cris41 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 ΟΚ! Πως μου ξεφυγε αυτο εδω :Ρ Δε μου λετε! Εχει δοκιμασει κανενας σας να φτιαξει το "Microwave Mug Cake"; Ειναι ωραιο;
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=HBTHsoz6YJs Αντε λεφτερ, να συνταγη για λαυρακι.
leftermann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 πω ρε Τουφ, για κάποιον λόγο το ψάρι μου το θέλω σκέτο απόσκετο. Στα κάρβουνα αν είναι μεγάλο, στο τηγάνι αν είναι μικρό. 3-4 φορές έκανα κάτι συνταγές για φούρνο, με κρεμμύδια και ντομάτα (πλακί το λενε στο χωριόμ), ένα άλλο αγιορίτικο με λευκό κρασί και κρεμμύδια αλλά χωρίς ντομάτα που στο τέλος τα λιώνεις όλα μαζί, όχι το ψάρι ε, ταβά το λένε στο χωριόμ, και καναδυό ακόμα που δεν θυμάμαι, με ροφό, με σκουμπρί. ΔΕΝ ΜΕ ΑΡΕΣΑΝ. Είμαι ολίγον οπισθοδρομικός στόκος επί των ιχθύων... Κάρβουνο, λαδολέμονο (χωρίς ρίγανη), τσίπουρο, πράσινη σαλάτα (βρασμένη κατά προτίμηση), αυτά. Να βάλω φωτό μερικές καλοκαιρινές ψησταριές; Καλκάνια, καπόνια, λαβράκια, και διάφορα άλλα; 1
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Kαι εγω με το πλακι δεν τα παω καθολου καλα. Ισως επειδη παντα οταν το μαγειρευουν το ψαρι ειναι παραψημενο του κερατα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Kαι εγω με το πλακι δεν τα παω καθολου καλα. Ισως επειδη παντα οταν το μαγειρευουν το ψαρι ειναι παραψημενο του κερατα. Λογικό! Στο χωριό που θυμάμαι, το ψάρι ήταν μέσα στο φούρνο από την αρχή μαζί με όλα τα υλικά (για παραπάνω από μια ώρα...).
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Λογικό! Στο χωριό που θυμάμαι, το ψάρι ήταν μέσα στο φούρνο από την αρχή μαζί με όλα τα υλικά (για παραπάνω από μια ώρα...). 1 ωρα το ψαρι; στα 20 λεπτα ηδη ειναι παραψημενο
leftermann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 "κρέας ωμό, ψάρι ψημένο" λένε στο χωριόμ. Εγώ κάνω το ανάποδο (όχι και ωμό βέβαια).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 1 ωρα το ψαρι; στα 20 λεπτα ηδη ειναι παραψημενο Ακριβώς! Γι'αυτό είχα ψυχολογικά μικρός με τα ψάρια μιας και όλα τα φαγητά ήταν αηδία! Μετά μεγαλώνοντας που άρχισα να μαγειρεύω, ξαναμπήκα στο σωστό δρόμο! Άσχετο: τελευταία την έχω καταβρεί με τον φρέσκο σολομό που τον αφήνω καμιά ωρίτσα (αναλόγως με το πόσο χοντρή είναι η φέτα) μέσα σε χοντρό αλάτι & χυμό λάιμ! Μετά είτε τον κόβω λεπτές φετούλες για χρήση σαν ορεκτικό, είτε καταλλήγει σε sushi rolls. 1
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πηγαινε το πιο μακρια! Αυτο ειναι πολυ κοντα στην συνταγη που ειχε στο barbecoa οταν δουλευα εκει. http://www.youtube.com/watch?v=nBnMshiQya0 και πιο απλο: http://www.youtube.com/watch?v=3SgVZpEA-48 http://www.youtube.com/watch?v=yBtcCkBnjG8
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πάλι φωτιές μου άναψες! Πάω στην οικοδομή απέναντι να βουτήξω μερικά ...τούβλα! Αυτή η τεχνική πετυχαίνει και σε φρέσκο τόνο?
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Για τον τονο εχω διαβασει μονο για curing στον αερα. Βαζεις τον τονο στο αλατι 2 μερες, μετα τον βαζεις στο νερο αλλες 2 στο ψυγειο και αλλαζεις το νερο 6-7 φορες, και μετα τον κρεμας στον αερα για 7 μερες. Το λενε mojama. Το ειχα φαει με ροδι, και endive (αντιδια-τσικορι) Δοκιμασε και αυτο: http://www.yummly.com/recipe/Recipe----Herb-Cured-Tuna-Food_com-137744
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Βρεθήκανε στα χέρια μου 2 βάσεις κακαο για τούρτα. Υπάρχει κανας εύκολος τρόπος να τις κάνω κάτι που να τρώγεται; Με καμιά κρέμα πχ να βάλω πάνω. Όχι τίποτα περίπλοκο, κάτι που να θέλει 2 υλικά μαξ ξερωγω
Toufas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 http://www.ocado.com/webshop/recipe/cream-cheese-frosting/2850
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αν και μέπιασε λίγο το στομάχι και το χέρι αλλά κατά τάλλα καλά
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 goodbye carbs week αυτη την βδομαδα κοτοπουλο με πουρε και haggis crumble.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα