πρωτεινης ή θα μου την πάρουν; 2) Μπορώ να τους πω εξ'αρχης ότι θα χρησιμοποιώ το smartphone με κάμερα ή χωσιμο sleeping bag; 3)το βιβλιάριο υγείας παιδιού το ζητάνε; Ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2024 από jimmis-1
manolis940 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, jimmis-1 είπε Παίδες έχω 3 απορίες για τον έλεγχο στο ΚΥ Σ.Ξ 1)Μπορώ να έχω στο λουκάνικο σακούλα με σκόνη πρωτεινης ή θα μου την πάρουν; 2) Μπορώ να τους πω εξ'αρχης ότι θα χρησιμοποιώ το smartphone με κάμερα ή χωσιμο sleeping bag; 3)το βιβλιάριο υγείας παιδιού το ζητάνε; Ευχαριστώ 1) Δεν γνωρίζω με σιγουριά αλλά δεν νομίζω. 2) Μια χαρά επιτρέπεται το κινητό. Μάλιστα απ' τα πρώτα που είναι πιθανών να σε ρωτήσουν μετά την πρώτη μέρα που θα γνωρίσεις διοικητές κτλ αν πήρες τηλέφωνο τους γονείς σου. Όσον αφορά την κάμερα, απλώς μην βγάζεις στρατιωτικό εξοπλισμό φωτογραφίες και να τις δημοσιεύεις. 3) Καλό είναι να το κρατάς για να γνωρίζουν τι εμβόλια έχεις κάνει.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 15 ώρες πριν, w95chris είπε Ναι δε θα έχεις θέμα. Και εγώ είχα το ίδιο θέμα (δεν είχα ολοκληρώσει τις σπουδές μου) και μου είχαν πει από την στρατολογία να στείλω μια βεβαίωση σπουδών και όλα καλά. Επίσης, στο σημείωμα πρέπει να γράφει πως αν δε παρουσιάσεις το χαρτί είσαι υποχρεωμένος 1 μήνα επιπλέον θητεία. Αν γράφει αυτό που λες σημαίνει πως είχε έρθει το χαρτί, δεν τους έστειλες πτυχίο (ή αντίστοιχο έγγραφο να μη φας τον ένα μήνα) και τώρα έχεις ένα μήνα θητεία έξτρα. Αυτό δε ξέρω αν μπορεί να διαγραφεί με την παρουσίαστη του πιστοποιητικού σπουδών (ή αντίστοιχο εγγράφου). Αν και νομίζω πως ναι. Καλού κακού επικοινώνησε με την στρατολογία ή περίμενε να μας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα περί του θέματος Αν όλα τα άλλα αποτύχουν τότε πληρώνεις τον εξτρά μήνα και ξεμπερδευεις. https://www.gov.gr/ipiresies/strateuse/prosthete-stratiotike-upokhreose/exagora-prosthetes-stratiotikes-upokhreoses [ 2290 ] Αντιρρησίες συνείδησης άνω 33ο έτος 810€/μήνα εφάπαξ[ 2291 ] Αντιρρησίες συνείδησης άνω 33ο έτος 810€/μήνα 1η δόση[ 2428 ] Πρόσθετες στρατ. υποχρ. 90€ /μήνα [ 2431 ] Στρατεύσιμοι άνω 33ο έτος, 810€/μήνα, εφάπαξ[ 2432 ] Στρατεύσιμοι άνω 33ο έτος, 810€/μήνα, 1η δόση[ 2433 ] Υπηρετήσαντες σε συμμαχ. στρατό -Ε.Ε. 200 €/μήνα
Gingerbread Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Γνωρίζουμε ωράριο στρατολογίας; Στην ιστοσελίδα δεν βρήκα, τηλέφωνο δεν σηκώνουν
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, Gingerbread είπε Γνωρίζουμε ωράριο στρατολογίας; Στην ιστοσελίδα δεν βρήκα, τηλέφωνο δεν σηκώνουν Δοκίμασε ωράριο δημοσίου.
ioankav Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Εσύ θες να κάνεις εξαγορά θητείας γιατί έχεις συμπληρώσει τα 33έτη. https://www.stratologia.gr/el/node/166 Το κόστος είναι 810 ευρώ/μήνα (27 ευρώ/ημέρα) που δεν έχεις υπηρετήσει. Θα πληρώσεις κανονικά για πλήρη θητεία 12 μήνες (μείον οι 20 ημέρες που θα κάνεις) εκτός και αν δικαιούσαι μειωμένη θητεία (πχ 9 μήνες γιατί είστε 3 αδέρφια). Στη στρατολογική υπηρεσία θα σου πουν για δικαιολογητικά που χρειάζονται να καταθέσεις. ΥΓ: Μη γράφεις greeklish, θα σου αφαιρέσουν ξανά τα μηνύματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις