jimis98 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, Kronor25 είπε Παρουσιάστηκα σήμερα Λάρισα και μεταφέρθηκα στη μονάδα μου. Οι μεταθέσεις πότε γίνονται; Αμέσως μετά τα ΣΠΕΝ; σε ποια μονάδα?
Mariosnikolo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τώρα μπήκαν Φεβρουάριο, μετά Μάιο, άρα το λογικό είναι Αύγουστο. Αν για τον Χ ή ψ λόγο πάει Σεπτέμβριο δεν το ξέρουμε αν θα γίνει και φέτος. Στην τελική για ερωτήσεις που ένα μέλος του ινσομνια δεν μπορεί να ξέρει, πάρτε τηλ στην στρατολογία. Μπορεί εσείς να μην γνωρίζετε αλλά κάποιος άλλος να γνωρίζει. Οπότε μπορείτε απλά να προσπεράσετε την ανάρτηση μου.
vamvakoolas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 19 ώρες πριν, nikos_k1 είπε Καλησπέρα φίλε μου, αν μείνεις εκεί λογικά θα σε πηγαίνει 1-1 άντε 2-1. Φίλος που ήταν εκεί τον έστειλαν μετά από μέρες στον Μαραθώνα στη λέσχη και κάθε 2 μέρες είχε έξοδο αλλά ήταν μεγάλη η απόσταση και είχε αρκετή ταλαιπωρία σε σημείο που σε εξόδους έμενε μέσα. μη παραπληροφορειτε το κοσμο. Πλεον στον ΑΓ Ανδρεα/ΚΑΑΥ αν αναφερεσαι για εκει (μαραθωνα εχει μονο Βαση ελικοπτερων αεροπορια) σε αποσταση 1 χλμ εχει κανονικο λεοφωρειακι ΟΑΣΑ που σε παει..πολιτισμο Ηδη εδω και καιρο ολοι οι φανταροι το ξερουν, τωρα αν ο φιλος σου βαριοταν να περπατησει 1 χλμ λογικο ηταν να ειχε ταλαιπωριες και εξοδα
SolidSnake12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε μη παραπληροφορειτε το κοσμο. Πλεον στον ΑΓ Ανδρεα/ΚΑΑΥ αν αναφερεσαι για εκει (μαραθωνα εχει μονο Βαση ελικοπτερων αεροπορια) σε αποσταση 1 χλμ εχει κανονικο λεοφωρειακι ΟΑΣΑ που σε παει..πολιτισμο Ηδη εδω και καιρο ολοι οι φανταροι το ξερουν, τωρα αν ο φιλος σου βαριοταν να περπατησει 1 χλμ λογικο ηταν να ειχε ταλαιπωριες και εξοδα Ρε παιδια εμένα 700 ΣΕ πειραιας λεει η μεταθεση χαχαχαχα
vamvakoolas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, SolidSnake12 είπε Ρε παιδια εμένα 700 ΣΕ πειραιας λεει η μεταθεση χαχαχαχα οχι αγορι μου δε γραφω για το 700ΣΕ αλλα για τον αλλο συμφουριτη αλλα και το φιλαρακο σου
xorotaktis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς για καυυ μαλάκι στον Βόλο αν είναι καλά και πως πάνε οι υπηρεσίες;γιατί ακούω πολλά
SolidSnake12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε οχι αγορι μου δε γραφω για το 700ΣΕ αλλα για τον αλλο συμφουριτη αλλα και το φιλαρακο σου Ο φιλος μου απάντησε απλα οτι απο τη στιγμη που παω 700ΣΕ υπαρχει ενδεχονενο να με στειλουν μαραθωνα για αυτό ξεκινησε ολη αυτη η κουβεντα. Τελος πάντων, ευχαριστώ για τις απαντησεις
TasosPap2002 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Στις 17/3/2021 στις 2:02 ΜΜ, axreiastos είπε Αυτοι π παρουσιαζονται γιαννενα στο περαμα,κανουν εκπαιδευση στη αρτα μετα γυριζουν πάλι γιαννενα;;;και αν οχι οως μαθαίνω π θα παω;; Είμαι Γιάννενα, πάω Άρτα αύριο.μετα γυρνάς εδώ, εκτός αν η μονάδα σου είναι αλλού ή πας έφεδρος όπως εγω
jimis98 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, TasosPap2002 είπε Είμαι Γιάννενα, πάω Άρτα αύριο.μετα γυρνάς εδώ, εκτός αν η μονάδα σου είναι αλλού ή πας έφεδρος όπως εγω αρε βύσματα 3
TasosPap2002 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Παρουσιάστηκα εδώ, πάω Άρτα για εκπαίδευση κ μετά γυρνάω εδώ. Δεν είμαι από δω, είμαι 400χλμ μακριά από τον τόπο μου. Τι βύσματα λες εσύ...
jimis98 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, TasosPap2002 είπε Παρουσιάστηκα εδώ, πάω Άρτα για εκπαίδευση κ μετά γυρνάω εδώ. Δεν είμαι από δω, είμαι 400χλμ μακριά από τον τόπο μου. Τι βύσματα λες εσύ... δεν περνεις απο αστειο βλεπω 2
nikos91_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 καλησπέρα παιδιά εχω κυστη κοκκυγος, αν πω ότι μου παρουσιάστηκε οσο κάνω τη θητεία υπάρχει περίπτωση να κάνω την επέμβαση εδώ? θα υπηρετήσω παραπάνω?
johnzach Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, nikos91_ είπε καλησπέρα παιδιά εχω κυστη κοκκυγος, αν πω ότι μου παρουσιάστηκε οσο κάνω τη θητεία υπάρχει περίπτωση να κάνω την επέμβαση εδώ? θα υπηρετήσω παραπάνω? Δεν γνωριζω ακριβώς ποσο επιτακτική είναι η ανάγκη για εγχείρηση για το θέμα σου, πάντως αν δεν είναι πραγματικά επείγον δεν κάνουν πλέον χειρουργεία λόγω κοβιντ. Είτε σου προκλήθηκε απο τον στρατο ειτε οχι δεν εχει σημασία. Υπο κανονικές συνθήκες θα σου εκαναν το χειρουργείο και ολα κομπλε. Τωρα αν ειναι καλυτερη η κατασταση μετα μπορεί να προλάβεις να το κάνεις. Το να υπηρετησεις περισσότερο δεν παίζει για κανέναν λόγο (αν δεν φας 30Φ χδ)
xorotaktis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, αυτή την στιγμή υπηρετώ την θητεία μου. Είμαι της Α ΕΣΣΟ και τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει και εμφανίζεται ένα ψυχολογικό προβλημα.. Θα το πω αλλά ελπίζω να μην με κραξετε ούτε να με δουλεύετε και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα απίστευτα. Τις τελευταίες 4-5 μέρες με εαχει αρχίσει και με πιάνει κάτι αρχίζω και δακρύζω κλαίω και στεναχωριέμαι χωρίς λόγο. Πχ τώρα που κάθομαι μπορεί να αρχίσω να κλαιω . Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει και ούτε ξέρω που και πως να απευθυνθώ και αν πρέπει για με βοηθήσει. Δεν είναι ότι αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα προσωπικό ή οικογενειακό. Έχω πολλές παρέες στον στρατό και δεν αντιμετωπίζω μπουλινγκ ούτε τίποτα τα στελέχη όλα καλά (σχεδόν) και οι υπηρεσίες 1-1 και 2-1, και έχω και ΔΝ. δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω και ούτε τι να κάνω. Δεν θα ήθελα να ζητήσω κάποια άδεια καθώς δικαιούμαστε περίπου 12 μέρες το 9μηνο και ίσως χρειαστούν για αργότερα αν και δεν νομίζω να βοηθήσουν κάπου.. Σήμερα με είδε να είμαι ψυχολογικά χάλια και πολύ down ένας φαντάρος από τον λόχο μου και μου άνοιξε κουβέντα να με βοηθήσει Παρακαλώ όποιος ξέρει κάποια συμβουλή θα το εκτιμούσα απίστευτα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, xorotaktis είπε Καλησπέρα, αυτή την στιγμή υπηρετώ την θητεία μου. Είμαι της Α ΕΣΣΟ και τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει και εμφανίζεται ένα ψυχολογικό προβλημα.. Θα το πω αλλά ελπίζω να μην με κραξετε ούτε να με δουλεύετε και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα απίστευτα. Τις τελευταίες 4-5 μέρες με εαχει αρχίσει και με πιάνει κάτι αρχίζω και δακρύζω κλαίω και στεναχωριέμαι χωρίς λόγο. Πχ τώρα που κάθομαι μπορεί να αρχίσω να κλαιω . Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει και ούτε ξέρω που και πως να απευθυνθώ και αν πρέπει για με βοηθήσει. Δεν είναι ότι αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα προσωπικό ή οικογενειακό. Έχω πολλές παρέες στον στρατό και δεν αντιμετωπίζω μπουλινγκ ούτε τίποτα τα στελέχη όλα καλά (σχεδόν) και οι υπηρεσίες 1-1 και 2-1, και έχω και ΔΝ. δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω και ούτε τι να κάνω. Δεν θα ήθελα να ζητήσω κάποια άδεια καθώς δικαιούμαστε περίπου 12 μέρες το 9μηνο και ίσως χρειαστούν για αργότερα αν και δεν νομίζω να βοηθήσουν κάπου.. Σήμερα με είδε να είμαι ψυχολογικά χάλια και πολύ down ένας φαντάρος από τον λόχο μου και μου άνοιξε κουβέντα να με βοηθήσει Παρακαλώ όποιος ξέρει κάποια συμβουλή θα το εκτιμούσα απίστευτα Δεν θα σου αρέσει, αλλά υπομονή. Ακόμη προσαρμόζεσαι σε ένα ξένο περιβάλλον. Όσο καλό και αν είναι, δεν παύει να είναι ξένο και εχθρικό απέναντί σου. Το υποσυνείδητο σου κλωνίζεται καμιά φορά και κλαις χωρίς λόγο. Πολλοί το πάθαμε με διάφορους τρόπους. Δώστου έναν μήνα. Αν πάντως υπάρχει επιτακτική ανάγκη υπάρχουν ψυχολογικές γραμμές υποστήριξης οπλιτών που μιλάς ανώνυμα και δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις