Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chris_g92 είπε

Παρέλαβα και εγώ . Τα λευκά πλαστικά φαίνονται λίγο μεχ. Κακής ποιότητας στο ένα μάλιστα μπορώ να πω στο κέντρο του είναι λίγο κάπως σαν ξεθωριασμένο. Αλλά η κονσόλα δουλεύει άψογα, άρα δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Σαν πρώτη εμπειρία δοκίμασα το astros play πώς λέγεται . Ένα πράγμα θα πω για το controller. Ουαου απλά. Μένεις με το στόμα ανοιχτό σαν πρώτη εμπειρία .

Και σε εμενα στο κεντρο στο ενα εχει ενα σαν κυκλακι θολο.Μαλλον τα πιανει η βεντουζα στο εργοστασιο απο εκει αχαχα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nyne είπε

Και σε εμενα στο κεντρο στο ενα εχει ενα σαν κυκλακι θολο.Μαλλον τα πιανει η βεντουζα στο εργοστασιο απο εκει αχαχα.

Α οκ δεν είναι μόνο σε εμένα το ξεθωριασμένο κυκλάκι. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μην ανησυχεις εχουμε μαλλον ολοι την ιδια βλακεια...Η αληθεια ειναι οτι αφου ειναι αφαιρουμενα τα πλαστικα δεν μας νοιαζει,γιατι οτι κ να παθουν αλλαζουν αλλα τα βαφουμε κ αμα γουσταρουμε!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nyne είπε

Ναι μην ανησυχεις εχουμε μαλλον ολοι την ιδια βλακεια...Η αληθεια ειναι οτι αφου ειναι αφαιρουμενα τα πλαστικα δεν μας νοιαζει,γιατι οτι κ να παθουν αλλαζουν αλλα τα βαφουμε κ αμα γουσταρουμε!

Επίσης είμαι ο κλασικός βλάκας. Όταν πλησιάζεις κοντά κάνει έναν παράξενο θόρυβο το ανεμιστηρακι. Όμως είναι πραγματικά αθόρυβη λίγο που την δοκίμασα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, h3342 είπε

παιδια playstation plus απο που να αγορασουμε?

μπορεις να περιμενεις black friday? συνηθως βγαινει προσφορα αυτες τις ημερες.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chris_g92 είπε

Α οκ δεν είναι μόνο σε εμένα το ξεθωριασμένο κυκλάκι. 

Επιτηδες το εκαναν βρε

Για να μην μας ματιασουν τις κονσολες😝

Δημοσ.

Ανοίξτε μάγκες το άλλο thread με τις παραγγελίες,έχουν δημιουργηθεί φιλίες εκεί μέσα, νιώθουμε ο ένας τον πόνο του άλλου 🤣

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Vaim είπε

Ανοίξτε μάγκες το άλλο thread με τις παραγγελίες,έχουν δημιουργηθεί φιλίες εκεί μέσα, νιώθουμε ο ένας τον πόνο του άλλου 🤣

Προσωρινα εκλεισε.Λογικα  θα το ανοιξουν ποιο μετα ξανα.

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ.

Σε εμενα η παραγγελια μου απο κοτσοβολο απο εχθες ειναι σε  Συλλογή-Προετοιμασία και ημερομηνια αποστολης γραφει  σημερινη ακομα τιποτα ομως. Ειναι κανεις στην ιδια κατασταση?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

περίμενε BF

να αγορασω τοτε για 1 μηνα την συνδρομη και να περιμενω black friday?

γιατι αν παραλαβω τελικα αυριο την κονσολα θα χρειαστω το Plus για τα παιχνιδια π δινουν δωρο

Δημοσ.

Εγκατέστησε κανείς το Spiderman Morales;;

Το βαζω στο ps5, διαβάζει για λίγο, σταματάει και βγάζει επιλογή 'copy' Αν το πατήσω αρχίζει να κατεβάζει απ το ιντερνετ 38gb! Αν ακυρώσω το downloading τότε κόβεται και η εγκατάσταση.

Είναι τόσο μεγάλο του update ή παίζει μαλακία;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Ωραιος αντε καλο λιωσιμο και το λεω ειλικρινα γιατι πραγματικα παιζει εσυ και κανα 2 αλλοι να εισαι απο τους πιο καυλωμενους εδω μεσα οσον αφορα την αποκτηση της κονσολας day one.

Ευχαριστω.

Οπ μπορουμε να σηκωσουμε !

126508380_666982460661076_7709443052996266096_n.jpg

126327202_220466196164927_7375577110643770114_n.jpg

• Like 13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...