Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει η ultimate συνδρομή όταν  δεν έχω xbox, αλλά παιζω μόνο στο pc; (Τώρα έχω pc game pass).

cloud gaming που είχα δοκιμάσει με το GeForce now μου φάνηκε μίζερο με μετρημένη 50αρα γραμμή όποτε δεν είμαι σίγουρος αν θα το χρησιμοποιήσω και καθόλου.

αρα η διαφορά των δυο για εμένα θα είναι μόνο τα perks και τα μηνιαία παιχνίδια;

Ο κατάλογος μεταξύ των δυο συνδρομών είναι ακριβως ο ίδιος ή η ultimate δίνει πρόσβαση σε επιπλέον (καλά) παιχνίδια;

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 10/11/2022 στις 9:02 ΜΜ, bower είπε

Αξίζει η ultimate συνδρομή όταν  δεν έχω xbox, αλλά παιζω μόνο στο pc; (Τώρα έχω pc game pass).

cloud gaming που είχα δοκιμάσει με το GeForce now μου φάνηκε μίζερο με μετρημένη 50αρα γραμμή όποτε δεν είμαι σίγουρος αν θα το χρησιμοποιήσω και καθόλου.

αρα η διαφορά των δυο για εμένα θα είναι μόνο τα perks και τα μηνιαία παιχνίδια;

Ο κατάλογος μεταξύ των δυο συνδρομών είναι ακριβως ο ίδιος ή η ultimate δίνει πρόσβαση σε επιπλέον (καλά) παιχνίδια;

μπες και δες τα παιχνιδια που εχει για το PC ... αν σου κανουν ... προχωρα το .... 

θα σου ελενα να κανεις ultimate .... ουτως η αλλως ειναι λιγο πιο φτηνη με το κολπο με τις "gold" καρτες .... και στο μελλον μπορει να παρεις κανενα μεταχειρισμενο series S 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/11/2022 στις 9:02 ΜΜ, bower είπε

2 διαφορές

• Τωρα δεν έχει δικτυακά παιχνίδια
  • αν βάλεις 3 έτη ultimate, βγαίνει πιο φθηνο απ οτι πληρωνεις τωρα
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Προσπαθω να δω τιμες στο xbox store checker https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Cyberpunk-2077/bx3m8l83bbrw αλλα μου φαινεται δεν δειχνει ολες τις πιο φτηνες περιοχες οπως Αργεντινη και Τουρκια απο οτι ακουω που πιστευω τα παιχνιδια ειναι πιο φτηνα απο Ινδια οπως δειχνει εδω.
Επισης υπαρχει καποιο post με την διαδικασια για αγορα;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thagkol είπε

Όλες τις δείχνει, δεν είναι πάντα και σε όλα τα παιχνίδια φτηνότερες η Αργεντινή και η Τουρκία.

Στο λινκ που ανέβασα είδα και τις 3 σελίδες και δεν είδα καθόλου Αργεντινή και Τουρκία. Σαν πρώτη μου δείχνει Ινδία με μετατροπή ~20€.

Έψαξα λίγο παραπάνω και βρήκα το link του store https://www.xbox.com/tr-TR/games/cyberpunk-2077 και το δείχνει 234 τουρκικές λίρες που είναι περίπου 12€ άρα υπάρχει διαφορά σε αυτά που δείχνει το xbox-store-checker εκτός αν κάνω κάπου λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακολουθώντας τα βηματα του 2ου ποστ.. στο cdkeys, για Βραζιλια κοστιζει πλεον η 12μηνη gold, 40 ευρω. Για Τουρκια, δεν υπαρχει επιλογη νομισματος Τουρικης λιρας και σε ευρω βγαινει 38,60 και ειναι out of stock.

Αντιστοιχα με νομισμα Αργεντινης, η τουρικη συνδρομη, βγαινει 37 ευρω και η Βραζιλιας 39. 38 με νομισμα Ινδιας.

Κανω καποιο λαθος; Δεν βλεπω να υπαρχει πλεον ετησια gold με 30 ευρω στο cdkeys.

Αν παμε απο Eneba, θα ειναι οκ? Βλεπω διαφορους resellers εκει.

Επεξ/σία από mikesss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, d_gkal είπε

Σε 15-20 ημέρες λήγει η συνδρομή μου (ultimate) 

Από πού να πάρω 3 έτη gold ώστε να μετατρέψω έπειτα σε ultimate με 1/13€;

Κοίτα εδώ 

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-12-months-xbox-live-key-turkey

Με χρήση vpn για την ενεργοποίηση

Επεξ/σία από Nnoutas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Αγόρασα Τούρκικη κάρτα, την πέρασα σε νέο λογαριασμό αλλά όταν προσπαθώ να βάλω το  ultimate 1ε μου λέει change your microsoft store region. vpn χρησιμοποιώ το surshark. Υπάρχει καμιά ιδέα?

Επεξ/σία από gotthard
Δημοσ.

Δεν έχω κάνει ακόμη τη διαδικασία αλλα όταν δεν μου περνάνε τέτοια πράγματα συνήθως φταίει το vpn. Έχει φαίνεται γεμίσει τους servers για χώρες με ζήτηση και σε συνδέει με διπλανές χώρες. Τσέκαρε με το what is my ip αν η χώρα ειναι όντως Τουρκία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς τίποτα. Έκανα ακόμα και δήλωση Migration αλλά συνεχίζει change your microsoft store region. Λέτε να δοκιμάσω το support? 

52 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

χωρις vpn θα περασεις το 1 ευρω ultimate.

Spoiler

Ούτε με, ούτε χωρίς. 

Επεξ/σία από gotthard
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gotthard είπε

Δυστυχώς τίποτα. Έκανα ακόμα και δήλωση Migration αλλά συνεχίζει change your microsoft store region. Λέτε να δοκιμάσω το support? Ακόμα και στο game pass όταν μπαίνω δεν μπορώ να κατεβάσω παιχνίδι ούτε σαν gold

Από χθες κάνει το ίδιο σ' ένα φίλο αφού είχε φορτώσει 3 χρόνια GOLD Τουρκίας. Θα δοκιμάσει και εκείνος να καλέσει αύριο την MS. 

Αν δεν τα καταφέρεις αγόρασε ένα μήνα ultimate Τουρκίας (όχι trial) για την μετατροπή και πέρασε τη εκ νέου με vpn.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...