Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλακο φιλετο κοτοπουλο ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?Σ ολη μου τη ζωη μου χει κατσει 2 φορες φιλετο κοτοπουλο τρομερα μαλακο,σχεδον να λιωνει στο στομα.Και τις 2 σε διαφορετικα μαγαζια ειχε κατι σαν μαλακια παπαρωμενη κρουστα απο πανω.Κανεις καμια ιδεα πως μπορει να ηταν μαγειρεμενο?

http://www.youtube.com/watch?v=FNkRCJiURmc&feature=plcp

Γενικα τα videos του τυπου ειναι απαιχτα, το foodwishes του επαγγελματια!

Α και οταν βλεπεις ινες μεσα στο κρεας να ξερεις οτι εχει παραψηθει.

Δημοσ.

Εγω λεω μετα απο καιρο να κανω λιγκουηνι σουφλε.Τι τυρι να βαλω γιατι τα κλασικα γκουντα ενταμ οταν κρυωνουν γυνονται "πετρα".

Δοκιμασα καποτε τσενταρ αλλα δεν μου κολαγε με τη κρεμα γαλακτος.

  • Super Moderators
Δημοσ.

Εγω λεω μετα απο καιρο να κανω λιγκουηνι σουφλε.Τι τυρι να βαλω γιατι τα κλασικα γκουντα ενταμ οταν κρυωνουν γυνονται "πετρα".

Δοκιμασα καποτε τσενταρ αλλα δεν μου κολαγε με τη κρεμα γαλακτος.

 

Υπάρχουν και σουφλέ που δεν γίνονται πέτρα όταν κρυώνουν? :P

Επίσης ...λιγκουήνι σουφλέ???

  • Super Moderators
Δημοσ.

το σουφλε δεν εχει μακαρονια

 

Τα έχουμε πει παλιά αυτά! :P

 

Γενικα τα videos του τυπου ειναι απαιχτα, το foodwishes του επαγγελματια!

Α και οταν βλεπεις ινες μεσα στο κρεας να ξερεις οτι εχει παραψηθει.

 

Respect στην πιο απλή παρασκευή μαγιονέζας! Ουτε που θυμάμαι πόσες ποσότητες λαδιού πέταξα προσπαθώντας να την πετύχω με διάφορες άλλες "συνταγές"...

http://www.youtube.com/watch?v=p6aBbo9sioU&list=UUpPsrEZJFKKelnKzjHLl1bg

Δημοσ.

το σουφλε δεν εχει μακαρονια

Ετσι εχει επικρατησει ξερω τη ειναι το σουφλε, πεστο ογκρατεν ή φουρνου.

 

Υπάρχουν και σουφλέ που δεν γίνονται πέτρα όταν κρυώνουν? :P

Επίσης ...λιγκουήνι σουφλέ???

Εννωω αυτο που βαζεις κρεμα γαλακτος και αλλαντικα και απο πανω τυρι και στο φουρνο.

 

Συνηθως προτιματε ζυμαρικο που ειναι "πλακουτσοτο" χωριατικες μακριες χιλοπιτες ή λιγκουινι.

Δημοσ.

Ετσι εχει επικρατησει ξερω τη ειναι το σουφλε, πεστο ογκρατεν ή φουρνου.

 

Εννωω αυτο που βαζεις κρεμα γαλακτος και αλλαντικα και απο πανω τυρι και στο φουρνο.

 

Συνηθως προτιματε ζυμαρικο που ειναι "πλακουτσοτο" χωριατικες μακριες χιλοπιτες ή λιγκουινι.

 

Βαλε βιδες πενες κλπ. Οχι μακρια

  • Like 1
Δημοσ.

Βαλε βιδες πενες κλπ. Οχι μακρια

Μου αρεσουν τα μακρια με κρεμα γαλακτος στο φουρνο, αν επαιρνα κντα θα επαιρνα τορτελινια.

Τελικα πηρα λαζανακι :-D

Δημοσ.

το αρνι για καποιο λογο το ειχανε μια τιμη ολο το ζωο και το μοσχαρι ηταν κανα 20+ το κιλο αν θυμαμαι καλα.

Στο δε αρνι, οταν ειπα "κανε αυτο και αυτο και αυτο"¨για να μου το ετοιμασει με κοιταγανε και περιεργα...

Δημοσ.

Εμένα ο κρεοπώλης μου πε 28 ευρώ.Πάει το wellington. :cry:

 

Κάτι ακόμα : τις προάλλες αγοράσα γαρίδες και έφτιαξα ένα ζωμό.

Τον ζωμό τον φυλάω στη κατάψυξη ή στην συντήρηση;

Που μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ;

Δημοσ.

Στην καταψυξη ειναι μια χαρα, για να μην χαλασει. Κανει απιστευτο ριζοτο, και σαλτσα για μακαρονια.

28 το κιλο για ελληνικο μοσχαρι ειναι παρα μα παρα πολλα. Αν το κανεις καλοψημενο θα σου λεγα να δοκιμασεις νουα ή κατι αλλο "καθαρο" μιας και δεν θα δεις διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...