Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>καλημερα </p>

<p>Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν;</p>

<p>Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους..</p>

<p>Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη;</p>

 

Τι εννοεις πως τις φτιάχνουν;;; Νουτελα, Μερέντα κλπ είναι..

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα 

Ερωτηση, η πραλινα που βαζουν τα μαγαζια στις κρεπες, βαφλες κλπ που ειναι αρκετα μαλακη πως τη φτιαχνουν;

Γιατι φανταζομαι απο φουντουκια δεν θα ειναι λογω κοστους..

Εχει κανεις καμια συνταγη εμπειρη;

Εννοείται ότι δεν τη φτιάχνουν, θα είχε 15€ η κρέπα...:) Όπως είπανε, επαγγελματικές συσκευασίες είναι από επώνυμες πραλίνες ή όχι και τόσο επώνυμες. Για το μαλακή που λες, βοηθάει που ζεσταίνεται αλλά μπορείς να την κάνεις πιο ρευστή και με λίγο ηλιέλαιο και ανακάτεμα 

Δημοσ.

Δοκιμασα και μαυρο χοιρο... Αγοραστηκε απο τον Μιραν, 22 ευρω το κιλο αν θυμαμαι καλα. Δεν αξιζε τα χρηματα του. Διατηρω καθε επιφύλαξη παντως και θα ξαναδοκιμασω αν μου δωθει ευκαιρια.

Δημοσ.

Ο παρακάτω έχει ωραίο κανάλι για γρήγορο φαϊ. Τα σπασε το μπουρίτο.

 

Τι ακριβώς είναι το μπουρίτο;

 

Δοκιμασα και μαυρο χοιρο... Αγοραστηκε απο τον Μιραν, 22 ευρω το κιλο αν θυμαμαι καλα. Δεν αξιζε τα χρηματα του. Διατηρω καθε επιφύλαξη παντως και θα ξαναδοκιμασω αν μου δωθει ευκαιρια.

Παίζει να ήταν απο το χοίρο που σκότωσε το βάσιλια στο GOT.

Δημοσ.

Τι ακριβώς είναι το μπουρίτο;

Αυτό που φαίνεται στο βίντεο που παραθέτεις. :) Μεξικάνικο φαγητό, αν και στο βίντεο βλέπουμε μια μάλλον αμερικάνικη έκδοση του. Αποτελείται από μια γέμιση, που έχει ως βάση κιμά και φασόλια χάντρες, τυλιγμένη μέσα σε μια τορτίγια (λεπτή πίτα).

Δημοσ.

Για μια σάλτσα για μακαρόνια λέει αραιωμένο εβαπορέ. Εγώ έχω κρέμα γάλακτος light. Να την χώσω να γίνει το μπουρδέλο;

Δημοσ.

Αραιωμένο εβαπορέ = γάλα

(άντε να είναι λίγο πιο "παχύ" αν δεν το αραιώσεις κανονικά)

 

Οπότε είτε τη βάζεις, είτε την αραιώνεις με λίγο γάλα για να γίνει πιο ρευστή, είτε βάζεις σκέτο γάλα.

Εξαρτάται τη συνταγή και το γούστο.

 

Tl;dr: βάλτη

Δημοσ.

Αυτό εννοούσα και εγώ. Μετά μπαίνει ψυγείο; Επίσης τώρα είδα πως η κρέμα γάλακτος έχει λήξει από τον Σεπτέμβρη. Yolo και μέσα;

Δημοσ.

ε δεν θα στο προτεινα για την κρεμα γαλακτος!!αμα τον πλυνεις το μαιντανο στην αρχη και μετα τον βαλεις στο ψυγειο θα σαπισει!ενω αμα πλυνεις οσο χρειαζεσαι και βαλεις το απλυτο στο ψυγειο δεν θα εχει θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...