Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε

Δεν χρειάζεται να αιτιολογησεις την αναβολη αν την κόψεις πριν τις 31 Δεκεμβριου του 2021 που λεει το χαρτι. Αν ληξει και μπεις το 2022 τοτε θα έχεις τον επιπλεον μηνα ως ποινη.

Δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα μετα τους 2 πρωτους μηνες θα μπορεις συχνα να κανεις κανένα μεροκαματο ειτε σε εξοδους ειτε με αδειες. Δεν θα εισαι 6 μηνες φυλακισμενος δηλαδή. 

Για ι5 είναι γενικα πιο ελαστικα τα πραγματα πλεον, θα σου ελεγα να ξεκινησεις απο τωρα με καποιον ψυχιατρο στον οποιο θα πεις ολη την αληθεια και θα σου συνταγογραφει χαπια μεχρι να παρουσιαστεις. Διπολικη διαταραχη, καταθλιψη κλπ

Οκ ευχαριστώ πολύ δεν το γνώριζα. Γενικά από ότι κατάλαβα το Ι5 δεν είναι η σωστή λύση. Οπότε θα το αφήσω φλου και ότι γίνει. θα πάω κανονικά και ντόμπρα με το πρόβλημα μου. Τώρα τι θα αντιμετωπίσω είναι άλλο θέμα αφού από,  ότι ακούω επί του θέματος ισχύει ότι εκεί που ξεκινά ο στρατός τελειώνει η λογική. Αλλά τι να κάνουμε το τρελοχαρτο είναι ημίμετρο αφού έστω και για το παραμικρό επιφέρει κάποια συνέπεια. Εγώ απλώς ήθελα να το αποφύγω για την οικογένεια μου. Όχι για μένα εγώ στο κάτω κάτω διακοπές θα κάνω έτσι όπως είναι ο στρατός πλέον! Θα το παλέψουμε και αυτό όπως όλα. Τι να κάνουμε αφού δεν σου δίνουν επιλογή θα κάνουμε άλλη μια φορά τους μαλακες. Το μοναδικό πράγμα που με αγχωνει πραγματικά είναι ότι σίγουρα θα αντιμετωπίσω πρόβλημα μέσα. Γιατί στην πραγματικότητα κανονικά θεωρούμαι αντιρρησίας συνείδησης. Αλλά το σενάριο αυτό το έχουν κάνει ακόμη χειρότερο για την περίπτωση μου! Αλλά χωρίς να θέλω να είμαι προκατειλημμένος γιατί είμαι σίγουρος ότι θα συναντήσω μια χαρά ανθρώπους, ένας πορωμενος μπορεί να μου πει κάτι και να χουμε ξυπνήσει στραβά. Και θα είμαι και ψυχολογικά φορτισμένος λόγω που το μυαλό μου θα είναι τι γίνεται σπίτι, και θα μετρήσουμε δόντια στο τέλος. Είμαι σίγουρος. Πέραν αυτού πιστεύω δεν θα έχω θέμα. Δεν πίνω και τσιγάρα για να την παλέψω 😋. Απλά πάλι θεωρώ ότι και αυτό δεν είναι σωστό να χαριτολογω και να θυμάμαι την εφηβεία μου στις ελληνικές κατασκηνώσεις στρατού, ενώ η γυναίκα μου ζοριζεται και με δουλειά και με παιδιά. Επίσης το μεροκάματο οκ πες το οικονομικό παίρνω και δάνειο όσο λείπω στην χειρότερη. Το θέμα είναι ότι συμβάλλω πολύ στο πρόγραμμα των μωρών μπάνια ύπνο τάισμα παιχνίδι βόλτα γιατί υπάρχει ισότητα στην οικογένεια και εργαζόμαστε και οι δύο και φτιάχνουμε τα ωράρια να καθόμαστε με τα παιδιά εναλλάξ. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να προσλάβω και άνθρωπο που δεν θέλω να αφήνω σε ξένα χέρια τα παιδιά μου. Αλλά έτσι λειτουργεί η χώρα το κράτος το Έθνος μας. Σου δίνει άπειρες επιλογές να τα βάζεις με τον εαυτό σου που δεν έχεις επιλογές!

Επεξ/σία από Justaquestion
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμία συνέπεια δεν έχει το Ι5, εκτός αν θες να διοριστείς σε πυροσβεστική, αστυνομία, στρατό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Justaquestion είπε

Οκ ευχαριστώ πολύ δεν το γνώριζα. Γενικά από ότι κατάλαβα το Ι5 δεν είναι η σωστή λύση. Οπότε θα το αφήσω φλου και ότι γίνει. θα πάω κανονικά και ντόμπρα με το πρόβλημα μου. Τώρα τι θα αντιμετωπίσω είναι άλλο θέμα αφού από,  ότι ακούω επί του θέματος ισχύει ότι εκεί που ξεκινά ο στρατός τελειώνει η λογική. Αλλά τι να κάνουμε το τρελοχαρτο είναι ημίμετρο αφού έστω και για το παραμικρό επιφέρει κάποια συνέπεια. Εγώ απλώς ήθελα να το αποφύγω για την οικογένεια μου. Όχι για μένα εγώ στο κάτω κάτω διακοπές θα κάνω έτσι όπως είναι ο στρατός πλέον! Θα το παλέψουμε και αυτό όπως όλα. Τι να κάνουμε αφού δεν σου δίνουν επιλογή θα κάνουμε άλλη μια φορά τους μαλακες. Το μοναδικό πράγμα που με αγχωνει πραγματικά είναι ότι σίγουρα θα αντιμετωπίσω πρόβλημα μέσα. Γιατί στην πραγματικότητα κανονικά θεωρούμαι αντιρρησίας συνείδησης. Αλλά το σενάριο αυτό το έχουν κάνει ακόμη χειρότερο για την περίπτωση μου! Αλλά χωρίς να θέλω να είμαι προκατειλημμένος γιατί είμαι σίγουρος ότι θα συναντήσω μια χαρά ανθρώπους, ένας πορωμενος μπορεί να μου πει κάτι και να χουμε ξυπνήσει στραβά. Και θα είμαι και ψυχολογικά φορτισμένος λόγω που το μυαλό μου θα είναι τι γίνεται σπίτι, και θα μετρήσουμε δόντια στο τέλος. Είμαι σίγουρος. Πέραν αυτού πιστεύω δεν θα έχω θέμα. Δεν πίνω και τσιγάρα για να την παλέψω 😋. Απλά πάλι θεωρώ ότι και αυτό δεν είναι σωστό να χαριτολογω και να θυμάμαι την εφηβεία μου στις ελληνικές κατασκηνώσεις στρατού, ενώ η γυναίκα μου ζοριζεται και με δουλειά και με παιδιά. Επίσης το μεροκάματο οκ πες το οικονομικό παίρνω και δάνειο όσο λείπω στην χειρότερη. Το θέμα είναι ότι συμβάλλω πολύ στο πρόγραμμα των μωρών μπάνια ύπνο τάισμα παιχνίδι βόλτα γιατί υπάρχει ισότητα στην οικογένεια και εργαζόμαστε και οι δύο και φτιάχνουμε τα ωράρια να καθόμαστε με τα παιδιά εναλλάξ. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να προσλάβω και άνθρωπο που δεν θέλω να αφήνω σε ξένα χέρια τα παιδιά μου. Αλλά έτσι λειτουργεί η χώρα το κράτος το Έθνος μας. Σου δίνει άπειρες επιλογές να τα βάζεις με τον εαυτό σου που δεν έχεις επιλογές!

Αν σκοπευεις να πας στρατο, φροντισε του χρονου τον Ιουλιο να κοψεις την αναβολη σου για να μπεις Οκτωβριο-Νοεμβριο του 2021. Ειναι μακραν η καλυτερη περιοδος, με πολυ κοσμο στα στρατοπεδα, θα παρεις αδεια Χριστουγεννων και αδεια Πασχα, θα κερδισεις το καλοκαιρι σου. Σαν πατερας θα εχεις αρκετα ευνοϊκη μεταχειριση παντως σε θεματα υπηρεσιας, εξοδων κλπ.

Αν επιλεξεις το Ι5, αφησε την αναβολη σου να ληξει και μετα πηγαινε στο φρουραρχειο μαζι με χαρτια απο γιατρο και συνταγες απο φαρμακα που θα εχεις μαζεψει ολο αυτο το διαστημα. Θα παρεις ευκολα λογικα μια αναβολη για καποιους μηνες ακομα. Μετα θα ξαναπας, θα περασεις απο επιτροπη, θα ξαναπαρεις αναβολη κλπ. Οταν θα εχεις συμπληρωσει 2 χρονια αναβολων, θα γινει η τελικη κριση του Ι5 σου και θα απαλλαγεις οριστικα. Δυστυχως πρεπει να ταλαιπωρηθεις μεχρι να ξεμπερδεψεις και να γλιτωσεις την θητεια σου και αυτος ηταν ο λογος που τελικα επελεξα και εγω να φαω το λουκι και να υπηρετησω κανονικα. Για συνεπειες επαγγελματικα πολυ αμφιβαλλω πλεον. 

Αυτα τα περι διακοπων ξεχασε τα, και εγω τα ιδια ελεγα οτι επειδη δουλευω θα ειναι σαν να κανω διακοπες στον στρατο, μεχρι που μπηκα να υπηρετησω. Χιλιες φορες να δουλευα 12ωρο ολους αυτους τους μηνες παρα αυτο το ανεκδοτο. Οσο για τα περι τσακωμων, ο τσαμπουκας και η μαγκια φροντιζουν να κοβονται απο πολυ νωρις στον στρατο, ασε που δεν υπαρχει και τοση ορεξη για τετοια. Ολοι απλα μετρανε μερες και περιμενουν να τελειωσουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε

Δεν χρειάζεται να αιτιολογησεις την αναβολη αν την κόψεις πριν τις 31 Δεκεμβριου του 2021 που λεει το χαρτι. Αν ληξει και μπεις το 2022 τοτε θα έχεις τον επιπλεον μηνα ως ποινη.

Λαθος. Οταν πηγα στη στρατολογια και εκοψα την δικια μου περσυ το Γεναρη, μου ζητησαν βεβαιωση σπουδων ωστε να αποδειξω πως δεν εχω κανει κακη χρηση της αναβολης.

Ο κολλητος μου που την εκοψε πριν λιγους μηνες και δεν παρουσιασε βεβαιωση σπουδων, οταν του ηρθε το χαρτι καταταξης, ειχε σημειωση να παρουσιασει την βεβαιωση σπουδων για να μην χρεωθει με την εξτρα θητεια.

Επεξ/σία από Μάκαρος
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Λαθος. Οταν πηγα στη στρατολογια και εκοψα την δικια μου περσυ το Γεναρη, μου ζητησαν βεβαιωση σπουδων ωστε να αποδειξω πως δεν εχω κανει κακη χρηση της αναβολης.

Ο κολλητος μου που την εκοψε πριν λιγους μηνες και δεν παρουσιασε βεβαιωση σπουδων, οταν του ηρθε το χαρτι καταταξης, ειχε σημειωση να παρουσιασει την βεβαιωση σπουδων για να μην χρεωθει με την εξτρα θητεια.

Ισως εχεις δικιο, εγω την εκοψα Ιουλιο χωρις να εχω παρει πτυχιο και δεν μου ζητησαν ποτε καποιο αποδεικτικο οτι ημουν φοιτητης. Την ειχα μαζι μου και τους την εδειξα βεβαια αλλα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Και στο χαρτί που εχω λέει αυτό ακριβώς ότι κατά τη διάρκεια της αναβολής αν αλλάξει οτιδήποτε με τη σχολή πρέπει να ειδοποιήσεις και ότι για την περίοδο αναβολής θα χρειαστεί τα κατάλληλα έντυπα πτυχίο και τέτοια για να αποδείξεις τι έκανες όλη την διάρκεια της αναβολής. Αλλιώς υπάρχει ποινή ενός μήνα επιπλέον εξαγοράσιμη. Αν και κάποια στιγμή που το χα ρωτήσει ήταν μικρό ποσό γύρω στα 100-200 € έτσι θυμάμαι. Γενικά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Justaquestion είπε

Και στο χαρτί που εχω λέει αυτό ακριβώς ότι κατά τη διάρκεια της αναβολής αν αλλάξει οτιδήποτε με τη σχολή πρέπει να ειδοποιήσεις και ότι για την περίοδο αναβολής θα χρειαστεί τα κατάλληλα έντυπα πτυχίο και τέτοια για να αποδείξεις τι έκανες όλη την διάρκεια της αναβολής. Αλλιώς υπάρχει ποινή ενός μήνα επιπλέον εξαγοράσιμη. Αν και κάποια στιγμή που το χα ρωτήσει ήταν μικρό ποσό γύρω στα 100-200 € έτσι θυμάμαι. Γενικά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. 

90 ευρω/μηνας

5 λεπτά πριν, Orpheas1992 είπε

Ισως εχεις δικιο, εγω την εκοψα Ιουλιο χωρις να εχω παρει πτυχιο και δεν μου ζητησαν ποτε καποιο αποδεικτικο οτι ημουν φοιτητης. Την ειχα μαζι μου και τους την εδειξα βεβαια αλλα μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται. 

http://www.army.gr/en/node/53043

Δες το Β

Επεξ/σία από Μάκαρος
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Orpheas1992 είπε

Άρα δεν είναι και τόσο αυστηρά μπορεί λόγω ότι αφού ήρθες δεν γαμιέται σου λέει νταξει μωρέ. Γενικά όλοι οι γύρω τα ίδια μου λέγανε ότι απλά πλήττεις πέθαιναν στο μαύρο πέραν από πολύ λίγες μέρες που κάνανε κάτι ενδιαφέρον που υπήρχε να μάθουν. Τα ουσιαστικά και καλά του στρατού από τους εννέα μήνες είναι στο σύνολο 2 ταβάνι 3. Μετά απλά ποιός είναι περισσότερο βολεμενος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Justaquestion είπε

Άρα δεν είναι και τόσο αυστηρά μπορεί λόγω ότι αφού ήρθες δεν γαμιέται σου λέει νταξει μωρέ. Γενικά όλοι οι γύρω τα ίδια μου λέγανε ότι απλά πλήττεις πέθαιναν στο μαύρο πέραν από πολύ λίγες μέρες που κάνανε κάτι ενδιαφέρον που υπήρχε να μάθουν. Τα ουσιαστικά και καλά του στρατού από τους εννέα μήνες είναι στο σύνολο 2 ταβάνι 3. Μετά απλά ποιός είναι περισσότερο βολεμενος.

Λιγο ενδιαφερον εχουν μονο οι 3 βδομαδες του ΣΠΕΝ. Ολη η υπολοιπη θητεια ειναι ρουτινα, χωρις καμια ουσια. Τουλαχιστον οι περισσοτεροι μονιμοι καταλαβαινουν και δεν πρηζουν. Υπαρχουν και εξαιρεσεις ομως.

Αν εχεις σκοπο για Ι5 (ειναι προσωπικο δεδομενο εδω και παρα πολλα χρονια και δεν φαινεται πουθενα ο λογος που το πηρες), κανα χρονο πιο πριν βρες καποιον γιατρο και κανονιστε να σου κοβει καποια "αγωγη" ωστε να φαινεται οταν παρουσιασεις τα χαρτια σου.

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, Μάκαρος said:

90 ευρω/μηνας

http://www.army.gr/en/node/53043

Δες το Β

Ναι αυτό στην ουσία άμα δεν έχεις σωστά και ακόμα αν καθυστερήσεις να τα δώσεις τρως ένα μήνα σύν. Καλά τι 6 μήνες τι 7 το θέμα ήταν να γλιτωναμε εντελώς το πανηγύρι. Τώρα ένα μήνα σύν πλην δεν αλλάζει κάτι.

21 hours ago, Μάκαρος said:

Λιγο ενδιαφερον εχουν μονο οι 3 βδομαδες του ΣΠΕΝ. Ολη η υπολοιπη θητεια ειναι ρουτινα, χωρις καμια ουσια. Τουλαχιστον οι περισσοτερ μονιμοι καταλαβαινουν και δεν πρηζουν. Υπαρχουν και εξαιρεσεις ομως.

Αν εχεις σκοπο για Ι5 (ειναι προσωπικο δεδομενο εδω και παρα πολλα χρονια και δεν φαινεται πουθενα ο λογος που το πηρες), κανα χρονο πιο πριν βρες καποιον γιατρο και κανονιστε να σου κοβει καποια "αγωγη" ωστε να φαινεται οταν παρουσιασεις τα χαρτια σου.

Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει, αλλά αν όντως αναλογιστείς πόσοι είναι αυτοί που κράζουν που ακούνε τρελοχαρτο αν και μόνο στα φόρουμ γιατί από κοντά όσοι με ξέρουν και μιλάω για παιδιά και ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν υπηρετήσει σε ειδικές δυνάμεις ξάδερφος μόνιμος στα Ο.Υ.Κ και άτομα που περίμενες ότι θα ναι "καμμένα" είναι πολύ νορμάλ και λογικοί σε αυτό που τους λέω και απλά μου λένε μην σου δημιουργήσει το οποιοδήποτε θέμα αυτό το χαρτί αλλιώς έχω απόλυτο δίκιο και συμφωνούν όλοι ότι εξαρχής δεν θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό. Αλλά τότε θα γινόμασταν Αμερική θα σου ταζανε τον ουρανό με τα άστρα να πας ενώ οι δικοί μας είναι μάγκες σε εκβιάζουν εξαρχής ότι θα πρέπει να δηλώσεις τρελός γιατί είναι τόσο όμορφα και καλά που ένας τρελός δεν κάνει.χαχαχ Εκτός αν όλοι όσοι ξέρω μόνιμοι και από ειδικές δυνάμεις μου λένε εμένα καλά τα λες έχεις δίκιο και μπαίνουνε εδώ ανώνυμα να με κράξουν χαχαχχα αλλά και έτσι να είναι περισσότερο προβλήμα έχουν εκείνοι παρά κάποιος που θέλει να πάρει χαρτί ότι είναι τρελός.

Δημοσ.

Ο ένας μήνας συν πλην δεν αλλάζει κάτι για αρκετούς είναι ένα μηνιάτικο χαμένο, μην τις πετάτε έτσι αυτές τις μπούρδες.

Άσε που η παράνοια του στρατού δεν είναι ούτε για 3 ώρες παραπάνω, πόσο μάλλον για 30 μέρες.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Περί ι5 εγώ δικαιούμουν ι5  λόγω σοβαρού παθολογικού προβλήματος και θα σας πω την ευχάριστη ιστορία μου.

Το ι5 ψυχολογικό ήταν πολύ ποιο απλή διαδικασία από το παθολογικό και έβλεπα παλικαράκια που ξεκάθαρα το έπαιζαν τρελοί να ξεμπερδεύουν με συνοπτικές διαδικασίες, εντάξει όσο συνοπτικές μπορεί να είναι στον στρατό.

Εγώ μαζί με παραπληγικούς , άτομα με νοητική καθυστέρηση, σοβαρά άρρωστους κτλ έπρεπε να φάμε στην μάπα όλη την γραφειοκρατία , φανταστείτε αυτά τα άτομα να τα στέλνουν από το φρουραρχείο στο στρατιωτικό Νοσοκομείο πίσω φρουραρχείο και μετά στην άλλη άκρη της Αθήνας να καταθέσουν την χαρτούρα για να περιμένουν την ημερομηνία να πάνε ξανά στο στρατιωτικό Νοσοκομείο για τους δει η επιτροπή και ολα αυτά τουλάχιστον 2 φορές γιατί μπορεί η ανίατη ασθένεια που έχεις να σου περάσει μετά από 2 χρόνια ή τα πόδια που σου λείπουν να ξαναφυτρώσουν.

Και η δικια μου περίπτωση: να πας στον στρατιωτικό γιατρό που έρχεται στο ιατρείο αρκετά αργοπορημένος και μετά αφού αφήνει την βοηθό του με iq μικρότερου του μηδενός να καθυστερεί τον κόσμο για να πάρει τυρόπιτα και καφέ.

Τελικά ο γιατρός μπαίνει στο ιατρείο και ανακαλύπτεις ότι δεν έχεις εσύ σειρά που περίμενες από το πρωί αλλά όλοι οι στρατιωτικοί που ήρθαν 2 ώρες αργότερα και που πιάνουν κουβέντα με τον γιατρό και κάνει ο καθένας 40-50 λεπτά να τελειώσει.

Και όταν ευτυχώς έρχεται η σειρά σου γιατί απλά δεν υπάρχει άλλος στρατιωτικός, σε ενημερώνει ο γιατρός ότι ο κανονισμός άλλαξε σε σχέση με πέρσι και ότι παρά την σοβαρή σου κατασταση και ότι όντως είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για την υγεία σου να παρουσιάσεις στον στρατό το βιβλίο με τους κανονισμούς πλέον γράφει ι3.

Οπότε μετά από 100 παρακάλια παίρνει τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει και του λέει ο ανώτερος ότι τελικά όντως πρέπει να πάρεις ι5 , οπότε καταλαβαίνεις ότι αν τύχαινε να είχε πάει για καφέ ο ανώτερος εσύ θα είχες παρουσιαστεί και θα ήσουν νεκρός μετά από λίγο καιρό.

Την διαδικασία δεν την βλέπω να αλλάζει παιδιά γιατί πολύ απλά όλοι όσοι δικαιούνται ι5 παθολογικό και περνάνε αυτόν γολγοθά δεν είναι άτομα σε θέση να διαμαρτυρηθούν μόνο να επιβιώσουν.

Δεν μπήκα στρατό αλλά σιχαθηκα πραγματικά όλα αυτά τα άτομα που βλέπουν μπροστά τους μέχρι και πολύ σοβαρά άρρωστα παιδιά 18 χρόνων και δεν έχουν βάλει ποτέ τον εαυτό τους στην θέση τους, ελπίζω να υπάρχει κάρμα και όντως να είναι μεγάλη καριόλα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Φαντασου αυτη τη φαρα να την ζουσες και 9 μηνες... Αστα.
Τουλαχιστον παρα την ταλαιπωρια ξεμπερδεψες μια και καλη.

Δημοσ.

Πάντως για τους λήπτες ι5, να γνωρίζετε πως το ότι είναι κάτι προσωπικό δεδομένο, δε σημαίνει ότι τηρείται.

Ανώτατο στέλεχος τρομερά μεγάλης πολυεθνικής έχει τις άκρες του στη στρατολογία και ελέγχει ακριβώς τα Ι και τις παθήσεις των επίδοξων υπαλλήλων και στελεχών.

Κι άντε να αποδείξεις αυτά που θα σου πει ο άλλος off the record, ώστε να τον κυνηγήσουν.

Άλλη περίπτωση, ανώτατο στέλεχος τρομερά μεγάλης πολυεθνικής τράπεζας (αυτή τη φορά), σε κατ' ιδίαν συζήτηση μου είπε ότι αυτή την έρευνα την κάνει η τράπεζά του και δε χρειάζεται καν κάποια ''άκρη''. Υπάρχει τακτική επικοινωνία της τράπεζας με την ΕΥΠ και την Κρ. Ασφάλεια για διάφορα θέματα, γίνονται σοβαροί και ενδελεχείς έλεγχοι για το παρελθόν, το παρόν και την ψυχολογική - ψυχική κατάσταση ανωτέρων και ανωτάτων ή προς προαγωγή υπαλλήλων.

Η άνω κουβέντα έγινε το 2015 και η κάτω το 2018. Αμφιβάλλω αν το GDPR άλλαξε τα πράγματα. Προφανώς βέβαια μιλάμε για σοβαρές θέσεις σε νευραλγικά σημεία μεγάλων εταιρειών. Αν προϋπολογίζετε η καριέρα σας να μην ξεπεράσει τα όρια του χωριού ή του τετραγώνου που γεννηθήκατε, κάντε όποια λαμογιά θέλετε, δε θα σας πάρει χαμπάρι κανείς. :)

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

53 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Πάντως για τους λήπτες ι5, να γνωρίζετε πως το ότι είναι κάτι προσωπικό δεδομένο, δε σημαίνει ότι τηρείται.

Ανώτατο στέλεχος τρομερά μεγάλης πολυεθνικής έχει τις άκρες του στη στρατολογία και ελέγχει ακριβώς τα Ι και τις παθήσεις των επίδοξων υπαλλήλων και στελεχών.

Κι άντε να αποδείξεις αυτά που θα σου πει ο άλλος off the record, ώστε να τον κυνηγήσουν.

Άλλη περίπτωση, ανώτατο στέλεχος τρομερά μεγάλης πολυεθνικής τράπεζας (αυτή τη φορά), σε κατ' ιδίαν συζήτηση μου είπε ότι αυτή την έρευνα την κάνει η τράπεζά του και δε χρειάζεται καν κάποια ''άκρη''. Υπάρχει τακτική επικοινωνία της τράπεζας με την ΕΥΠ και την Κρ. Ασφάλεια για διάφορα θέματα, γίνονται σοβαροί και ενδελεχείς έλεγχοι για το παρελθόν, το παρόν και την ψυχολογική - ψυχική κατάσταση ανωτέρων και ανωτάτων ή προς προαγωγή υπαλλήλων.

Η άνω κουβέντα έγινε το 2015 και η κάτω το 2018. Αμφιβάλλω αν το GDPR άλλαξε τα πράγματα. Προφανώς βέβαια μιλάμε για σοβαρές θέσεις σε νευραλγικά σημεία μεγάλων εταιρειών. Αν προϋπολογίζετε η καριέρα σας να μην ξεπεράσει τα όρια του χωριού ή του τετραγώνου που γεννηθήκατε, κάντε όποια λαμογιά θέλετε, δε θα σας πάρει χαμπάρι κανείς. :)

Αυτό είναι όλο το θέμα ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή λαμογιά αν δεν ήταν υποχρεωτικός εξαρχής. Και αν φοβούνται μην ξωμεινουνε για τυχόν πόλεμο και μαλακίας που ανάθεμα τα στρατεύματα των χωρών ποια ένα κουμπάκι η κάθε χώρα πατάει και στέλνει πύραυλους και ότι άλλο θες και τα κάνουν όλα λαμπογιαλο τα @@ υπήρχαν μεσαίωνα και πίσω που ήταν σώμα με σώμα οι μάχες όχι με αυτά που υπάρχουν τώρα άμα θέλουν να αντιγράψουν τις άλλες χώρες ας φτιάξουν πυρηνικά. Αν θέλουν παράδοση ας φέρουν και άλλους τσολιάδες. Δηλαδή πραγματικά δεν υπάρχει κάποιο όφελος σε ολόκληρη την νοοτροπία και επίσης αν όντως γουστάρεις φάση τέτοια υπάρχουν άπειροι σκοπευτικοί όμιλοι και εκπαιδευτικοί για ότι περίσταση θες να γίνει ο γιαννακης ο Ράμπο αν σου αρέσει αυτό. Αλλά τα πιστεύω που λένε οι περισσότεροι δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι. Κάτι δήθεν να τιμήσω τους προγόνους μου, και τους γονείς μου, και πάνε βύσματα και αράζουν και πίνουν τσιγάρα όλη μέρα και απλά κάνουν ότι τους κατέβει για να περάσει η ώρα όταν ακόμα και γονείς μας υπηρετούσαν για δύο συνεχόμενα και βάλε και όχι τις ανέσεις που έχουμε τώρα. Αλλά αυτό τι σημαίνει ότι επειδή το έκαναν αναγκαστικά εκείνοι γιατί τότε πραγματικά δεν υπήρχε και καμιά απολύτως διέξοδος πρέπει νται και καλά να παριστάνουμε και μεις ότι τραβάμε λούκι. Εμένα προσωπικά ο πατέρας μου είναι Πόντιος και μεγάλωσε Ρωσία φαντάρος υπηρέτησε με καθεστώς κομμουνισμού στη Σιβηρία για 2.5 έτη και 5 χρόνια αργότερα είχε επιστρατευτεί όπως ήταν με κοστούμι στη δουλειά ανέβηκε στο ελικόπτερο για να πάνε να διαλύσουν κάτι επεισόδια στη Γεωργία και είχε ετοιμογεννη γυναίκα  που με άλλες πόσες προσπαθούσαν να βρουν που πάνε τους άντρες τους. Δύο εβδομάδες κράτησε το πανηγύρι και ο πατέρας μου είχε γυρίσει άλλος άνθρωπος όταν γεωργιανές καμικάζι τους ρίχνανε με καλάσνικοφ από τα μπαλκόνια.  Εγώ δηλαδή θα πάω φαντάρος εδώ για 6 μήνες να τον τιμήσω για αυτά. Χαχαχ άσε που ότι περνούσανε οι πρόγονοι μας πάντα για το καλο των επόμενων γενεών το κάνανε όχι γιατί γουσταραν. Και επίσης η ίδια η χώρα δεν στηρίζει τον ελληνικό στρατό όπως θα έπρεπε αν ήθελε να πιστεύουμε όλοι ότι πρέπει να πηγαίνουμε όλοι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.Τεσπά πολλά έχω πει και δεν χρειάζεται όσοι με καταλαβαίνουν δεν χρειάζονται εμένα για το θέμα στρατό το ξέρουν ήδη ότι δεν έχει λογική και πλέον μόνο που συζητάμε τόσο πολύ κάτι τέτοιο φαίνεται ότι οι αντιλήψεις της χώρας είναι άκρως οπισθοδρομικές και ατοπες. Ας πάμε δήθεν να γίνουμε κομάντος όλοι μέχρι ο τρελοτραμπ φταρνιστει του φύγει το περουκινι και κατά λάθος πατήσει ένα κουμπάκι και καταστρέψει την γη ολόκληρη χαχαχαχχα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...