Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας μπει για λίγο στο xbox insiders hub επιβεβαιώνω πως υπάρχει update σχεδόν έτοιμο το οποίο μάλιστα εγκατέστησα για κανα 2ωρο κ ήταν απόλυτα σταθερό. 

Επειδή φοβήθηκα λιγο (κοινως farted mints) ως ψαρωμενος beta tester , παραιτήθηκα γρηγορα κ απεγκατασταθηκε το νέο update (απο εκείνη την ώρα οι σημαίες κυματίζουν μεσιστιες στη microsoft) 🤣

Επεξ/σία από malawi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 minutes ago, ALIEN-3- said:

Υπάρχει λειτουργία να βλέπουμε σε τι θερμοκρασία δουλευει η κονσόλα;

meatthermometer.jpg.2843fef9ef2f801da3c7d341d8c0fb5a.jpg

Επεξ/σία από Demis
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Demis είπε

meatthermometer.jpg.2843fef9ef2f801da3c7d341d8c0fb5a.jpg

Στο 360 την έβλεπα για αυτο. Βέβαια το ειχα σπασμένο.  Αλλα ποσο δύσκολο θα ήταν να το βάζανε......

Δημοσ.

Μεταξύ μας πάντως σίγουρα βολεύει. Μακρύ και λεπτό τσουνί έχει για να μπει στις τρύπες και να κάτσει εκεί που πρέπει για να κάνει τη δουλειά του....

.... για τι πράγμα μιλάμε; 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, steveevo είπε

Καλημερα στην παρεα και καλοριζικο σε οσους παρελαβαν την κονσολα!!! Θαθελα να ρωτησω οσοι προπαραγγειλαν απο γερμανο με το που ανοιξαν τα preorders τηρησαν κανονικα σειρα προτεραιοτητας; γιατι εχω παραγγειλει ps5 και πρεπει να τα εχουνε κανει σαλατα.

Δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας στο Ελλάντα. Τις κονσόλες της δίνουν πρώτα σε δικά τους άτομα και μετά ότι περισσέψει πάει σε preorder. Εγώ έχω preorder απο τις 22 Σεπτεμβρίου που άνοιξε το preorder για το Series X απο Πλαίσιο και ακόμα να παραλάβω. Στο τηλ που πήρα με ειπαν ισως μεσα Δεκεμβριου αλλιως πάμε μετά τις γιορτές. Ότι νάνε.

Επεξ/σία από BeSt_
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια η μπαταρία πόσο σας κράτησε ; Εγώ χθες άλλαξα πρώτη φορά τις μανήσιες μπαταρίες που είχε και έχω λιώσει !!!! Διαβάζω κάτι 3-4 ώρες στο PS5 και λέω δεν μπορεί κάτι κάνω λάθος τόσο μεγάλη διαφορά ; 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

ρε παιδια η μπαταρία πόσο σας κράτησε ; Εγώ χθες άλλαξα πρώτη φορά τις μανήσιες μπαταρίες που είχε και έχω λιώσει !!!!

Περίπου 4 μέρες με αρκετή χρήση και δόνηση για τις μανίσιες. Τώρα είμαι στιε 2 μέρες με καινούριες eneloop pro και δεν έχει κατεβεί καθόλου η μπάρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, GaGaS_Thess said:

ρε παιδια η μπαταρία πόσο σας κράτησε ; Εγώ χθες άλλαξα πρώτη φορά τις μανήσιες μπαταρίες που είχε και έχω λιώσει !!!! Διαβάζω κάτι 3-4 ώρες στο PS5 και λέω δεν μπορεί κάτι κάνω λάθος τόσο μεγάλη διαφορά ; 

Οι ΑΑ έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τις ενσωματωμένες. Μην ξεχνάς όμως ότι το Adaptive Haptic Feedback στα triggers στο DualSense σίγουρα θα έχουν αρκετά αυξημένο battery drain.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Demis είπε

Οι ΑΑ έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τις ενσωματωμένες. Μην ξεχνάς όμως ότι το Adaptive Haptic Feedback στα triggers στο DualSense σίγουρα θα έχουν αρκετά αυξημένο battery drain.

μωρε συμφωνω αλλα τοσο μεγαλη διαφορα ; γιατι και εγω το εχω λιωσει το μηχανημα . Ασε που οι ΑΑ ειναι ευκολια . Εχω 24 φορτισμενες να χρησιμοποιησω απο εδω και περα :)

Δημοσ.
Just now, GaGaS_Thess said:

μωρε συμφωνω αλλα τοσο μεγαλη διαφορα ; γιατι και εγω το εχω λιωσει το μηχανημα . Ασε που οι ΑΑ ειναι ευκολια . Εχω 24 φορτισμενες να χρησιμοποιησω απο εδω και περα :)

Σίγουρα είναι μεγάλη ευκολία οι ΑΑ ακόμη και αν φαίνεται παλαιολιθικό εν έτει 2020 για μερίδα κόσμου. Εγώ μια 4αδα Eneloop Pro έχω και επειδή παίζω χωρίς δόνηση πραγματικά ξεχνάω να αλλάξω μπαταρίες.

• Like 2
Δημοσ.

Εντελώς παράδοξα πράγματα συμβάνουν so far..Πιο γρήγορα στα loading times το XSX και πιο γρήγορο σε απόδοση το PS5..Θα έπρεπε να ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...