Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Εγώ με την CDPR έχω σχέση καταναλωτή-παραγωγού, όχι εργαζόμενου-εργοδότη. Και ως καταναλωτή με σέβεται απόλυτα, όχι πχ σαν την Capcom που μου πετάει 5 παιχνίδια σε μια κασέτα και μου λέει παίρνεις physical, αλλά τα 4 από αυτά πρέπει να τα κατεβάσεις με αυτόν τον κωδικό. Από εκεί και πέρα, εφόσον πληρώνονται και είναι μόνο για το τελευταίο δίμηνο, δεν βλέπω κάτι κακό. Έχω δουλέψει Πρωτοχρονιές, Χριστούγεννα και πολλά άλλα, και μάλιστα χωρίς έξτρα πληρωμή, οπότε μια χαρά τους βλέπω.

Πιστευω νιωθεις το ιδιο και για τη Νιτεντο που σε πουλαει 3 ρομς 60 ευρω, ετσι?

Τι θα πει εφ οσον πληρωνεται? Δηλαδη επειδη πληρωνεται, πρεπει να καθεται το σκ να δουλευει? Νομιζω ολα τα συμβολαια αναφερουν ποσες ωρες δουλευεις τη βδομαδα. Δε λενε, εφ οσον σε πληρωνουμε, θα κατσεις οσες ωρες θελουμε. Το τι ωρες και ποτε δουλευειςεσυ και εγω, δεν εχει καμια σχεση με αυτη την περιπτωση. Και εγω εχω κατσει παρα πολλες ωρες παραπανω να κανω δουλεια, και τα σκ καθομαι να ασχοληθω παρα πολλες ωρες αντι να μαλακιζομαι

Και φυσικα δεν ειναι μονο για το τελευταιο διμηνο, crunch ειχαν παντα μεχρι και πριν 3 χρονια, απλα φυσικα δε θα το σχολιασει κανεις γτ ειναι αγιοι και κανει τζιζ αν πεις κατι

και για να δωσω ενα τελος, γτ το εχω συζητησει ξανα, ειχαν υποσχεθει NO CRUNCH

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Εγώ δεν έχω κανένα παιχνίδι! Έχω δώσει μηδέν ευρώ για παιχνίδια τα τελευταία 10 χρόνια και έχω παίξει τα πάντα από ΑΑΑ (PS4 και Xbox)! Ζήτω τα μεταχειρισμένα όσο αντέχουν ακόμα! 

Τα μεταχειρισμένα στα χαρίζουν ; 

Δημοσ.

Μαρεσει παντως που ολοι εχουν αγχωθει για τον ssd και το lm και ξεχναμε rrod joycon drift και τοσα αλλα... Κοινως χαλαρωστε και απολαυστε αν ειναι να βγει κατι θα βγει στην τελικη οποιος φοβαται επεκταση εγγυησης για 5 χρονια και ξεμπερδευεις ή το πουλας με μια χασουρα και περνεις οποιο νεο ρεβισιον βγει με ολες τις μικροδιορθωσεις που θα εχουν. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

H ερώτηση είναι , παίζεις τώρα cyberpunk ή περιμένεις το next gen patch;

Το ιδιο διλημμα εχω και εγω .

19 ώρες πριν, GreekLegend2 είπε

Σωστός, απαράδεκτο της sony να χρεώνει τα παιχνίδια της 80 ευρώ.Ποιος θα παει να σκασει 160-240 ευρώ για 2-3 παιχνίδια?

18 ώρες πριν, Darthvader είπε

θα τα σκάσουν αυτοί που από το 2013 έως και σήμερα έδιναν 3*70,00 ευρώ =210,00 ευρώ.

Οι υπόλοιποι θα αγοράσουμε σε sales με 20-30 ευρω...(όπως κάναμε τόσα χρόνια)

Επιτελους εχει και ενας κοινη λογικη.

Γιατι καταντησε γραφικο αυτο με τα 80αρια που το λενε και το ξαναλενε ατομα που δεν εχουν δωσει ποτε λεφτα για game  day 1 .Aντι να το λενε ατομα που  ειναι οι αμεσα ενδιαφερομενοι .Και αυτοι δεν το λενε διοτι  τα εδιναν και σε αυτη την γενια(αυτοι ειναι οι τροφοδοτες της βιομηχανιας ) ειτε σε αλυσιδα  70 ειτε 55 στον σκρουτζ. Ωραια και τωρα θα δινουμε 65 ΗΡΘΕ  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Καλα λεω εγω μερικοι ειστε γκρινιαρηδες απο χομπι  και μαλιστα τελειως ανουσια καθως τα περισσοτερα θεματα που γκρινιαζεται δεν σας αφορουν αμεσα .

17 ώρες πριν, Fulgore είπε

Επισης και 70ευρω που τα εχει προς το παρον ο ανταγωνισμος τα παιχνιδια,εγω δεν βλεπω να τα αγοραζει κανεις(απο εδω μεσα).Ολοι με την ενοικιαση(gamepass)βολευονται.

.

Με προσβαλεις .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Ρε παιδιά κανά νέο με τις προπαραγγελίες;

Τιποτα τηρειται σιγη ιχθυος .Εκτος απο το πλαισιο  που ξεκαθαρισε, ολοι οι αλλοι  που δωσαμε  προκαταβολες ειμαστε ανενημερωτοι ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Fotis13 said:

Επιτελους εχει και ενας κοινη λογικη.

Γιατι καταντησε γραφικο αυτο με τα 80αρια που το λενε και το ξαναλενε ατομα που δεν εχουν δωσει ποτε λεφτα για game  day 1 .Aντι να το λενε ατομα που που ειναι οι αμεσα ενδιαφερομενοι .Και αυτοι δεν το λενε διοτι  τα εδιναν και σε αυτη την γενια(αυτοι ειναι οι τροφοδοτες της βιομηχανιας ) ειτε σε αλυσιδα  70 ειτε 55 στον σκρουτζ ι Ωραια και τωρα θα δινουμε 65 ΗΡΘΕ  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Καλα λεω εγω μερικοι ειστε γκρινιαρηδες απο χομπι  και μαλιστα τελειως ανουσια καθως τα περισσοτερα θεματα που γκρινιαζεται δεν σας αφορουν αμεσα .

Εδώ που τα λέμε, κατά κανόνα ισχύει αυτό πάντως. Γενικά δεν συμφωνώ με το 80άρι γιατί αγοράζω αρκετά games day one, αλλά δεν είναι deal-breaker για κάποιον που αγοράζει ένα FIFA το χρόνο και όλα τα υπόλοιπα τα περιμένει να μπουν στο PSN+. Και αυτοί είναι που γκρινιάζουν κατά βάση, μήπως δώσουν 20 εύρω παραπάνω ετησίως.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Τιποτα τηρειται σιγη ιχθυος .Εκτος απο το πλαισιο  που ξεκαθαρισε ολοι οι αλλοι  που δωσαμε και προκαταβολες ειμαστε ανενημερωτοι ...

Όμορφα...

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς που έβαλε προπαραγγελία Κωτσόβολο αν μπορείς να πας νωρίτερα να πληρώσεις με κάρτα παραγγελία που έβαλες με αντικαταβολή;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CarbonFibre είπε

Γνωρίζει κανείς που έβαλε προπαραγγελία Κωτσόβολο αν μπορείς να πας νωρίτερα να πληρώσεις με κάρτα παραγγελία που έβαλες με αντικαταβολή;

Πήρα εγω να αλλάξω απο αντικαταβολή σε κατάστημα με κάρτα και μου είπαν θα χάσω τη σειρά μου...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Eγω το εκανα 2 μερες μετα την ηλεκτρονικη παραγγελια (που εγινε την πρωτη μερα που ανοιξαν )  και μου ειπαν πως δεν θα χασω την σειρα μου .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Πήρα εγω να αλλάξω απο αντικαταβολή σε κατάστημα με κάρτα και μου είπαν θα χάσω τη σειρά μου...

Για πληρωμή μόνο σε κατάστημα ήθελες ή και να αλλάξεις παραλαβή σε κατάστημα; Εμένα μόνο πληρωμή με ενδιαφέρει βασικά.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...