Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ! Πως μου ξεφυγε αυτο εδω :Ρ

 

Δε μου λετε! Εχει δοκιμασει κανενας σας να φτιαξει το "Microwave Mug Cake"; Ειναι ωραιο;

Δημοσ.

πω ρε Τουφ, για κάποιον λόγο το ψάρι μου το θέλω σκέτο απόσκετο. Στα κάρβουνα αν είναι μεγάλο, στο τηγάνι αν είναι μικρό. 3-4 φορές έκανα κάτι συνταγές για φούρνο, με κρεμμύδια και ντομάτα (πλακί το λενε στο χωριόμ), ένα άλλο αγιορίτικο με λευκό κρασί και κρεμμύδια αλλά χωρίς ντομάτα που στο τέλος τα λιώνεις όλα μαζί, όχι το ψάρι ε, ταβά το λένε στο χωριόμ, και καναδυό ακόμα που δεν θυμάμαι, με ροφό, με σκουμπρί. ΔΕΝ ΜΕ ΑΡΕΣΑΝ. Είμαι ολίγον οπισθοδρομικός στόκος επί των ιχθύων...

Κάρβουνο, λαδολέμονο (χωρίς ρίγανη), τσίπουρο, πράσινη σαλάτα (βρασμένη κατά προτίμηση), αυτά.

 

 

Να βάλω φωτό μερικές καλοκαιρινές ψησταριές; Καλκάνια, καπόνια, λαβράκια, και διάφορα άλλα; :-D

  • Like 1
Δημοσ.

Kαι εγω με το πλακι δεν τα παω καθολου καλα. Ισως επειδη παντα οταν το μαγειρευουν το ψαρι ειναι παραψημενο του κερατα.

  • Super Moderators
Δημοσ.

Kαι εγω με το πλακι δεν τα παω καθολου καλα. Ισως επειδη παντα οταν το μαγειρευουν το ψαρι ειναι παραψημενο του κερατα.

 

Λογικό! Στο χωριό που θυμάμαι, το ψάρι ήταν μέσα στο φούρνο από την αρχή μαζί με όλα τα υλικά (για παραπάνω από μια ώρα...).

Δημοσ.

Λογικό! Στο χωριό που θυμάμαι, το ψάρι ήταν μέσα στο φούρνο από την αρχή μαζί με όλα τα υλικά (για παραπάνω από μια ώρα...).

 

1 ωρα το ψαρι; στα 20 λεπτα ηδη ειναι παραψημενο :fear:

  • Super Moderators
Δημοσ.

1 ωρα το ψαρι; στα 20 λεπτα ηδη ειναι παραψημενο :fear:

 

Ακριβώς! Γι'αυτό είχα ψυχολογικά μικρός με τα ψάρια μιας και όλα τα φαγητά ήταν αηδία! Μετά μεγαλώνοντας που άρχισα να μαγειρεύω, ξαναμπήκα στο σωστό δρόμο! :P

 

Άσχετο: τελευταία την έχω καταβρεί με τον φρέσκο σολομό που τον αφήνω καμιά ωρίτσα (αναλόγως με το πόσο χοντρή είναι η φέτα) μέσα σε χοντρό αλάτι & χυμό λάιμ! Μετά είτε τον κόβω λεπτές φετούλες για χρήση σαν ορεκτικό, είτε καταλλήγει σε sushi rolls.

 

B)

  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάλι φωτιές μου άναψες! Πάω στην οικοδομή απέναντι να βουτήξω μερικά ...τούβλα! :P

Αυτή η τεχνική πετυχαίνει και σε φρέσκο τόνο?

Δημοσ.

Για τον τονο εχω διαβασει μονο για curing στον αερα. Βαζεις τον τονο στο αλατι 2 μερες, μετα τον βαζεις στο νερο αλλες 2 στο ψυγειο και αλλαζεις το νερο 6-7 φορες, και μετα τον κρεμας στον αερα για 7 μερες. Το λενε mojama. Το ειχα φαει με ροδι, και endive (αντιδια-τσικορι)

 

 

Δοκιμασε και αυτο: http://www.yummly.com/recipe/Recipe----Herb-Cured-Tuna-Food_com-137744

Δημοσ.

Βρεθήκανε στα χέρια μου 2 βάσεις κακαο για τούρτα. Υπάρχει κανας εύκολος τρόπος να τις κάνω κάτι που να τρώγεται; Με καμιά κρέμα πχ να βάλω πάνω.

 

Όχι τίποτα περίπλοκο, κάτι που να θέλει 2 υλικά μαξ ξερωγω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...