Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, petran91 είπε

Διαθέσιμο το Valhalla gold edition για ps5 στα 50€ από you.gr για όποιον ενδιαφέρεται.

Εγώ το χτύπησα και ας μην έχω παραλάβει ακόμα το ps5 μου..

Υπομονή για days of play. Λογικά θα βγει και προσφορά στην digital

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran91 είπε

Διαθέσιμο το Valhalla gold edition για ps5 στα 50€ από you.gr για όποιον ενδιαφέρεται.

Εγώ το χτύπησα και ας μην έχω παραλάβει ακόμα το ps5 μου..

Πριν λίγες μέρες έδωσα 40 ευρώ μόνο για το season pass 🙄

Δημοσ.

Να δούμε πότε θα αποφασίσει η sony να βγάλει έναν media player όπως του 4. Γιατί το plex δεν παλεύεται

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε bc mode τρεχει...δεν κυκλοφορουν ακομα τη next gen εκδοση... 

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xavier είπε

σε bc mode τρεχει...δεν κυκλοφορουν ακομα τη next gen εκδοση... 

Να κάτσουν να γράψουν κώδικα οπως οι devs του Metro Exodus που κάνουν μαγικά. Μάθανε όλοι την εύκολη λύση, BC port απο ps4 pro σε ps5 χωρίς βελτιώσεις λόγω αρχιτεκτονικής (και χρησιμοποιούν και τη συγκαμένη UE4) και σου λεει βάλτο μωρέ εκεί ενα 1080p και τέλος για την ώρα. Το ίδιο και το NIER replicant και στα PS5 και XsX bc απο ps4 pro και ΧoneX αντίστοιχα. Σέβομαι δε τη διαφάνεια της ανακοίνωσης!    

• Thanks 1
Δημοσ.

το μονο που δειχνει το παραπανω διαγραμμα ειναι οτι ο ραιαν εχει καταφερει να εχει μεγαλυτερη παραγωγη κονσολων απο τον σπενσερ.... βεβαια το πιο πιθανο ειναι αυτοι να ξερουν την πραγματικη ζητηση και να παραγουν οντως και τις κονσολες αναλογικα...

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα νούμερα του switch παραμένουν εντυπωσιακά, και δεν είναι DS/3DS να πεις εντάξει είναι φτηνή κονσόλα. Πιο ακριβή είναι από Series S. Και το πιο πιθανό είναι να στοιχίζει και φτηνότερα να παραχθεί.

Δημοσ.

Τελευταία και σε δύο παιχνίδια παρατήρησα ότι αργεί να φορτώσει κάποια textures κ εξηγώ .Στο village πχ κάποια χόρτα ξαφνικά έκαναν popup όπως επίσης και στο returnal με textures του τοίχου κ χόρτα.Το κάνει κ σε εσάς η εχει κάποιο θέμα το δικό μου(πχ δίσκος)?

Δημοσ.

βλεπωντας το γραφημα χθες με τις πωλησεις εκανα τις παρακατω σκεψεις..

2 κονσόλες που βγηκανε μαζι κ πανω κατω ειναι ιδιες κ οι 2 σε ελειψη αλλα η μια εχει διπλασιες πωλησεις συμαινει ότι η σονυ εκανε καλυτερη διαχειρηση στη παραγωγη. ομως δεν ειχα σκεφτεί ότι οντως παιζει να ξέρουν τη πραγματικη ζήτηση κ να παραγουν τόσο οσο κ να δημιουργείτε ντορος για ελλείψεις κ ποσο wow ειναι το προιον εκατεροθεν.

το switch πουλαει με τρελα αλλα θεωρώ πουλαει τοσο πολυ επειδη δεν υπαρχει στο ραφι ανταγωνισμος κ οχι για αλλο λογο, ειναι πραγματικα εντυπωσιακο συγκριτικα ποσο μαλλον οταν κατι ειναι ηδη ποσα χρονια στην αγορα! Αν υπηρχαν στην αγορα xbox/ps εκεί θα ηταν ενδιαφερον να βλεπαμε τις πωλησεις συγκριτικα με το switch την ιδια περιοδο. 

τωρα  οτι δεν υπαρχουν κονσόλες στην αγορα κτλ μονο σε εμενα φαινονται μικρα τα νουμερα 2-3 μυρια παγκοσμια συγκριτικα για ντόρο που γινεται?

εαν εχει δώσει 3 μ παγκοσμια η σονυ λογικο στην ελλαδα να εχει δώσει μερικές χιλιαδες 2-3 πχ, οποτε τα 500 χαλασμενα Controller στη cometron ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

16 λεπτά πριν, nyne είπε

Τελευταία και σε δύο παιχνίδια παρατήρησα ότι αργεί να φορτώσει κάποια textures κ εξηγώ .Στο village πχ κάποια χόρτα ξαφνικά έκαναν popup όπως επίσης και στο returnal με textures του τοίχου κ χόρτα.Το κάνει κ σε εσάς η εχει κάποιο θέμα το δικό μου(πχ δίσκος)?

δεν εχω το village αλλα στο returnal δεν εχω παρατηρησει κατι .. εαν είχε καποιο θεμα ο δίσκος νομίζω θα σου εκανε σοβαροτερα θεματα αποτο να αργει να φορτώσει κατι.. στο κανει με το που την ανοιγεις η μετα απο ωρες παιξιματος? μηπως ειναι καπου που ζεστανετε πολυ κ ζοριζεται? 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...