Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chris_g92 είπε

Όχι μόνο, είναι πρότυπο και για τα timings στις τηλεοράσεις και οθόνες, αντίστοιχα υπάρχει και το vesa hdr 400,600 κτλ .

O.k δεν το ηξερα,μαθαμε και κατι νεο σμρ..

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, optimus prime είπε

Οταν κατεβαζεις μεγαλα αρχεια,συνεχεια σταματαει το κατεβασμα και χρειαζεται να κανεις restart την κονσολα για να συνεχισεις.

Εμένα το έκανε συνέχεια και στα 2.4 GHz δεν μπορούσα να κατεβάσω τίποτα σχεδόν συνέχεια ήθελε restart είπα ομως να κάνω υπομονή μέχρι το update μήπως και φτιάξει και προς το παρόν φαίνεται να έχει λυθεί το θέμα ευτυχώς. 

Επισης με το νέο update υποστηρίζει πλέον και το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης (magic remote lg) και μπορώ να κάνω navigate στα menu του ps5 με το τηλεκοντρόλ! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Aduatiques είπε

Εμένα το έκανε συνέχεια και στα 2.4 GHz δεν μπορούσα να κατεβάσω τίποτα σχεδόν συνέχεια ήθελε restart είπα ομως να κάνω υπομονή μέχρι το update μήπως και φτιάξει και προς το παρόν φαίνεται να έχει λυθεί το θέμα ευτυχώς. 

Επισης με το νέο update υποστηρίζει πλέον και το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης (magic remote lg) και μπορώ να κάνω navigate στα menu του ps5 με το τηλεκοντρόλ! 

Kαι εγω εβαλα σμρ ενα μεγαλο παιχνιδι να κατεβει και το κατεβασε με την μια χωρις να χρειαστει να κανω restart.

Θα κατεβασω και αυριο αλλο ενα για να το επιβαιβεωσω.

Ωραιο αυτο με το τηλεκοντρολ,θα το δοκιμασω και εγω στην δικη μου,thanks!!

Το χρησιμοποιω και για τα ηχεια μου που τα εχω συνδεδεμενα με earc,χαμηλωνω/δυναμωνω απο το remote!

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.

A ωραιο αυτο με το τηλεκοντρολ της lg...Ποια lg εχετε παιδες? Εγω ειμαι με την b7 φανταζομαι θα το υποστηριζει και στην δικια μου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

A ωραιο αυτο με το τηλεκοντρολ της lg...Ποια lg εχετε παιδες? Εγω ειμαι με την b7 φανταζομαι θα το υποστηριζει και στην δικια μου.

Την bx έχω. Λογικά θα την υποστηρίζει.

Δημοσ.
Στις 13/4/2021 στις 4:27 ΜΜ, Theo X είπε

https://blog.playstation.com/2021/04/13/ps5-april-update-brings-new-storage-options-and-social-features/

New Features for PlayStation App

"Recently, we introduced the ability to save products in a wishlist, get notifications when your friends are online, and change your console online status."

Αυτή η ειδοποίηση για το πότε ένας φίλος μας είναι online την έχει βρει κανείς πως γίνεται στο app;

Για να απαντήσω στον εαυτό μου, γίνεται μετά την τελευταία αναβάθμιση του app (21.3.0 android).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aduatiques είπε

Την bx έχω. Λογικά θα την υποστηρίζει.

Γεμίσαμε oled με τις προσφορές που έπαιξαν τις προηγούμενες ημέρες!

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, 26ska είπε

Γεμίσαμε oled με τις προσφορές που έπαιξαν τις προηγούμενες ημέρες!

Ισχύει! Αν και την είχα χτυπησει από πιο πριν εγω 🥲

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται δυνατό, όμορφο και αρκετά νταρκίλα. Αλλά είπαμε, 80 εύρω δίνουμε για games οπως GOW και HORIZON, οχι για 3d person bullethell action της housemarque. Μη τρελαθούμε τελείως! "Oh well, It is a sales purchase game from me"!   

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nekrik είπε

Φαίνεται δυνατό, όμορφο και αρκετά νταρκίλα. Αλλά είπαμε, 80 εύρω δίνουμε για games οπως GOW και HORIZON, οχι για 3d person bullethell action της housemarque. Μη τρελαθούμε τελείως! "Oh well, It is a sales purchase game from me"!   

Βγάζει έντονα ένα Soulsborne vibe αυτό που βλέπω. Δε θα το προπαραγγείλω αλλά αν επαληθευτεί αυτό το vibe από τα πρώτα reviews δε ξέρω αν θα κρατηθώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και ειναι του στυλ μου,δεν υπαρχει περιπτωση να επικροτησω τις νεες τιμες με αγορα day one.Οταν με το καλο παει η τιμη σε λογικα επιπεδα τοτε πολυ ευχαριστως.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...