QuckerDucker Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά είμαι 364 και ψάχνω να βρω μονάδες στην Αθήνα για να κάνω τα χαρτιά μετάθεσης. Μέσο δεν έχω, απλώς θέλω να πάω κάπου κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα, Παπάγου) Εθνική άμυνα δεν παίζει να πάω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μονάδα; Ο λόχος μου είναι ΕΜ ή αλλιώς εφοδιασμού μεταφορών. Ζητώ την βοήθεια σας καθώς το μυαλό μου μετά από τόσες μέρες μέσα δεν είναι στα καλύτερά του (όπως κάθε άλλου που βρίσκεται βόρεια αυτή την στιγμή και δεν έχει βγει έξω τόσες μέρες) Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από QuckerDucker
Μάκαρος Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, QuckerDucker είπε Παιδιά είμαι 364 και ψάχνω να βρω μονάδες στην Αθήνα για να κάνω τα χαρτιά μετάθεσης. Μέσο δεν έχω, απλώς θέλω να πάω κάπου κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα, Παπάγου) Εθνική άμυνα δεν παίζει να πάω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μονάδα; Ο λόχος μου είναι ΕΜ ή αλλιώς εφοδιασμού μεταφορών. Ζητώ την βοήθεια σας καθώς το μυαλό μου μετά από τόσες μέρες μέσα δεν είναι στα καλύτερά του (όπως κάθε άλλου που βρίσκεται βόρεια αυτή την στιγμή και δεν έχει βγει έξω τόσες μέρες) Χωρις μεσο θα σε πεταξουν οπου θελουν αυτοι. Μην περιμενεις οτι θα πας ντε και καλα σε αυτα που θα δηλωσεις. Εγω με κατ εξαιρεση μεταθεση εξαιτιας αναπηριας γονεα, δικαιουμουν να παω στο πιο κοντινο στρατοπεδο διπλα στο σπιτι. (Εχω σε αποσταση 1 χιλιομετρου). Το δηλωσα κανονικα και με εστειλαν αλλου γι αλλου
BlueBlade Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, QuckerDucker είπε Παιδιά είμαι 364 και ψάχνω να βρω μονάδες στην Αθήνα για να κάνω τα χαρτιά μετάθεσης. Μέσο δεν έχω, απλώς θέλω να πάω κάπου κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα, Παπάγου) Εθνική άμυνα δεν παίζει να πάω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μονάδα; Ο λόχος μου είναι ΕΜ ή αλλιώς εφοδιασμού μεταφορών. Ζητώ την βοήθεια σας καθώς το μυαλό μου μετά από τόσες μέρες μέσα δεν είναι στα καλύτερά του (όπως κάθε άλλου που βρίσκεται βόρεια αυτή την στιγμή και δεν έχει βγει έξω τόσες μέρες) Ότι είπε ο προηγούμενος. Χωρίς βύσμα θα σε στείλουν όπου θέλουν. Φίλος έμενε κέντρο Αθήνας και τον στείλανε Ευελπίδων στην Βούλα, ότι να'ναι δηλαδή.
QuckerDucker Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Ωραία Τουλάχιστον ποιος είναι πρόσφατη σειρά και είχε καλές αναμνήσεις από την μονάδα του; Να δηλώσω ξεκάθαρα κάποια στρατόπεδα μήπως με πάρουν εκεί
magnam Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Ότι είπε ο προηγούμενος. Χωρίς βύσμα θα σε στείλουν όπου θέλουν. Φίλος έμενε κέντρο Αθήνας και τον στείλανε Ευελπίδων στην Βούλα, ότι να'ναι δηλαδή. Α) Ευελπίδων απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει στην Βούλα. Εγώ, τουλάχιστον, αποφοίτησα από την Ευελπίδων που βρίσκεται στα σύνορα Βάρης-Κορωπίου. Β) Οι "περιοχές μεταθέσεων" (αν θέλεις να το πούμε έτσι) δεν χωρίζονται σε πόλεις, αλλά σε Φρουρές. Συνεπώς, καλά έκαναν και τον έφεραν στην Ευελπίδων, μιας και ανήκει στην Φρουρά Αθηνών.
QuckerDucker Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, magnam είπε Α) Ευελπίδων απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει στην Βούλα. Εγώ, τουλάχιστον, αποφοίτησα από την Ευελπίδων που βρίσκεται στα σύνορα Βάρης-Κορωπίου. Β) Οι "περιοχές μεταθέσεων" (αν θέλεις να το πούμε έτσι) δεν χωρίζονται σε πόλεις, αλλά σε Φρουρές. Συνεπώς, καλά έκαναν και τον έφεραν στην Ευελπίδων, μιας και ανήκει στην Φρουρά Αθηνών. Άρα μπορείς να καταλήξεις και σε περιοχή εκτός Αθηνών; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από QuckerDucker
magnam Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, QuckerDucker είπε Άρα μπορείς να καταλήξεις και σε περιοχή εκτός Αθηνών; Αν ως Αθήνα εννοείς μόνο το κέντρο ή δύο-τρεις συγκεκριμένες περιοχές, ναι, σίγουρα! Αλλά και πάλι θα είσαι εντός Φρουράς Αθηνών.
mr.boor Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, QuckerDucker είπε Παιδιά είμαι 364 και ψάχνω να βρω μονάδες στην Αθήνα για να κάνω τα χαρτιά μετάθεσης. Μέσο δεν έχω, απλώς θέλω να πάω κάπου κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα, Παπάγου) Εθνική άμυνα δεν παίζει να πάω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μονάδα; Ο λόχος μου είναι ΕΜ ή αλλιώς εφοδιασμού μεταφορών. Ζητώ την βοήθεια σας καθώς το μυαλό μου μετά από τόσες μέρες μέσα δεν είναι στα καλύτερά του (όπως κάθε άλλου που βρίσκεται βόρεια αυτή την στιγμή και δεν έχει βγει έξω τόσες μέρες) ΕΜ εχει καπου στην Αθηνα δεν θυμαμαι την περιοχη (Βοτανικο; ισως) και αποτι εχω ακουσει ειναι παρα πολυ καλα. Απλα και εκει λογικα θα χρειάζεται το κατάλληλο πολυμπριζο!!
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, Toyroyfoy είπε @michael94 Σε περίπτωση που δεν έχεις και σε σταματήσουν θα σου κόψουν κανονικά το πρόστιμο επί τόπου. Λαθος, σε κατι τετοιο δεν εχει καμμια δουλεια παραπανω να κανει η Αστυνομια απο το να καλεσει τη Στρατονομια. Δεν θυμαμαι σε περιπτωσεις οποιουδηποτε προστιμου να αλλαζε αυτος ο κανονας. Εκτος και τον...αλλαξαν τωρα? (Η την Αερονομια, Ναυτονομια: αναλογως Κλαδου, you get my point 😁)
geoliol Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, QuckerDucker είπε Παιδιά είμαι 364 και ψάχνω να βρω μονάδες στην Αθήνα για να κάνω τα χαρτιά μετάθεσης. Μέσο δεν έχω, απλώς θέλω να πάω κάπου κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα, Παπάγου) Εθνική άμυνα δεν παίζει να πάω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια μονάδα; Ο λόχος μου είναι ΕΜ ή αλλιώς εφοδιασμού μεταφορών. Ζητώ την βοήθεια σας καθώς το μυαλό μου μετά από τόσες μέρες μέσα δεν είναι στα καλύτερά του (όπως κάθε άλλου που βρίσκεται βόρεια αυτή την στιγμή και δεν έχει βγει έξω τόσες μέρες) αν λαβουν υποψιν οτι εισαι ΕΜ τοτε οι περιοχες που εχουν μοναδες τετοιες ειναι στον ασπροπυργο στο μενιδι και στον ταυρο
erhall0102 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, Να σας ρωτησω, μπαινω με την 2η ΕΣΣΟ Ναυτικό τωρα τον Ιούνιο, αναβολή για κοινωνικούς λόγους (δεν έχω πάρει ποτε). Πριν λίγους μήνες τελειωσα το μεταπτυχιακό μου και ετοιμαζόμουν για Αγγλίά PhD με όλα αυτά που έχουν γίνει πάγωσε για λίγους μήνες το θέμα, παρόλο που έχω το OK απο τον καθηγητή (είχα περάσει συνέντευξη) και εκείνος το funding μαλλον πάω απο Σεπτέμβριο. Εγώ υπολόγιζα οτι θα είμαι εγγεγραμένος τωρα τον Απρίλιο και θα επαιρνα νεα αναβολή για PhD (ειχα ως τωρα του προπτυχιακου) Πόσο εύκολα θα δεχτούν να μου δώσουν για κοινωνικούς λόγους, να ξεκαθαρίσω τι θα κάνω; το πανεπιστήμιο δεν μπορει να μου δώσει οτι ΘΑ είμαι φοιτητης του σε 3-4 μήνες... περιεργη κατασταση που με αγχώνει...
Toyroyfoy Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 @erhall0102 Μίλησε καλύτερα με την στρατολογική υπηρεσία που ανήκεις.
aregli92 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Στις 17/4/2020 στις 1:29 ΜΜ, G.TH. είπε Καλησπέρα σας επικοινώνησα με τη στρατολογία Αθηνών αν έχουν κάποιο πλάνο σχετικά με το πώς θα πάνε οι ΕΣΣΟ του 20 μετά το Κορωναΐο,αν δηλαδή μετά την Γ τώρα τον Ιούνιο,η Δ θα πάει Αύγουστο η Σεπτέμβρη και δεν έχουν κάποια ενημέρωση, γνωρίζει μήπως κάποιος? Ευχαριστώ!
magnam Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, aregli92 είπε Καλησπέρα σας επικοινώνησα με τη στρατολογία Αθηνών αν έχουν κάποιο πλάνο σχετικά με το πώς θα πάνε οι ΕΣΣΟ του 20 μετά το Κορωναΐο,αν δηλαδή μετά την Γ τώρα τον Ιούνιο,η Δ θα πάει Αύγουστο η Σεπτέμβρη και δεν έχουν κάποια ενημέρωση, γνωρίζει μήπως κάποιος? Ευχαριστώ! Εάν δεν ξέρει το Στρατολογικό Σώμα με το οποίο επικοινώνησες, πώς μπορεί να ξέρει κάποιος χρήστης του insomnia; Κι εάν έχει ακούσει κάτι, θα είναι άρβυλο ή στην καλύτερη περίπτωση ανεπιβεβαίωτη φήμη, οπότε θα πρότεινα να μην τα λαμβάνεις υπόψη. Η κατάσταση είναι ρευστή. Περιμένουμε διαταγές για να καθοριστούν αρκετές ασάφειες που έχουν προκύψει στα προγράμματα λόγω του κορωνοϊού. Δεν είναι όλα στο χέρι της Στρατιωτικής Διοίκησης. Λίγη υπομονή παιδιά. Θα ενημερωθείτε εγκαίρως, κανέναν δεν τον πήραν ξαφνικά για να καταταχθεί την επόμενη ημέρα Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από magnam 1
Petalidas Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Ρε μαγκες να ρωτησω κατι τωρα που θα πλακωσουν οι ζεστες αξιζει να παρω εναν φθηνο υπνοσακο και απλως να τον στρωνω και να κοιμαμαι απο πανω η θα ναι fail;
Προτεινόμενες αναρτήσεις