_linuslost_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 <p>καλημερα </p> <p>Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν;</p> <p>Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους..</p> <p>Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη;</p> Τι εννοεις πως τις φτιάχνουν;;; Νουτελα, Μερέντα κλπ είναι..
zio10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 καλημερα Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν; Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους.. Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη; Εννοείται ότι δεν τη φτιάχνουν, θα είχε 15€ η κρέπα... Όπως είπανε, επαγγελματικές συσκευασίες είναι από επώνυμες πραλίνες ή όχι και τόσο επώνυμες. Για το μαλακή που λες, βοηθάει που ζεσταίνεται αλλά μπορείς να την κάνεις πιο ρευστή και με λίγο ηλιέλαιο και ανακάτεμα
Toufas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασα και μαυρο χοιρο... Αγοραστηκε απο τον Μιραν, 22 ευρω το κιλο αν θυμαμαι καλα. Δεν αξιζε τα χρηματα του. Διατηρω καθε επιφύλαξη παντως και θα ξαναδοκιμασω αν μου δωθει ευκαιρια.
mad-proffessor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ο παρακάτω έχει ωραίο κανάλι για γρήγορο φαϊ. Τα σπασε το μπουρίτο. Τι ακριβώς είναι το μπουρίτο; Δοκιμασα και μαυρο χοιρο... Αγοραστηκε απο τον Μιραν, 22 ευρω το κιλο αν θυμαμαι καλα. Δεν αξιζε τα χρηματα του. Διατηρω καθε επιφύλαξη παντως και θα ξαναδοκιμασω αν μου δωθει ευκαιρια. Παίζει να ήταν απο το χοίρο που σκότωσε το βάσιλια στο GOT.
V for Vagelis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τι ακριβώς είναι το μπουρίτο; Αυτό που φαίνεται στο βίντεο που παραθέτεις. Μεξικάνικο φαγητό, αν και στο βίντεο βλέπουμε μια μάλλον αμερικάνικη έκδοση του. Αποτελείται από μια γέμιση, που έχει ως βάση κιμά και φασόλια χάντρες, τυλιγμένη μέσα σε μια τορτίγια (λεπτή πίτα).
Liverpool89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εχω κολοκυθοψυχα μπορω να την κανω κεφτεδες στον φουρνο;
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εννοειται θα το κανεις σαν τους κολοκυθοκεφτεδες που κανουμε στο τηγανι απλα εσυ θα του ψησεις
GreekMonkey Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Για μια σάλτσα για μακαρόνια λέει αραιωμένο εβαπορέ. Εγώ έχω κρέμα γάλακτος light. Να την χώσω να γίνει το μπουρδέλο;
saxos55 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αραιωμένο εβαπορέ = γάλα (άντε να είναι λίγο πιο "παχύ" αν δεν το αραιώσεις κανονικά) Οπότε είτε τη βάζεις, είτε την αραιώνεις με λίγο γάλα για να γίνει πιο ρευστή, είτε βάζεις σκέτο γάλα. Εξαρτάται τη συνταγή και το γούστο. Tl;dr: βάλτη
GreekMonkey Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Επίσης αγόρασα μαιντανό για πρώτη φορά. Τον πλένω στην αρχή;
cococrops Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 οχι καθε φορα που θα θες θα πλενεις οσο θες εκτος και τον χρησιμοποιησεις ολο τοτε ναι πλυντον
GreekMonkey Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Αυτό εννοούσα και εγώ. Μετά μπαίνει ψυγείο; Επίσης τώρα είδα πως η κρέμα γάλακτος έχει λήξει από τον Σεπτέμβρη. Yolo και μέσα;
cococrops Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ε δεν θα στο προτεινα για την κρεμα γαλακτος!!αμα τον πλυνεις το μαιντανο στην αρχη και μετα τον βαλεις στο ψυγειο θα σαπισει!ενω αμα πλυνεις οσο χρειαζεσαι και βαλεις το απλυτο στο ψυγειο δεν θα εχει θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα