Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 4,4k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Τα πάντα όλα homemade! Γύρος   Πίτσα   Burger   Ψωμί ολικής   Αρνί κλέφτικο   Σπαγγέτι κεφτεδάκια

Τυροπιτακια κουρου (συνταγη αργυρως) Και μολις βγηκε απο τον φουρνο κεικ μπανανα σοκολατα    

1) Κίτρινα κρεμμύδια: Τα κίτρινα κρεμμύδια είναι τα πιο διαδεδομένα, ούτε γλυκά, ούτε καυτερά στη γεύση. Χρησιμοποιούνται κυρίως για μαγείρεμα, με το βράσιμο γίνονται λίγο πιο γλυκά και πάνε σε όπο

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για μια σάλτσα για μακαρόνια λέει αραιωμένο εβαπορέ. Εγώ έχω κρέμα γάλακτος light. Να την χώσω να γίνει το μπουρδέλο;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αραιωμένο εβαπορέ = γάλα

(άντε να είναι λίγο πιο "παχύ" αν δεν το αραιώσεις κανονικά)

 

Οπότε είτε τη βάζεις, είτε την αραιώνεις με λίγο γάλα για να γίνει πιο ρευστή, είτε βάζεις σκέτο γάλα.

Εξαρτάται τη συνταγή και το γούστο.

 

Tl;dr: βάλτη

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό εννοούσα και εγώ. Μετά μπαίνει ψυγείο; Επίσης τώρα είδα πως η κρέμα γάλακτος έχει λήξει από τον Σεπτέμβρη. Yolo και μέσα;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε δεν θα στο προτεινα για την κρεμα γαλακτος!!αμα τον πλυνεις το μαιντανο στην αρχη και μετα τον βαλεις στο ψυγειο θα σαπισει!ενω αμα πλυνεις οσο χρειαζεσαι και βαλεις το απλυτο στο ψυγειο δεν θα εχει θεμα

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασμένη; Δε σιχαίνεσαι;

 

Κρεμμύδι, καρότο, πιπεριά. Τα ψιλοκοβεις. Τα τσιγαριζεις. Ρίχνεις ντομάτα (φρέσκια τριμμένη, pummaro, κονκασέ,ότι έχεις ήδη ή ότι σου αρέσει). Χαμηλώνεις φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή . Ζάχαρη, κανέλα, αλάτι κατά βούληση και γεύση. Μόλις "δέσει " (δλδ φύγουν τα πολλά υγρά) είναι έτοιμη. Αν βαριέσαι ή δεν έχεις, δε βάζεις καρότο και πιπεριά

  • Like 3
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ;

ακονισε μαχαιρια και μπαλταδες και στειλε μας πριν και μετα!!προσεχε τα χερια σου

ευκολο ειναι παντως αμα ξερεις τα βασικα κομματια και στο εχει δειξει καποιος!!εγω το κανω ευκολα

http://www.mydiatrofi.gr/trofi/trofima/kreas-poulerika-thalassina/meri-xoirinoy-kai-tropoi-mageirematos τσεκαρε

  • Like 3
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.