Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ADHD είπε

Ενταξει φιλαρακι-μπρο τα λεμε στο release τοτε. Βγαινει σε ενα μηνα και δεν εχει ολοκληρωθει ακομα, τι αλλο θα ακουσουμε 😂

Μαλλον  δεν καταλαβαινεις, η δεν θες να καταλαβεις

Το ξαναγραφω,το ριμαστερ το φτιαχνουν πανω απο ενα χρονο(και το gameplay video)ειναι απο  παλαιοτερη buld(μεσα απο την ινσομια αναφερθηκε αυτο)

Λες να μας λενε ψεμματα?🤨

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Μαλλον  δεν καταλαβαινεις, η δεν θες να καταλαβεις

Το ξαναγραφω,το ριμαστερ το φτιαχνουν πανω απο ενα χρονο(και το gameplay video)ειναι απο  παλαιοτερη buld(μεσα απο την ινσομια αναφερθηκε αυτο)

Λες να μας λενε ψεμματα?🤨

Οχι, συμφωνω να περιμενουμε να δουμε το τελικο προιον πριν κρινουμε. Παντως αυτο που ειδα δεν με τρελανε ειτε ηταν early build ειτε alpha η οτιδηποτε, η ενσταση μου ειναι οτι γενικα απεχουμε 1.5 μηνα απο την κυκλοφορια και βλεπουμε early builds, δεν ξερουμε τι παιχνιδια θα παιζουν κλπ. Και αυτο στο λεω σαν day 1 buyer (ελπιζω) οχι σαν παρατηρητης και με καμια δοση εμπαθειας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ADHD είπε

Οχι, συμφωνω να περιμενουμε να δουμε το τελικο προιον πριν κρινουμε. Παντως αυτο που ειδα δεν με τρελανε ειτε ηταν early build ειτε alpha η οτιδηποτε, η ενσταση μου ειναι οτι γενικα απεχουμε 1.5 μηνα απο την κυκλοφορια και βλεπουμε early builds, δεν ξερουμε τι παιχνιδια θα παιζουν κλπ. Και αυτο στο λεω σαν day 1 buyer (ελπιζω) οχι σαν παρατηρητης και με καμια δοση εμπαθειας.

Κοιτα,εγω τους συγκεκριμενους του εχω εμπιστοσυνη

Ειναι απο τα αγαπημενα μου στουντιο  στην βιομηχανια του γκειμινγκ

Αν σε περιπτωση ομως το τελικο προιον  παραμεινει ετσι.Σαφως και δεν ειναι λογος αγορας,για καποιον που εχει την εκδοση του ps4(στην κατοχη του)

Περιμενουμε τα τελικα αποτελεσματα για να  κρινουμε εκ του ασφαλους

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ADHD είπε

πραγματικα ομως κ μενα αυτο με χαλαει, δειξε κατι ρε αδερφε. Ουτε στο demons souls δειξαν κατι περα απο ενα διλεπτο που ειναι και το μοναδικο που με ενδιαφερει. Επισης θα ηθελα να δω πως τρεχει το Monster Hunter World,  αν επιτελους το ψιλοφτιαξουνε σε συγκριση με την λαιλαπα του ps4 με τα 8λεπτα loadings και τα sub 30 fps...

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Επισης θα ηθελα να δω πως τρεχει το Monster Hunter World,  αν επιτελους το ψιλοφτιαξουνε σε συγκριση με την λαιλαπα του ps4 με τα 8λεπτα loadings και τα sub 30 fps...

60fps στο SeX και τζάμπα με Game Pass. Just saying... 😊

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jokul7 είπε

60fps στο SeX και τζάμπα με Game Pass. Just saying... 😊

εχω πανω απο 4.000 ωρες φιλε στο save μου :P 

no cross-save no party

• Like 4
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

εχω πανω απο 4.000 ωρες φιλε στο save μου :P 

no cross-save no party

Έχει τέτοια καψίματα το παιχνίδι? Το ψήνω να το πιάσω αλλά δεν έχω τον χρόνο να λιώσω... 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lepaterious είπε

Έχει τέτοια καψίματα το παιχνίδι? Το ψήνω να το πιάσω αλλά δεν έχω τον χρόνο να λιώσω... 

αν δεν εχεις χρονο καλυτερα μην το πιασεις καθολου, ειναι απιστευτο καψιμο

Δημοσ.

να χαρω οτι βγαίνει κ ενδεχόμενος αλλάζει χρωματα η να φρικάρω στο ποσο μεγάλο δείχνει??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

πραγματικα ομως κ μενα αυτο με χαλαει, δειξε κατι ρε αδερφε. Ουτε στο demons souls δειξαν κατι περα απο ενα διλεπτο που ειναι και το μοναδικο που με ενδιαφερει. Επισης θα ηθελα να δω πως τρεχει το Monster Hunter World,  αν επιτελους το ψιλοφτιαξουνε σε συγκριση με την λαιλαπα του ps4 με τα 8λεπτα loadings και τα sub 30 fps...

Ισχυει, στο demons δεν ξερουμε τιποτα περα απο ενα μικρο trailer το οποιο εφερε και προβληματισμους μαζι με hype, αλλα πες οκ εμεις θα το παρουμε blind ετσι και αλλιως γιατι ειμαστε τρελαμενοι με το ειδος, στα υπολοιπα ομως?  1.5 μηνας εμεινε και ακομα δεν ξερουμε τι θα γινει με τα saves, ποια παιχνιδια θα παιζουν, δεν εχουμε δει το OS να τρεχει και αλλα πολλα. Το MHW φανταζομαι θα παιζει οπως στο SeX με 60αρι καρφωμενο στο 99%, δεν ειναι ποια και το Crysis οκ. 😛

Ενταξει αν κρινω απο το DS4 το controller εννοειται θα βγει σε πολλα χρωματα, το θεμα ειναι αν αλλαζουν τα πλαστικα η απλα τα ξήλωσε ο τυπος στην φωτο για να μας δειξει οτι γινεται ευκολα. Τελος παντων ετσι και αλλιως για εμας η εμφανιση δεν παιζει και τοσο ρολο, μετραει ο ψυχικος κοσμος. 🙃

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ADHD είπε

Το MHW φανταζομαι θα παιζει οπως στο SeX με 60αρι καρφωμενο στο 99%, δεν ειναι ποια και το Crysis οκ. 😛

🙏🙏🙏

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...