Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ απόγευμα Θεσσαλονίκη. Τέλειο το πατούμενο, αλλά λιιιιιιιιγο πιο μεγάλο από το ιδανικό,  Μισό νούμερο το πολύ μεγαλύτερο.

Ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής, και αν ναι με τι χρέωση;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karatzes είπε

Παρέλαβα και εγώ απόγευμα Θεσσαλονίκη. Τέλειο το πατούμενο, αλλά λιιιιιιιιγο πιο μεγάλο από το ιδανικό,  Μισό νούμερο το πολύ μεγαλύτερο.

Ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής, και αν ναι με τι χρέωση;

Ευχαριστώ

Καλυτερα μεγαλυτερο παρα τσιμα τσιμα παντως.

Νομιζω δωρεαν ειναι η αλλαγη.

Δημοσ.

και γω τελικα παρελβα Ups απο γενικη ταχυδρομικη την 1η παραγγελια

τα ΝΙκε 720 σε 45 μου ειναι καπως πιο ανετα οχι οτι με χαλαει αλλα σιγουρα δεν ειναι στενη γραμμη που ελεγαν καποιοι πιο πισω

γιατι τα παλιοτερα σε 44 ακομη τα νιωθω στεναχωρα μετα απο 1 χρονο

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikolas.stamb είπε

Ήρθαν και εμένα γύρω στις 15:00. Έλειπα και του είπα να τα αφήσει σε γείτονα. Όλα οκ.

Σε πήρε τηλέφωνο όταν δε σε βρήκε; 

Δημοσ.

ψωνίζω στο site της Nike από το 2011, και για άλλη μια φορά η συναλλαγή ήταν απροβλημάτιστη

και παρέλαβα (παπουτσια) πάλι νωρίτερα από την αναμενόμενη μέρα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nikolas.stamb είπε

Για Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς τι γίνεται με ups και dhl αν δεν είμαστε σπίτι όταν έρθουν?

Συνεργάζονται με κανένα εδώ? Γιατί ειδικά για ups δεν βλέπω να έχει γραφεία...

Με Γενικη Ταχυδρομικη συνεργαζονται

Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα σήμερα τα 720. Γενική ταχυδρομική γνωστή για το χαμό της οπότε πήγα να τα πάρω από το κατάστημα. Το παπούτσι τέλειο αλλά μου φεύγει λίγο στη φτέρνα όταν περπατάω το 44,5. Είχα πάει να δοκιμάσω το 44 στη ναικ και με πίεζε λίγο μπροστά όμως.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα τελικά στην επαρχία, τα έφερε η ίδια η UPS αφού εδώ και 2 μέρες μου το έπαιζε τρελίτσα στα τηλέφωνα ότι 1) το δέμα έφυγε από το Βέλγιο χωρίς στοιχεία παραλήπτη(ταξίδεψε δλδ από την Nike έτσι μόνο του) 2) η διεύθυνση ήταν γραμμένη με ???????? 3) η διεύθυνση ήταν λάθος 4) το κουδούνι ήταν λάθος 5) ο κούριερ ήρθε χτες έχοντας μόνο τον ταχυδρομικό κώδικα και έψαχνε να παραδώσει το πακέτο 6) ο κούριερ δεν παίρνει ποτέ τηλ τον παραλήπτη γιατί είναι πολιτική της "εταιρείας"! Ειλικρινά απορώ πως λειτουργεί ακόμα στη Ελλάδα.

Για την ιστορία σήμερα αφού χτες τα άκουσαν κανονικότατα εμφανίστηκε ο κούριερ, πήρε τηλ ! και στο πακέτο αναγραφόταν ξεκάθαρα η διεύθυνση (κολλημένο σε αυτήν 2ο αυτοκόλλητο από πάνω με την ίδια ,κατά τα λεγόμενά τους,διορθωμένη διεύθυνση). Στην ερώτησή μου γιατί το δέμα δεν ήρθε με γενική ταχυδρομική ενώ επαρχία τα αναλαμβάνει εκείνη(Γ.Τ.) ο κούριερ δεν είχε απάντηση... 

Τα συμπεράσματα δικά σας

***Κατά τα άλλα το παπουτσάκι τέλειο ***

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...