alimentas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το θεμα ειναι οτι το να κανεις κατι''σπιτικα'' καλως ή κακως δεν σημαινει παντα οτι θα δωσει καλυτερο αποτελεσμα απο κατι ''ετοιμο'' ,με τις επιλογες που υπαρχουν πλεον στο εμποριο.Σε μερικες περιπτωσεις δεν αξιζει καν ο κοπος,ο χρονος κ η διαδικασια.Υπαρχουν παρασκευες που οικιακα απλα δεν γινονται και δεν προκειται να δωσουν ουτε ενα 60% σε αποτελεσμα απ το να το παρεις ετοιμο.Λογω εξοπλισμου,λογω συνθηκων,λογω χωρου κτλ. Το να κανεις σφολιατα σπιτικα και να περιμενεις καλυτερο αποτελεσμα απ μια ετοιμη,ειναι σαν να κανεις γιαουρτι ή βουτυρο και πολλα αλλα.Περα απ την θεληση υπαρχει τεχνογνωσια και επαγγλεματικος εξοπλισμος αποκλειστικα γι αυτα τα προιοντα πισω απ την παραγωγη τους.Αυτη η ζυμη σπιτι μ εναν πλαστη χειρος συνολο μπορει να σου παρει μιαμιση με 2 μερες.Γευστικα,με τα βουτυρα που υπαρχουν στην αγορα μπορεις να πλησιασεις,εμφανισιακα να κανει αυτο το χωρισμα αναμεσα στα φυλλα που θα δεις σ ενα κρουασαν απο εναν κορυφαιο φουρνο πχ ,δεν προκειται ποτε.Απλα τα πραγματα.Τωρα το αν αξιζει ο κοπος προφανως κ ο καθενας το κρινει μονος του. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από alimentas
skiabox Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, alimentas είπε Το θεμα ειναι οτι το να κανεις κατι''σπιτικα'' καλως ή κακως δεν σημαινει παντα οτι θα δωσει καλυτερο αποτελεσμα απο κατι ''ετοιμο'' ,με τις επιλογες που υπαρχουν πλεον στο εμποριο.Σε μερικες περιπτωσεις δεν αξιζει καν ο κοπος,ο χρονος κ η διαδικασια.Υπαρχουν παρασκευες που οικιακα απλα δεν γινονται και δεν προκειται να δωσουν ουτε ενα 60% σε αποτελεσμα απ το να το παρεις ετοιμο.Λογω εξοπλισμου,λογω συνθηκων,λογω χωρου κτλ. Το να κανεις σφολιατα σπιτικα και να περιμενεις καλυτερο αποτελεσμα απ μια ετοιμη,ειναι σαν να κανεις γιαουρτι ή βουτυρο και πολλα αλλα.Περα απ την θεληση υπαρχει τεχνογνωσια και επαγγλεματικος εξοπλισμος αποκλειστικα γι αυτα τα προιοντα πισω απ την παραγωγη τους.Αυτη η ζυμη σπιτι μ εναν πλαστη χειρος συνολο μπορει να σου παρει μιαμιση με 2 μερες.Γευστικα,με τα βουτυρα που υπαρχουν στην αγορα μπορεις να πλησιασεις,εμφανισιακα να κανει αυτο το χωρισμα αναμεσα στα φυλλα που θα δεις σ ενα κρουασαν απο εναν κορυφαιο φουρνο πχ ,δεν προκειται ποτε.Απλα τα πραγματα.Τωρα το αν αξιζει ο κοπος προφανως κ ο καθενας το κρινει μονος του. Από τις σφολιάτες που κυκλοφορούν στην αγορά ποια είναι πιο ελαφριά; Εγώ νομίζω καλύτερη είναι η Kardis του Lidle.
OZOFOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, skiabox είπε Η διατροφή δεν γίνεται με διαλείμματα και γίνεται πρωτίστως για λόγους υγείας. Οπότε θέλει αμείωτη προσοχή. Δεν χαλαρώνουμε ποτέ. Και με τυρί κάνεις διατροφή. Τα λέει και ο Παναγιώτης Λάνης στο άρθρο του περι Flexible Dieting. Προβιοτικα παιρνεις απο το τυρί. Τωρα λεει ο καθε ''ειδικός'' τα δικά του , αν δεν εχει κάποιος μια 10ετια στο χώρο του φιτνεσ να χει δοκιμασει τα πάντα να δει πως λειτουργουν πάνω του ειναι αστείο να γραφει και συμβουλές! Στο ιντερνετ εχει πολύ υλικό καιδεν ειναι ολα για ολους άλλος ειναι τουμπανος με γιαουρτια και τυριά άλλος όχι.
kariolikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, alimentas είπε Το θεμα ειναι οτι το να κανεις κατι''σπιτικα'' καλως ή κακως δεν σημαινει παντα οτι θα δωσει καλυτερο αποτελεσμα απο κατι ''ετοιμο'' ,με τις επιλογες που υπαρχουν πλεον στο εμποριο.Σε μερικες περιπτωσεις δεν αξιζει καν ο κοπος,ο χρονος κ η διαδικασια.Υπαρχουν παρασκευες που οικιακα απλα δεν γινονται και δεν προκειται να δωσουν ουτε ενα 60% σε αποτελεσμα απ το να το παρεις ετοιμο.Λογω εξοπλισμου,λογω συνθηκων,λογω χωρου κτλ. Το να κανεις σφολιατα σπιτικα και να περιμενεις καλυτερο αποτελεσμα απ μια ετοιμη,ειναι σαν να κανεις γιαουρτι ή βουτυρο και πολλα αλλα.Περα απ την θεληση υπαρχει τεχνογνωσια και επαγγλεματικος εξοπλισμος αποκλειστικα γι αυτα τα προιοντα πισω απ την παραγωγη τους.Αυτη η ζυμη σπιτι μ εναν πλαστη χειρος συνολο μπορει να σου παρει μιαμιση με 2 μερες.Γευστικα,με τα βουτυρα που υπαρχουν στην αγορα μπορεις να πλησιασεις,εμφανισιακα να κανει αυτο το χωρισμα αναμεσα στα φυλλα που θα δεις σ ενα κρουασαν απο εναν κορυφαιο φουρνο πχ ,δεν προκειται ποτε.Απλα τα πραγματα.Τωρα το αν αξιζει ο κοπος προφανως κ ο καθενας το κρινει μονος του. καλυτερο αποτέλεσμα απο έναν κορυφαίο φουρνο; οχι δεν ανταγωνίζομαι κανέναν κορυφαίο φουρνο.τον φουρνο της γειτονιάς μου ομως σίγουρα τον ανταγωνίζομαι σφολιάτα ετοιμη τι εννοείς; απο το σούπερ ; δεν νομιζω οτι μιλαμε για κανενα προϊόν περιοπής. Για τα συντηρητικά που αναγράφονται στα συστατικά των έτοιμων σφολιατων δεν χρειάζεται να πουμε κατι Δυο και τρεις μέρες παίρνει καθε φορά με πραγματικό χρόνο δουλειάς 2 ωρες. Και τελος αυτο που δεν δέχομαι ειναι το "δεν αξίζει ο κόπος -ο χρόνος" Εντελώς ατομικη υπόθεση. Όταν μυρίσει το βουτυρακι και το βλεπεις να φουσκώνει και να αλλάζει χρωμα ...αυτο δεν αγοράζεται 😎
alimentas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, skiabox είπε Από τις σφολιάτες που κυκλοφορούν στην αγορά ποια είναι πιο ελαφριά; Εγώ νομίζω καλύτερη είναι η Kardis του Lidle. Συμφωνω,παρα πολυ καλη.Εχει επισης κ μια ξενη μαρκα (δεν την θυμαμαι δυστηχως) η οποια για μενα ειναι απ τις σωστες που υπαρχουν.Πολυ καλυτερη απο ελληνικες τυπου χρυση ζυμη,κανακη κτλ.Το καλο επισης ειναι οτι ειναι αρκετα χοντρη οποτε σου αφηνει ενα περιθοριo να την δουλεψεις.Οι υπολοιπες ειναι σαν αλουμινοχαρτο. Σφολιατες κ γενικα φυλλα δεν υπαρχουν μονο στα σουπερ.Υπαρχουν εδω κ αρκετα χρονια κ εργαστηρια που κανουν αποκλειστικα τετοια προιοντα.Ειχε ενα πολυ καλο στον Κεραμεικο αν δεν κανω λαθος που εδινε λιανικη. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από alimentas 1
SB_1957 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, skiabox είπε Από τις σφολιάτες που κυκλοφορούν στην αγορά ποια είναι πιο ελαφριά; Εγώ νομίζω καλύτερη είναι η Kardis του Lidle. Οι έτοιμες δυστυχώς μόνο βούτυρο δεν έχουν αλλά συμβιβαζόμαστε γιατί είμαστε κολλημένοι με το μιλφέιγ και δεν λείπουν από το ψυγείο! Τις έχουμε δοκιμάσει όλες και καταλήξαμε στην σφολιάτα του Baker Master και σε μία του Lidl, αλλά δεν γράφει επάνω ποιος την κάνει. Είναι σε γαλάζια συσκευασία! Όμως η περιγραφή των συστατικών είναι ίδια, όπως και η γεύση και υφή, οπότε πιθανόν να είναι Baker Master και του Lidl! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από SB_1957 1
Morosana Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, kariolikos είπε Και τελος αυτο που δεν δέχομαι ειναι το "δεν αξίζει ο κόπος -ο χρόνος" Εντελώς ατομικη υπόθεση. Ο μόνος λόγος που κάνουμε σπάνια γλυκά σπίτι είναι ότι δεν αξίζει ο κόπος μιας και δεν είμαστε ιδιαιτέρα γλυκαντζήδες. Από θέμα κόστους σου βγαίνει τα ίδια ή πολλες φορές και ακριβότερα (θες 10ml λικέρ και αναγκάζεσαι να αγορασεις ολόκληρο μπουκάλι που θα σου μείνει) αν υπολογίσεις και ψήσιμο μαζί με τον κόπο σου ξεφεύγει . Το χειρότερο με τα γλυκά είναι το waste γιατί δεν θα μπεις στη διαδικασία να φτιαξεις μόνο μια πάστα πχ που την θες και την λαχταράς εκείνη την ώρα αλλά ολόκληρη τούρτα. Θα φας ένα κομμάτι την πρώτη μέρα με ενθουσιασμό, τη δεύτερη μέρα με χαρά την Τρίτη θα το έχεις βαρεθεί και δεν θα είναι το ίδιο και εκεί θα το φάει ο κάδος και πλέον στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν αναγκαζόμαστε να πετάξουμε φαγητό. Ακόμα και ένα λαχταριστό κρουασάν οπως στη φωτό δεν πιστεύω ότι μπορώ να το φάω πάνω από 3 φορές σερί και να μην το βαρεθώ 😛 Στη μαγειρική είναι αλλιώς και τα leftover τις περισσοτερες φορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν. 1
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 37 λεπτά πριν, Morosana είπε Ο μόνος λόγος που κάνουμε σπάνια γλυκά σπίτι είναι ότι δεν αξίζει ο κόπος μιας και δεν είμαστε ιδιαιτέρα γλυκαντζήδες. Από θέμα κόστους σου βγαίνει τα ίδια ή πολλες φορές και ακριβότερα (θες 10ml λικέρ και αναγκάζεσαι να αγορασεις ολόκληρο μπουκάλι που θα σου μείνει) αν υπολογίσεις και ψήσιμο μαζί με τον κόπο σου ξεφεύγει . Το χειρότερο με τα γλυκά είναι το waste γιατί δεν θα μπεις στη διαδικασία να φτιαξεις μόνο μια πάστα πχ που την θες και την λαχταράς εκείνη την ώρα αλλά ολόκληρη τούρτα. Θα φας ένα κομμάτι την πρώτη μέρα με ενθουσιασμό, τη δεύτερη μέρα με χαρά την Τρίτη θα το έχεις βαρεθεί και δεν θα είναι το ίδιο και εκεί θα το φάει ο κάδος και πλέον στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν αναγκαζόμαστε να πετάξουμε φαγητό. Ακόμα και ένα λαχταριστό κρουασάν οπως στη φωτό δεν πιστεύω ότι μπορώ να το φάω πάνω από 3 φορές σερί και να μην το βαρεθώ 😛 Στη μαγειρική είναι αλλιώς και τα leftover τις περισσοτερες φορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν. εχεις απολυτο δικιο. Φτιαχνεις μεγαλη ποσοτητα συγκρητικα με αυτη που θελεις να φας και στο τελος ή το πετας ή το τρως και παχαινεις. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις αν οντως θες να φτιαξεις κατι για να το δοκιμασεις ή για την χαρα της δημιουργιας εινια να καλεσεις μετα κανεναν φιλο για καφε και να σπρωξεις και το γλυκο (αν εχει βγει καλο προφανως, μην γινουμε και ρεζιλι). Παντως τα λικερ κρατανε. Εχω το ιδιο μπουκαλι Cointreau εδω και χρονια για τα μελομεκαρονα. 3
kariolikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Morosana είπε Ο μόνος λόγος που κάνουμε σπάνια γλυκά σπίτι είναι ότι δεν αξίζει ο κόπος μιας και δεν είμαστε ιδιαιτέρα γλυκαντζήδες. Από θέμα κόστους σου βγαίνει τα ίδια ή πολλες φορές και ακριβότερα (θες 10ml λικέρ και αναγκάζεσαι να αγορασεις ολόκληρο μπουκάλι που θα σου μείνει) αν υπολογίσεις και ψήσιμο μαζί με τον κόπο σου ξεφεύγει . Το χειρότερο με τα γλυκά είναι το waste γιατί δεν θα μπεις στη διαδικασία να φτιαξεις μόνο μια πάστα πχ που την θες και την λαχταράς εκείνη την ώρα αλλά ολόκληρη τούρτα. Θα φας ένα κομμάτι την πρώτη μέρα με ενθουσιασμό, τη δεύτερη μέρα με χαρά την Τρίτη θα το έχεις βαρεθεί και δεν θα είναι το ίδιο και εκεί θα το φάει ο κάδος και πλέον στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν αναγκαζόμαστε να πετάξουμε φαγητό. Ακόμα και ένα λαχταριστό κρουασάν οπως στη φωτό δεν πιστεύω ότι μπορώ να το φάω πάνω από 3 φορές σερί και να μην το βαρεθώ 😛 Στη μαγειρική είναι αλλιώς και τα leftover τις περισσοτερες φορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν. Δεν το συζητώ το κόστος είναι πάντα ασύμφορο σε σχέση με τα έτοιμα.Απλά εμέις οι νέες γενιές αγνοούμε κάποια βασικά πράγματα που καλό είναι να τα γνωρίζουμε σχετικά με τις οικιακές παρασκευές,που είναι και με έθιμα συνδεδεμένα και με το well-being μας γενικότερα. Ας μην είναι σε όλα ο παρονομαστής το κόστος και ο κόπος,διότι στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα 🤑 2 ώρες πριν, evabb είπε εχεις απολυτο δικιο. Φτιαχνεις μεγαλη ποσοτητα συγκρητικα με αυτη που θελεις να φας και στο τελος ή το πετας ή το τρως και παχαινεις. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις αν οντως θες να φτιαξεις κατι για να το δοκιμασεις ή για την χαρα της δημιουργιας ειναι να καλεσεις μετα κανεναν φιλο για καφε και να σπρωξεις και το γλυκο (αν εχει βγει καλο προφανως, μην γινουμε και ρεζιλι). Παντως τα λικερ κρατανε. Εχω το ιδιο μπουκαλι Cointreau εδω και χρονια για τα μελομεκαρονα. Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ Παρατηρώ ότι τελικώς προκαλέσαμε την τη μήνη των θεών (mods) και κάποια σχόλια ... θυσιάστηκαν στο βωμό της ευγενούς συνύπαρξης. Pas mal 1
SB_1957 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Morosana είπε Ο μόνος λόγος που κάνουμε σπάνια γλυκά σπίτι είναι ότι δεν αξίζει ο κόπος μιας και δεν είμαστε ιδιαιτέρα γλυκαντζήδες. Από θέμα κόστους σου βγαίνει τα ίδια ή πολλες φορές και ακριβότερα (θες 10ml λικέρ και αναγκάζεσαι να αγορασεις ολόκληρο μπουκάλι που θα σου μείνει) αν υπολογίσεις και ψήσιμο μαζί με τον κόπο σου ξεφεύγει . Το χειρότερο με τα γλυκά είναι το waste γιατί δεν θα μπεις στη διαδικασία να φτιαξεις μόνο μια πάστα πχ που την θες και την λαχταράς εκείνη την ώρα αλλά ολόκληρη τούρτα. Θα φας ένα κομμάτι την πρώτη μέρα με ενθουσιασμό, τη δεύτερη μέρα με χαρά την Τρίτη θα το έχεις βαρεθεί και δεν θα είναι το ίδιο και εκεί θα το φάει ο κάδος και πλέον στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν αναγκαζόμαστε να πετάξουμε φαγητό. Ακόμα και ένα λαχταριστό κρουασάν οπως στη φωτό δεν πιστεύω ότι μπορώ να το φάω πάνω από 3 φορές σερί και να μην το βαρεθώ 😛 Στη μαγειρική είναι αλλιώς και τα leftover τις περισσοτερες φορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να αξιοποιηθούν. Εμείς αντίθετα ο μόνος λόγος που κάνουμε γλυκά στο σπίτι είναι γιατί είμαστε γλυκατζήδες! Κανένα waste, καθώς η τούρτα, αν δεν φαγωθεί εντός της ημέρας, μπαίνει στον καταψύκτη κομμένη σε κομμάτια και διατηρείται τέλεια. Για το μιλφέιγ, που όπως είπα είναι η αδυναμία μας, η κρέμα ζαχαροπλαστικής κρατάει τουλάχιστον 1 εβδομάδα στο ψυγείο και 2-3 μήνες στον καταψύκτη. Η σφολιάτα επίσης ψημένη και τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο κρατάει μια χαρά στον καταψύκτη. Όποια μέρα θέλουμε επιδόρπιο βγαίνει το γλυκάκι από την κατάψυξη και μέχρι να τελειώσουμε το φαγητό έχει ξεπαγώσει και είναι έτοιμο για κατανάλωση! 2
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Εμείς αντίθετα ο μόνος λόγος που κάνουμε γλυκά στο σπίτι είναι γιατί είμαστε γλυκατζήδες! Κανένα waste, καθώς η τούρτα, αν δεν φαγωθεί εντός της ημέρας, μπαίνει στον καταψύκτη κομμένη σε κομμάτια και διατηρείται τέλεια. Για το μιλφέιγ, που όπως είπα είναι η αδυναμία μας, η κρέμα ζαχαροπλαστικής κρατάει τουλάχιστον 1 εβδομάδα στο ψυγείο και 2-3 μήνες στον καταψύκτη. Η σφολιάτα επίσης ψημένη και τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο κρατάει μια χαρά στον καταψύκτη. Όποια μέρα θέλουμε επιδόρπιο βγαίνει το γλυκάκι από την κατάψυξη και μέχρι να τελειώσουμε το φαγητό έχει ξεπαγώσει και είναι έτοιμο για κατανάλωση! Δεν θελω να ξερω πως ειναι η σαντιγη μετα απο καταψυξη... 1
SB_1957 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, evabb είπε Δεν θελω να ξερω πως ειναι η σαντιγη μετα απο καταψυξη... Δεν παθαίνει απολύτως τίποτε. Η κρέμα γάλακτος αν μπει κατάψυξη χαλάει γίνεται πηγμένα κομματάκια! Η σαντιγύ, αν χτυπηθεί σωστά δεν παθαίνει απολύτως τίποτε! Άλλωστε και στα ζαχαροπλαστεία μη νομίζεις ότι οι τούρτες είναι πάντα ημέρας! Μπαίνουν καταψύκτη! Δοκίμασέ το με ένα κομματάκι τούρτας με σαντιγύ! 1
Morosana Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Δεν παθαίνει απολύτως τίποτε. Η κρέμα γάλακτος αν μπει κατάψυξη χαλάει γίνεται πηγμένα κομματάκια! Η σαντιγύ, αν χτυπηθεί σωστά δεν παθαίνει απολύτως τίποτε! Άλλωστε και στα ζαχαροπλαστεία μη νομίζεις ότι οι τούρτες είναι πάντα ημέρας! Μπαίνουν καταψύκτη! Δοκίμασέ το με ένα κομματάκι τούρτας με σαντιγύ! 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Εμείς αντίθετα ο μόνος λόγος που κάνουμε γλυκά στο σπίτι είναι γιατί είμαστε γλυκατζήδες! Κανένα waste, καθώς η τούρτα, αν δεν φαγωθεί εντός της ημέρας, μπαίνει στον καταψύκτη κομμένη σε κομμάτια και διατηρείται τέλεια. Για το μιλφέιγ, που όπως είπα είναι η αδυναμία μας, η κρέμα ζαχαροπλαστικής κρατάει τουλάχιστον 1 εβδομάδα στο ψυγείο και 2-3 μήνες στον καταψύκτη. Η σφολιάτα επίσης ψημένη και τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο κρατάει μια χαρά στον καταψύκτη. Όποια μέρα θέλουμε επιδόρπιο βγαίνει το γλυκάκι από την κατάψυξη και μέχρι να τελειώσουμε το φαγητό έχει ξεπαγώσει και είναι έτοιμο για κατανάλωση! Ευχαριστώ αλλά όχι ευχαριστώ 😛 Προτιμώ όταν μου έρθει να φάω να το φάω φρέσκο και όχι αποψυγμενο ειδικά από έναν οικιακό καταψύκτη που έχει μέσα ψάρια και κρέατα 1
SB_1957 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, Morosana είπε Ευχαριστώ αλλά όχι ευχαριστώ 😛 Προτιμώ όταν μου έρθει να φάω να το φάω φρέσκο και όχι αποψυγμενο ειδικά από έναν οικιακό καταψύκτη που έχει μέσα ψάρια και κρέατα Εξαρτάται πώς αποθηκεύονται τα τρόφιμα είτε στον καταψύκτη είτε στην συντήρηση. Στη συντήρηση δεν μπαίνουν ψάρια και κρέατα μαζί με γλυκά και άλλα τρόφιμα που καταναλώνονται χωρίς μαγείρεμα?
Morosana Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Εξαρτάται πώς αποθηκεύονται τα τρόφιμα είτε στον καταψύκτη είτε στην συντήρηση. Στη συντήρηση δεν μπαίνουν ψάρια και κρέατα μαζί με γλυκά και άλλα τρόφιμα που καταναλώνονται χωρίς μαγείρεμα? Εμένα μου μυρίζει το παγωτό αν μπει στην κατάψυξη και δεν φαγωθεί τις επόμενες 10 15 ημέρες (πράγμα σπάνιο) που θεωρητικά κλείνει πολύ καλά αλλά μπορεί να είμαι και περίεργος 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα