SeRGiOPaOk4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Έχει κάποιος κατά νου κάποιο πακέτο για ίντερνετ με βάση τα δεδομένα? Γιατί δε βγαίνει αλλιώς η θητεία! 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, SeRGiOPaOk4 είπε Έχει κάποιος κατά νου κάποιο πακέτο για ίντερνετ με βάση τα δεδομένα? Γιατί δε βγαίνει αλλιώς η θητεία! ειχα ανοιξει καινουργιο θεμα στο φόρουμ με αυτο το ερώτημα. δεν εβγαλα ακρη βρηκα κατι "προσφορές" ωστόσο δεν πρόκειται να κάνω συμβόλαιο με εταιρεία χωρίς να ξέρω αν θα πιάνει καλά εκεί που πάω 1
Manoleros95 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μια ερώτηση. Ενδιαφέρομαι να κάνω τα χαρτιά μου για εποπ. Το θέμα μου είναι ότι στρατό τελείωσα ι3 άοπλο. Δεν έχω θέματα υγείας, ψυχολογικά κλπ, απλά όταν πήγα 18 χρονών είχα την απίθανη ιδέα να πάω για δόκιμος και φυσικά μέσα σε 2 βδομάδες την κοπάνησα και με έβγαλαν ι3 άοπλο. Μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου η τρώω αυτομάτως άκυρο;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Μια ερώτηση. Ενδιαφέρομαι να κάνω τα χαρτιά μου για εποπ. Το θέμα μου είναι ότι στρατό τελείωσα ι3 άοπλο. Δεν έχω θέματα υγείας, ψυχολογικά κλπ, απλά όταν πήγα 18 χρονών είχα την απίθανη ιδέα να πάω για δόκιμος και φυσικά μέσα σε 2 βδομάδες την κοπάνησα και με έβγαλαν ι3 άοπλο. Μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου η τρώω αυτομάτως άκυρο; Εκανες το στρατιωτικό σου ,όπως το έκανες με κοπάνα κλπ,και τωρα θες να πας εποπ;Είσαι σίγουρος;Μου ακούγεται για την πιο λαθος κίνηση που μπορείς να κάνεις.Τι ηλικία εχεις τώρα; Οτι και να αποφασίσεις καλή τύχη. 1
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, urbanist00 είπε έχω την εξής απορεία, καλά τα λουκέτα κτλπ που προτείνουν αρκετοί, αλλά τι γίνεται όταν κοιμόμαστε ή όταν κάνουμε μπάνιο; γιατί φαντάζομαι την υπόλοιπη μέρα τα έχουμε πάνω μας, αλλά σε αυτές τις δυο περιπτώσεις τι γίνεται; επίσης, αν κάποιος έχει πάρει 5 ίδια λουκέτα τα οποία όμως δεν ανοίγουν με το ίδιο κλειδί όλα, υπάρχει κανένα κόλπο να βρίσκουμε εύκολα ποιό κλειδί , αντιστοιχεί σε κάθε λουκέτο; και κάτι ακόμη, σε περίπτωση κλοπής κινητού ή powerbank τι γίνεται? θα βρεθεί άκρη αν μιλήσουμε σε ανώτερο ή τα κλαίμε? Ενα κλειδι για ολα για να σωθεις, ειδικα για το οπλο που θα πρεπει καθε λιγο να εισαι κλειδωνε ξεκλειδωνε. Εγω τα κλειδια τα ειχα στην τσεπη του παντελονιου το οποιο το εβγαζα και το αφηνα στο κατω μερος του κρεββατιου οταν κοιμομουν, ποτε δεν ειχα κανενα θεμα. Επισης οταν θα πας στην οργανικη σου μοναδα μετα το ΣΥΠΟ που θα γνωριστειτε ολοι θα ειναι πολυ πιο χαλαρα τα πραγματα μιας και θα ειστε πιο λιγοι και θα γνωριστειτε καλα. Αυτονοητο ειναι παντως οτι δεν αφηνουμε κινητο των 1000 ευρω να φορτισει και εμεις παμε στο ΚΨΜ... Απο προσωπικη εμπειρια προσεχουμε πιο πολυ για κλοπες οταν ειμαστε σε μοναδα με πολυ κοσμο που δεν θα μεινουμε για πολυ, πχ παλια στο κεντρο η αν περνας ΣΠΕΝ σε αλλη μοναδα με πολυ κοσμο.
snusxd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 I4 σε μονάδα τεθωρακισμενων, περα από θάλαμοφυλαξ τι άλλες υπηρεσίες παίζει να έχει;
lactate Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Να ρωτήσω κάτι.. εγώ που στην ουσία έχω δικό μου σπίτι κτλ δικαιούμαι ως φαντάρος κάποια έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ; γιατί δεν γίνεται από τη μια να τρέχουν λογαριασμοί (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κτλ) και απο την αλλη να μην μπορώ να χω δουλειά λόγω στρατού.. επίσης προστάτης οικογένειας οδοντίατρος με διδακτορικό έχω πιθανότητες να είμαι Αθήνα;
Manoleros95 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Εκανες το στρατιωτικό σου ,όπως το έκανες με κοπάνα κλπ,και τωρα θες να πας εποπ;Είσαι σίγουρος;Μου ακούγεται για την πιο λαθος κίνηση που μπορείς να κάνεις.Τι ηλικία εχεις τώρα; Οτι και να αποφασίσεις καλή τύχη. Στα 26 ειμαι τώρα Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από Manoleros95
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, snusxd είπε I4 σε μονάδα τεθωρακισμενων, περα από θάλαμοφυλαξ τι άλλες υπηρεσίες παίζει να έχει; Μαγειρια/κουζινα
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Στα 27 ειμαι τώρα Δοκίμασε δεν χανεις κάτι.Καλή τύχη. 1
Manoleros95 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασε δεν χανεις κάτι.Καλή τύχη. Ναι για αυτό ρώτησα, αν είναι να μπω σε διαδικασίες και να μου πουν δεν γίνεται τελικά, να μην ασχοληθώ εξαρχής.
-Dimitris- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Στις 23/12/2020 στις 12:58 ΜΜ, sleepsnacksandkpop είπε Ούτε μπορώ να τους δείξω την χονδροπάθεια στα γόνατα, ούτε να πάθω κρίση πανικού on command... Για το άγχος ούτε λόγος Μπορείς να τους δείξεις MRI για τα γόνατα όπου να φαίνεται η χονδροπάθεια καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης ψυχιάτρου για αγχώδη διαταραχή Υ.Γ. Από δημόσιο νοσοκομείο, αλλιώς σε στέλνουν αυτοί για εξετάσεις
TasosMr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλές γιορτές. Κανένας εδω να μας δώσει καμία πληροφορία για το στρατόπεδο λοχαγου Αναστασίου στην Χίο; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από TasosMr
nikosaek2121 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, TasosMr είπε Καλησπέρα και καλές γιορτές. Κανένας εδω να μας δώσει καμία πληροφορία για το στρατόπεδο λοχαγου Αναστασίου στην Χίο; Καλημέρα σειρά και εγώ εκεί παρουσιάζομαι, και εγώ το ίδιο θέλω να ρωτήσω και αν γνωρίζει κάποιος με το κινητό τι παίζει στο συγκεκριμένο στρατόπεδο.
TasosMr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δυστυχώς εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα για το συγκεκριμένο στρατόπεδο, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω σε κάτι. Ας προετοιμαστουμε για το χειρότερο και ας μας έρθει το καλύτερο. Καλή θητεία φίλε μου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις