Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

off topic

που χάθηκες βρε φίλε;

Παρακολουθώ το φόρουμ αλλά δεν είχα κάτι να ρωτήσω ή κάπου να συνδράμω. Ο χρόνος μου είναι πολύ λιγότερος σε βαθμό που ούτε τη τηλεόραση δεν ανοίγω. Αυτός ο χειμώνας είναι πολύ δύσκολος και μου έβαλε πολλές προκλήσεις τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά μου. Μπορεί να είναι για καλό όμως....καθέ εμπειρία που μαζεύεις και προσαρμογή που αναγκάζεσαι να κάνεις σε βελτιώνει. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dark_son20 είπε

Ρεβύθια κάρυ και λεμόνι

Και σος ταχίνι  (ταχίνι, λεμόνι και λίγο νερό γιατι σφίγγει στο ανακάτεμα)  

Δημοσ.

Το αγαπημένο μου φαγητό είναι γουρουνοπουλα και ψάχνω να είναι και καπνιστή.

 

Ξέρετε που;

Μένω Αττική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει τρόπος να μην γίνονται τόσο σκληρά (σαν πετσιά γίνονται τα άτιμα) τα καλαμάρια όταν τα κάνω γεμιστά ψητά στο φούρνο;;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Μπορείς να τα βάλεις σε σόδα για κάποιες ώρες, και ναι λέει τι να κάνεις για να γίνουν πιο μαλακά.

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Invader είπε

Μπορείς να τα βάλεις σε σόδα για κάποιες ώρες, και ναι λέει τι να κάνεις για να γίνουν πιο μαλακά.

Σε σόδα με νερό εννοείς; Τί αναλογίες χρειάζονται κ πόσες ώρες;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Συγνώμη αλλά δε ψάχνεις συνταγή ή τεχνική για τα καλαμάρια αλλά κάποιον να σου τα μαγειρέψει.Καλή σαρακοστή να έχουμε.

  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...