Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 http://www.convert-me.com/en/convert/cooking/
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Βάζοντας 1,33 στο pounds, βγάζει 600 γραμμάρια...
bnvdarklord Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ρε μηπως κανανε λαθος και ηθελαν να γραψουν 1 1/3 cups; cthulhucarbide τα εφτιαξες; πως βγήκαν;
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Τώρα λέω να ξεκινήσω αλλά περιμένω απάντηση για τα υλικά, μην γίνει καμιά μαλακία και πάει ολόκληρη φουρνιά τζάμπα, πήγαν και ακριβά τα υλικά. Σοκολάτα πήρα κιάλλη και έχω τώρα 200g. Επίσης αλεύρια υπάρχουν, σκληρό, μαλακό και γενικής χρήσης από την ίδια εταιρία(μύλοι αγίου γεωργίου) οπότε μάλλον δεν είναι το ίδιο το μαλακό με το γενικής. Αν βάλουμε και αυτό στο λινκ που έδωσες χθες έχουμε 4 διαφορετικά αλεύρια... Με σκληρό και γενικής θα τα κάνω και βλέπουμε...
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τι μπερδεμα αυτα τα αλευρια. Νταξει την σοκολάτα την βλέπεις ποσο να βαλεις.
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Γιατι βαζετε pounds ενω ειναι cups? :Z ακυρο http://www.tartineandapronstrings.com/2012/12/18/chocolate-chip-cookie-a-la-jacques-torres/ εδω την εχει με ανθρωπινες μετρησεις
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 "1 1/3 pounds bittersweet chocolate" Επίσης στο site με τις μετατροπές που έβαλες βάζοντας 1,25cup για sugar brown βγάζει 251 γραμμάρια αντί για 185 που έδωσες, που είναι πολύ μεγάλη διαφορά... Δεν μπορώ να τα φτιάξω αν δεν αποσαφηνιστούν πρώτα αυτές οι διαφορές...
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ή παιρνεις μεζουρες ή το ψαχνεις, ειναι μαλακια το ξερω αλλα δεν μπορω να κανω κατι
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 http://www.tartineandapronstrings.com/2012/12/18/chocolate-chip-cookie-a-la-jacques-torres/ εδω την εχει με ανθρωπινες μετρησεις Ωραίος, αυτές ταιριάζουν σχεδόν απόλυτα με τις μετατροπές που είχα κάνει, οπότε θα πάιξω με αυτές τις τιμές. edit: Κθούλου εδω βρηκα λεει για τα αλευρια και ποσοστό γλουτένης http://www.nyx.net/~dgreenw/whatistheproteinorglutenco.html Cake Flour : 7-9% All-purpose: 10-12% Bread Flour: 12.5-13.5% Γράφουν πάνω αυτά που πηρες ποσο εχουν ; Εμεις θέλουμε ενα cake και ενα bread, υποθέτω μπορεις να βαλεις το all-purpose αντι και για τα δύο επειδη ειναι καπου στην μεση.
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Από μύλους αγ. γεωργίου που πήρα δεν γράφει, όχι. Και μια φαριναπ μάρκας γιώτης που κοίταξα, ούτε αυτή έγραφε.
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μηπως ειναι οι πρωτείνες που λεει; Κοιταξα ενα σκληρό που έχουμε απο Αγ. Γεωργίου και λεει 10,6%. Τα αλλα τι λενε που πηρες;
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μύλοι αγ: Σκληρό: 10,6g Γενικής: 11,8g Δεν πήρα άλλα
Toufas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 τo 00 ειναι με την πιο χαμηλη πρωτεινη και ειναι πιο ψιλοκομμενο
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αρα τούφα για να τελειώνουμε θελουμε ενα με χαμηλή(<9%) και ενα με υψηλή(>12%);
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μηπως ειναι οι πρωτείνες που λεει; Κοιταξα ενα σκληρό που έχουμε απο Αγ. Γεωργίου και λεει 10,6%. Τα αλλα τι λενε που πηρες; πρωτεινη ειναι η γλουτενη οποτε μαλλον αυτο εννοει. αν αναγουμε το ποσοστο γλουτενης στο τυπου σιταριου που προερχεται το αλευρι, τη μεγιστη περιεκτικοτητα την εχουν οι ποικιλιες του δικοκου σιταριου. το σκληρο δηλαδη. το μονοκοκο σιταρι το μαλακο δηλαδη εχει ελαχιστη γλουτενη. με αναμιξη αλευρων πετυχαινουμε τις ιδιοτητες που θελουμε και στη γλουτενη αλλα και στις αλλες φυσικες ιδιοτητες αναλογως τι επιθυμουμε. αυτες οι ολιγες ψιλοαχρηστες πληροφοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα