REDODIN7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 αρα δεν εχεις φαει ποτε, αλλα νομιζεις πως δεν θα σου αρεσει... ενδιαφερονΥπαρχουν καποια πραγματα που σε αποθουν να τα δοκιμασεις οπως πχ το καπνισμα. Μπορει και και να ειναι καλο αλλα δεν με ψηνει. Υ.Γ Επιτελους ξεκινησε το Master Chef 1
Toufas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Λες ακυρα πραγματα. Το οτι ειναι μικρες μεριδες δεν παιζει ρολο οταν τρως 10-14 πιατα. Απλα, επειδη στην ελλαδα τωρα μαθανε τα modernist και τις "μοριακες" το κανουν ολοι χωρις να ξερουν τι κανουν. Γνωριζω τον κεντρικο προμηθευτη στην ελλαδα μιας μεγαλης εταιριας με πρωτες υλες για αυτον τον τροπο μαγειρεματος και μου τα εχει πει. Οι μικροι νομιζουν οτι πιασαν τον παπα απ'τα @@ και θελουν να δειξουν τι νομιζουν οτι μπορουν να κανουν, και οι μεγαλοι εχουν μεινει στην μαγειρικη που κανανε οταν ξεκιναγανε την δουλεια τους.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Λες ακυρα πραγματα. Το οτι ειναι μικρες μεριδες δεν παιζει ρολο οταν τρως 10-14 πιατα. Απλα, επειδη στην ελλαδα τωρα μαθανε τα modernist και τις "μοριακες" το κανουν ολοι χωρις να ξερουν τι κανουν. Γνωριζω τον κεντρικο προμηθευτη στην ελλαδα μιας μεγαλης εταιριας με πρωτες υλες για αυτον τον τροπο μαγειρεματος και μου τα εχει πει. Οι μικροι νομιζουν οτι πιασαν τον παπα απ'τα @@ και θελουν να δειξουν τι νομιζουν οτι μπορουν να κανουν, και οι μεγαλοι εχουν μεινει στην μαγειρικη που κανανε οταν ξεκιναγανε την δουλεια τους.Δεν ειναι μονο το μεγεθος ειναι και η εμφανιση και το κοστος, ναι ειναι πολυ ομορφα για φωτογραφηση περιοδικου ή βιβλιου μαγειρικης αλλα στο να το φαω δεν με τραβαει και οπως ξερεις στη μαγειρικη παιζει και η εμφανιση πολυ σημαντικο ρολο. Επισης τα 14 πιατα που λες θα εχουν 60 ευρω στη καλυτερη πραγμα που για τους περισοτερους ειναι ασυμφορο ασε που δεν θελω 14 πιατα ενα καλο ορεκτικα, ενα κυριος, μια σαλατα και ενα καλο γλυκο στο τελος ειναι υπεραρκετα.
Toufas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Καταλαβαινεις οτι αυτο που λες δεν στεκει? Ειναι σαν να λες, οτι σου αρεσουν τα blockbusters γεματα εκρηξεις και βυζια, αρα ολα τα αλλα εργα ειναι χαλια, επειδη θελουν να σκεφτεις. Ο κοσμος χωραει και τα 2.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Καταλαβαινεις οτι αυτο που λες δεν στεκει? Ειναι σαν να λες, οτι σου αρεσουν τα blockbusters γεματα εκρηξεις και βυζια, αρα ολα τα αλλα εργα ειναι χαλια, επειδη θελουν να σκεφτεις. Ο κοσμος χωραει και τα 2.Ναι δεν διαφωνώ αλλά άλλο το κοινό που βλέπει το american pie και άλλο αυτό που βλέπε Kieślowski.
therock Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Τι γιαουρτι χρησιμοποιουνε σε συνταγες μαγειρικης? Φανταζομαι οχι τα συνηθισμενα, που τρωμε με το κουταλι? Επισης παντα ειχα την απορια, γιατι οι συσκευασμενες τροφες και υγρα ληγουν 3-4 μερες μετα το ανοιγμα της συσκευασιας. Τοσο γρηγορα εξαπλωνονται τα μικροβια?
brickoman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Τι γιαουρτι χρησιμοποιουνε σε συνταγες μαγειρικης? Χύμα (you know από τα τελάρα στα super market)....
Muchacho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να ξεπαγωνεις το κρεας?Σε ζεστο ή κρυο νερο?Η καθολου νερο και το αφηνεις απλα εξω?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα και να αρχισεις να μαγειρευεις?(το εχω δει να το κανουν σε κιμα) Στα λαχανικα υπαρχει κανενα προβλημα με το ξεπαγωμα?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα?
kuzko21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 toufa αυτη η συνταγη για καρμποναρα πως σου φαινεται; http://www.youtube.com/watch?v=9c00Emu5a84 δοκιμαστηκε , πολυ καλη. 1
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να ξεπαγωνεις το κρεας?Σε ζεστο ή κρυο νερο?Η καθολου νερο και το αφηνεις απλα εξω?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα και να αρχισεις να μαγειρευεις?(το εχω δει να το κανουν σε κιμα) Στα λαχανικα υπαρχει κανενα προβλημα με το ξεπαγωμα?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα? Έχω την εντύπωση, ότι καθαρά από την σκοπιά της υγιεινής να το δεις, στο ξεπάγωμα είναι the quicker the better...
REDODIN7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ποιος ειναι ο σωστος τροπος να ξεπαγωνεις το κρεας?Σε ζεστο ή κρυο νερο?Η καθολου νερο και το αφηνεις απλα εξω?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα και να αρχισεις να μαγειρευεις?(το εχω δει να το κανουν σε κιμα) Στα λαχανικα υπαρχει κανενα προβλημα με το ξεπαγωμα?Μπορεις να τα πεταξεις κατευθειαν στην κατσαρολα? Ξερω απο τη μαμα μου και απο τη θεια μου που ηταν μαγειρισα οτι υπαρχει κινδυνος αλλειωσεις με την αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας. Για τα λαχανικα ξερω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. 1
The_Judas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 http://www.realsimple.com/food-recipes/shopping-storing/freezing/3-ways-defrost-food-10000001700453/index.html
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ας πούμε πως μια συνταγή αναφέρει Cheddar. Με ποιο Ελληνικό τυρί μπορούμε να το αντικαταστήσουμε;
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Με κανα κασερι? Εξαρταται και τι θες να το κανεις, αλλα κατι αντιστοιχο του cheddar (ημισκληρο απο γαλα αγελαδας) δεν μου ερχεται. Αν δεν ηθελες ελληνικο ισως να σου εκανε και κανα εμενταλ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ούτε θυμάμαι τι γεύση είχε τω καιρώ εκείνω που έτρωγα τέτοια τυριά στην Αγγλία, θα πάω να δω μήπως έχει κανένας Βασιλόπουλος, αλλιώς κανένα κασέρι θα δοκιμάσω, λίγο πιο πικάντικο. Άτιμη Ναϊτζέλα :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα