Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dimitrios2021 είπε

Σε ευχαριστω για την απαντηση ε εχω διαγνωστει απο ειδικο ναι δεν το εβγαλα μονος μου. Φοβαμαι να παρω το Ι5 για το μελλον μ το ξερω μπορει να ακουγεται ακραιο παρολο που ειναι απορρητο. Συν οτι στην τελικη θελω να προσπαθησω να βγαλω κατι εις περας και να μην με παει το αγχος μου πισω ,οποτε για εμενα ειναι μια προκληση οσο αστειο και αν ακουγεται.

Σκέψου αυτούς που κλείνονται στα ριάλιτι για πόσο χαζούς λόγους γίνονται άνω κάτω και κάνουν την τρίχα τριχιά. Κάπως έτσι θα είναι και στο στρατόπεδο σε μαύρη μονάδα που κάνεις 15 μέρες να πάρεις έξοδο σε ένα χώρο με αγοράκια γεμάτα τεστοστερόνη που στα περισσότερα καθάριζε η μαμά και τα ψίχουλα που πέφταν στη μπλούζα τους λίγους μήνες πριν. Η ψυχολογία του εγκλεισμού είναι η μεγαλύτερη πρόκληση:)

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, gba είπε

Παιδιά μέχρι να ορκιστούμε πόσες εξόδους θα έχουμε ;2 φορές την βδομάδα η μια την βδομάδα ;

Μια την εβδομάδα, μια απο τις δύο μέρες του ΣΚ. Σάββατο είναι 12:30-22:00 και Κυριακές είναι 10:30-22:00

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Nikos3233 είπε

Παιδία έχει κανείς να μου προτείνει καλούς πάτους σιλικόνης τους οποίους ο ίδιος χρησιμοποιεί η χρησιμοποιόυσε για τα άρβυλα;

Intersport. Κάπου στα 30 ευρώ είχαν αλλά έκαναν τρελή διαφορά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nikos3233 είπε

Ναι μοιάζουν αρκετά. Ίσως είναι νεότερο μοντέλο γιατί είχα πάει στρατό το 08. Από προσωπική άποψη μπορω να πω ότι ειναι φοβεροι. Τους ειχα κανει εκτεταμενη χρηση μιας και ημουν στις ΕΔ, οποτε θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζεται αν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, με γονέα που παίρνει αναπηρική σύνταξη (67%+ αναπηρία), δικαιούται μειωμένη θητεία;  

Δημοσ.
Στις 5/9/2021 στις 9:33 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε

Πολυ γενική ερώτηση. Γενικά θεωρείται άκρως βυσματικό όπλο, ωστόσο δεν έχεις την επιλογή για μειωμένη θητεία καθώς μονάδες ΑΣ έχει μόνο σε 3 σημεία στην ενδοχώρα. Για τα Μέγαρα δεν έχω ακούσει καλά λόγια (μπόλικες υπηρεσίες και ψιλομακριά απο Αθήνα), για τα άλλα δύο στρατόπεδα της δεν έχω ιδέα

Οκ σε ευχαριστω μου ρθε για εκει να παρουσιαστω αλλα δεν εχω βυσμα και φοβαμαι οτι δε θα περασω καλα ειδικα απο αυτα που ακουω για μεγαρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, γνώμη για στρατόπεδο Βογιατζή στην Αλεξανδρούπολη; Παρουσιαζομαι σε λίγες μέρες με όπλο έρευνας και πληροφορικής.

Επεξ/σία από Pkalom_
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rospy2 είπε

Καλησπέρα, γνωρίζεται αν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, με γονέα που παίρνει αναπηρική σύνταξη (67%+ αναπηρία), δικαιούται μειωμένη θητεία;  

ΔΙκαιούται κατ εξαιρεση μεταθεση νομιζω. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πήρα πτυχίο, έκοψα την αναβολή και παρουσιάζομαι Λάρισα αεροπορία στρατού (κάποιος άλλος την ανέφερε). Όσο για την θητεία έχω ακούσει ανάμεικτες απόψεις. Όσοι έχουν πάει είχαν καλή εμπειρία άλλοι βέβαια διαβάζω δεν τους βγήκε καλά. Αν κάποιος πήγε πρόσφατα ας μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας. έχω μια ερώτηση. Θα καθίσω 9μηνο λόγω οικογενειακής κατάστασης. Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με τους Εφέδρους Αξιωματικούς. Είναι γενικά καλή θητεία ή τρέχεις το διπλάσιο από τους κανονικούς φαντάρους; Σκέφτομαι να το παλέψω αλλά έχω επιφυλάξεις γιατί είναι διπλή θητεία (9 vs 17 μήνες).

Ποια είναι η άποψη σας; 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μπορώ να δηλώσω για Κυπρο ΕΛΔΥΚ (οχι ομως Ειδικές Δυνάμεις) , όταν περάσουν κλιμάκια της ΕΛΔΥΚ ετσι ; Γιατί όσοι γνωστοί μου πήγαν Κύπρο έμειναν πολύ ευχαριστημένοι, +τα χρήματα  + τα τσιγαρα για εμας τους καπνιστες που είναι μεγαλο θέμα..

Επίσης, σε περίπτωση που μείνω Εβρο, παραμεθόριο και μου έρθει μετάθεση στο 5μηνο/6μηνο και με πάνε κάπου στην πόλη μου (θεσσαλονίκη) ,θα κάνω 9μηνο ή 12μηνο ;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TStathis είπε

Καλησπέρα. Πήρα πτυχίο, έκοψα την αναβολή και παρουσιάζομαι Λάρισα αεροπορία στρατού (κάποιος άλλος την ανέφερε). Όσο για την θητεία έχω ακούσει ανάμεικτες απόψεις. Όσοι έχουν πάει είχαν καλή εμπειρία άλλοι βέβαια διαβάζω δεν τους βγήκε καλά. Αν κάποιος πήγε πρόσφατα ας μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας. έχω μια ερώτηση. Θα καθίσω 9μηνο λόγω οικογενειακής κατάστασης. Θέλω να ρωτήσω τι παίζει με τους Εφέδρους Αξιωματικούς. Είναι γενικά καλή θητεία ή τρέχεις το διπλάσιο από τους κανονικούς φαντάρους; Σκέφτομαι να το παλέψω αλλά έχω επιφυλάξεις γιατί είναι διπλή θητεία (9 vs 17 μήνες).

Ποια είναι η άποψη σας; 

Βυσμααααααααααααα χΔ

Δημοσ.

Παιδιά για 9μηνη θητεία λόγω τριτεκνίας πρέπει να πάμε μαζί όταν παρουσιαστούμε το  έγγραφο οικογενειακής κατάστασης;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...