Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yanis13 είπε

Ααα επεσε η "βυσματικοτητα" του; Πεφτουν τα καστρα σιγα σιγα, ολα τα βυσματα Λιτοχωρο τα βλεπω πλεον, το οποιο βασταει γερα ακομα :P.

Και ναι, δεν ειναι παραμεθοριος προφανως, απλα κρατησα μια πισινη μηπως ο φιλος ειχε ακουσει κατι απο κανα στελεχος εκει!

Η αλήθεια είναι πως έχουν μειωθεί τα επίπεδα βυσματικοτητας του τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλύτερα στρατόπεδα για βύσματα.

• Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Aste είπε

Οποτε δεν ισχύει;Screenshot_20220109-184346_Chrome.jpg.2afe0fa8888644d7c830cdcc7adcd837.jpg

Screenshot_20220109-184346_Chrome.jpg

Πάσο, απλα ενας φιλος μου καθως και μια αλλη σειρα μου, και οι 2 πολυκαστρο, δεν ειχαν ΕΤΑΠ.

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aste είπε

Οποτε δεν ισχύει;Screenshot_20220109-184346_Chrome.jpg.2afe0fa8888644d7c830cdcc7adcd837.jpg

Screenshot_20220109-184346_Chrome.jpg

ΤΑΠ και 9μηνο δίνεται μονο για όσους είναι Έβρο και Νησιά. Ρώτα και στο 1ο γραφείο και θα στο επιβεβαιωσουν

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας έχω μια απορία που θα ήθελα να μου λύσετε... Τον Μάρτιο μπαίνω και πριν 3-4 χρόνια είχα φάει πρόστιμο 90 ευρώ ή ενα μήνα παραπάνω θητεία... Θα ήθελα να ρωτήσω πότε και πού πληρώνω το πρόστιμο δλδ μπορώ να πάω με το που μου έρθει το χαρτί στο Ρουφ για να το πληρώσω ή το πληρώνω όταν παρουσιαστώ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρουμε τι γίνεται σε περίπτωση που χάσεις κάποιες μέρες από τα σπεν λόγω ασθένειας;

Επεξ/σία από NickPap97
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Καλημέρα σας έχω μια απορία που θα ήθελα να μου λύσετε... Τον Μάρτιο μπαίνω και πριν 3-4 χρόνια είχα φάει πρόστιμο 90 ευρώ ή ενα μήνα παραπάνω θητεία... Θα ήθελα να ρωτήσω πότε και πού πληρώνω το πρόστιμο δλδ μπορώ να πάω με το που μου έρθει το χαρτί στο Ρουφ για να το πληρώσω ή το πληρώνω όταν παρουσιαστώ?

Και μια μέρα πριν απολυθείς μπορείς να το πληρώσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NickPap97 είπε

Ξέρουμε τι γίνεται σε περίπτωση που χάσεις κάποιες μέρες από τα σπεν λόγω ασθένειας;

Πρέπει να χάσει 8 μέρες σπεν για να σε ξανά στείλουν να τα κάνεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Στην εφορία, θα πας στην στρατολογία που ανήκεις θα σου δώσουν ένα χαρτί με αυτό πας πληρώνεις και επιστρέφεις στην στρατολογία με την απόδειξη.

Δεν ξέρω αν πλέον γίνεται και ηλεκτρονικά , καλύτερα να το ρωτήσεις.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο από τα στρατόπεδα; Είμαι από Βέροια.

Στρδο «ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΗΛΙΔΩΝΗ ΜΙΧΑΗΛ» Σουφλί Έβρου 

Στρδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΟΥ» Λαγός Έβρου 

Στρδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» Καβησός Έβρου

Στρδο «ΕΦ.ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» Λιτόχωρο Πιερίας 

Στρδο «ΙΛΧΟΥ ΚΛΕΙΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» Σέρρες 

Στρδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» Κομοτηνή 

Στρδο «ΛΓΟΥ (ΠΖ) ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ» Γρεβενά

Στρδο «ΣΤΓΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» Λάρισα 

Στρδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» Πετροχώρι Ξάνθης

Στρδο «ΥΠΛΓΟΥ ΖΩΓΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ» Ν.Σάντα Κιλκίς

Στρδο «ΥΠΤΓΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ» Πέραμα Ιωαννίνων 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...