Liverpool89 3.928 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εχω κολοκυθοψυχα μπορω να την κανω κεφτεδες στον φουρνο; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cococrops 253 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εννοειται θα το κανεις σαν τους κολοκυθοκεφτεδες που κανουμε στο τηγανι απλα εσυ θα του ψησεις Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
GreekMonkey 803 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Για μια σάλτσα για μακαρόνια λέει αραιωμένο εβαπορέ. Εγώ έχω κρέμα γάλακτος light. Να την χώσω να γίνει το μπουρδέλο; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
saxos55 8.280 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αραιωμένο εβαπορέ = γάλα (άντε να είναι λίγο πιο "παχύ" αν δεν το αραιώσεις κανονικά) Οπότε είτε τη βάζεις, είτε την αραιώνεις με λίγο γάλα για να γίνει πιο ρευστή, είτε βάζεις σκέτο γάλα. Εξαρτάται τη συνταγή και το γούστο. Tl;dr: βάλτη Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
GreekMonkey 803 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Επίσης αγόρασα μαιντανό για πρώτη φορά. Τον πλένω στην αρχή; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cococrops 253 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 οχι καθε φορα που θα θες θα πλενεις οσο θες εκτος και τον χρησιμοποιησεις ολο τοτε ναι πλυντον Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
GreekMonkey 803 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αυτό εννοούσα και εγώ. Μετά μπαίνει ψυγείο; Επίσης τώρα είδα πως η κρέμα γάλακτος έχει λήξει από τον Σεπτέμβρη. Yolo και μέσα; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cococrops 253 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ε δεν θα στο προτεινα για την κρεμα γαλακτος!!αμα τον πλυνεις το μαιντανο στην αρχη και μετα τον βαλεις στο ψυγειο θα σαπισει!ενω αμα πλυνεις οσο χρειαζεσαι και βαλεις το απλυτο στο ψυγειο δεν θα εχει θεμα Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Papakitou 1.034 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 θα με ενδιεφερε καμια σαλτσα τοματας δοκιμασμενη για μακαρονια... Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
saxos55 8.280 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασμένη; Δε σιχαίνεσαι; Κρεμμύδι, καρότο, πιπεριά. Τα ψιλοκοβεις. Τα τσιγαριζεις. Ρίχνεις ντομάτα (φρέσκια τριμμένη, pummaro, κονκασέ,ότι έχεις ήδη ή ότι σου αρέσει). Χαμηλώνεις φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή . Ζάχαρη, κανέλα, αλάτι κατά βούληση και γεύση. Μόλις "δέσει " (δλδ φύγουν τα πολλά υγρά) είναι έτοιμη. Αν βαριέσαι ή δεν έχεις, δε βάζεις καρότο και πιπεριά 3 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cococrops 253 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B1%20%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Papakitou 1.034 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Thank you..! Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
leftermann 4.859 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cococrops 253 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ; ακονισε μαχαιρια και μπαλταδες και στειλε μας πριν και μετα!!προσεχε τα χερια σου ευκολο ειναι παντως αμα ξερεις τα βασικα κομματια και στο εχει δειξει καποιος!!εγω το κανω ευκολα http://www.mydiatrofi.gr/trofi/trofima/kreas-poulerika-thalassina/meri-xoirinoy-kai-tropoi-mageirematos τσεκαρε 3 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
siracos 275 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Και πριν ξεκινήσεις το κόψιμο άσε το 1-2 μέρες κρεμασμένο σε ψυγείο να στεγνώσει- κρυώσει καλά. Κόβεται ποιό εύκολα τότε. 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα