Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλακο φιλετο κοτοπουλο ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?Σ ολη μου τη ζωη μου χει κατσει 2 φορες φιλετο κοτοπουλο τρομερα μαλακο,σχεδον να λιωνει στο στομα.Και τις 2 σε διαφορετικα μαγαζια ειχε κατι σαν μαλακια παπαρωμενη κρουστα απο πανω.Κανεις καμια ιδεα πως μπορει να ηταν μαγειρεμενο? http://www.youtube.com/watch?v=FNkRCJiURmc&feature=plcp Γενικα τα videos του τυπου ειναι απαιχτα, το foodwishes του επαγγελματια! Α και οταν βλεπεις ινες μεσα στο κρεας να ξερεις οτι εχει παραψηθει.
REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω λεω μετα απο καιρο να κανω λιγκουηνι σουφλε.Τι τυρι να βαλω γιατι τα κλασικα γκουντα ενταμ οταν κρυωνουν γυνονται "πετρα". Δοκιμασα καποτε τσενταρ αλλα δεν μου κολαγε με τη κρεμα γαλακτος.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω λεω μετα απο καιρο να κανω λιγκουηνι σουφλε.Τι τυρι να βαλω γιατι τα κλασικα γκουντα ενταμ οταν κρυωνουν γυνονται "πετρα". Δοκιμασα καποτε τσενταρ αλλα δεν μου κολαγε με τη κρεμα γαλακτος. Υπάρχουν και σουφλέ που δεν γίνονται πέτρα όταν κρυώνουν? Επίσης ...λιγκουήνι σουφλέ???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 το σουφλε δεν εχει μακαρονια Τα έχουμε πει παλιά αυτά! Γενικα τα videos του τυπου ειναι απαιχτα, το foodwishes του επαγγελματια! Α και οταν βλεπεις ινες μεσα στο κρεας να ξερεις οτι εχει παραψηθει. Respect στην πιο απλή παρασκευή μαγιονέζας! Ουτε που θυμάμαι πόσες ποσότητες λαδιού πέταξα προσπαθώντας να την πετύχω με διάφορες άλλες "συνταγές"... http://www.youtube.com/watch?v=p6aBbo9sioU&list=UUpPsrEZJFKKelnKzjHLl1bg
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει και πιο απλη! http://www.youtube.com/watch?v=GbPF_rLpd9o
REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 το σουφλε δεν εχει μακαρονια Ετσι εχει επικρατησει ξερω τη ειναι το σουφλε, πεστο ογκρατεν ή φουρνου. Υπάρχουν και σουφλέ που δεν γίνονται πέτρα όταν κρυώνουν? Επίσης ...λιγκουήνι σουφλέ??? Εννωω αυτο που βαζεις κρεμα γαλακτος και αλλαντικα και απο πανω τυρι και στο φουρνο. Συνηθως προτιματε ζυμαρικο που ειναι "πλακουτσοτο" χωριατικες μακριες χιλοπιτες ή λιγκουινι.
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτος ο αληταρας ο Ramsey εδειξε μια μαγιονεζα που θελω να φτιαξω, στην καινουρια του εκπομπη. http://www.youtube.com/watch?v=M_ySXKfxWwQ Στο 08:00 ειναι η συνταγη.
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ετσι εχει επικρατησει ξερω τη ειναι το σουφλε, πεστο ογκρατεν ή φουρνου. Εννωω αυτο που βαζεις κρεμα γαλακτος και αλλαντικα και απο πανω τυρι και στο φουρνο. Συνηθως προτιματε ζυμαρικο που ειναι "πλακουτσοτο" χωριατικες μακριες χιλοπιτες ή λιγκουινι. Βαλε βιδες πενες κλπ. Οχι μακρια 1
REDODIN7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Βαλε βιδες πενες κλπ. Οχι μακρια Μου αρεσουν τα μακρια με κρεμα γαλακτος στο φουρνο, αν επαιρνα κντα θα επαιρνα τορτελινια.Τελικα πηρα λαζανακι
zynif Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιές είναι οι τυπικές τιμές ανά κιλό για καρέ αρνιού και μοσχαρίσιου φιλέτου μινιόν ;
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 το αρνι για καποιο λογο το ειχανε μια τιμη ολο το ζωο και το μοσχαρι ηταν κανα 20+ το κιλο αν θυμαμαι καλα. Στο δε αρνι, οταν ειπα "κανε αυτο και αυτο και αυτο"¨για να μου το ετοιμασει με κοιταγανε και περιεργα...
zynif Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα ο κρεοπώλης μου πε 28 ευρώ.Πάει το wellington. Κάτι ακόμα : τις προάλλες αγοράσα γαρίδες και έφτιαξα ένα ζωμό. Τον ζωμό τον φυλάω στη κατάψυξη ή στην συντήρηση; Που μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ;
Toufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Στην καταψυξη ειναι μια χαρα, για να μην χαλασει. Κανει απιστευτο ριζοτο, και σαλτσα για μακαρονια. 28 το κιλο για ελληνικο μοσχαρι ειναι παρα μα παρα πολλα. Αν το κανεις καλοψημενο θα σου λεγα να δοκιμασεις νουα ή κατι αλλο "καθαρο" μιας και δεν θα δεις διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα