Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Paragontas-x said:

Υπάρχουν σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα διαθέσιμα κομμάτια?

Μόνο Series S για την ώρα.

10 με 15 Δεκέμβρη είναι το επόμενο κύμα, τσέκαρε τότε.

• Thanks 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δηλαδή μέχρι 10-15 Δεκεμβρίου δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά???

Και 10-15 Δεκεμβρίου θα φέρουν αρκετά κομμάτια ή παλιό όποιος πρόλαβε το κύριο είδε?

Με λίγη πρόνοια και παρακολούθηση του συγκεκριμένου θέματος για να ενημερωθείς κατευθείαν πότε κάποιο κατάστημα έβγαλε κάτι ώστε να είσαι σχετικά γρήγορος δε νομίζω να έχεις θέμα.

Δε φαίνεται να γίνεται ο ίδιος πανικός που γίνεται με το PS5 στην Ελλάδα χωρίς να το πηγαίνω σε vs.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Paragontas-x said:

Δηλαδή μέχρι 10-15 Δεκεμβρίου δεν μπορούμε να βρούμε πουθενά???

Όχι, μέχρι να έρθουν νέες κονσόλες δεν μπορείς να βρεις πουθενά, αφού όσες ήρθαν πουλήθηκαν.

1 hour ago, Paragontas-x said:

Και 10-15 Δεκεμβρίου θα φέρουν αρκετά κομμάτια ή παλιό όποιος πρόλαβε το κύριο είδε?

Δεν το γνωρίζει κανείς, λογικά θα βρίσκεις τότε αν και εξαρτάται από το πόσες θα διατεθούν στην ελληνική αγορά. Να παρακολουθείς τις γνωστές μηχανές αναζήτησης και το νήμα εδώ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dream21 είπε

Προϋπόθεση να έχεις κάνει για αρχή ότι είπε ο @leo0066 και στη συνεχεια αγορα Gift Cards Brazil περασμα στον λογαριασμο σου απο http://redeem.microsoft.com χωρις VPN και στη συνεχεια οπως στις φωτογραφιες.

https://xbox-store-checker.com/en/

Screenshot 2020-11-26 at 06.56.40.png

Screenshot 2020-11-26 at 06.57.23.png

Screenshot 2020-11-26 at 06.57.47.png

Screenshot 2020-11-26 at 06.58.04.png

Δεν περνάει τον κωδικό στο redeem.microsoft με ή χωρίς VPN, μόνο κατά την αγορά του παιχνιδιού από το βραζιλιάνικο τον περνάει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giannis9700 είπε

Στα media markt το βγαζουν διαθεσιμο αλλα πολυ αμφιβαλλω οτι οντως εχουν κομματια

https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/konsoles/microsoft-xbox-series-x-/1517247

Προχωράς σε αγορά και βγάζει 

Δεν υπάρχει απόθεμα για κάποιο από τα προϊόντα σου. om20296564
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cygnus είπε

Προχωράς σε αγορά και βγάζει 

Δεν υπάρχει απόθεμα για κάποιο από τα προϊόντα σου. om20296564

Αναμενομενο απο media markt δεν μπορω να πω οτι εκπλήσσομαι

Δημοσ.

Ένα θεματάκι που έχω παρατηρήσει σε Series S είναι πως στην εφαρμογή του YouTube μερικές φορές μαυρίζει η οθόνη ενώ ο ήχος παίζει κανονικά απο πίσω. Δε το κάνει πάντα αλλά μερικές φορές το πιάνει μαλάκυνση και το κάνει ανά 30''. Και το κάνει μόνο στο Youtube, ούτε σε παιχνίδια, ούτε σε άλλες εφαρμογές τύπου Prime ή Disney+.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dream21 είπε

Προϋπόθεση να έχεις κάνει για αρχή ότι είπε ο @leo0066 και στη συνεχεια αγορα Gift Cards Brazil περασμα στον λογαριασμο σου απο http://redeem.microsoft.com χωρις VPN και στη συνεχεια οπως στις φωτογραφιες.

https://xbox-store-checker.com/en/

Screenshot 2020-11-26 at 06.56.40.png

Screenshot 2020-11-26 at 06.57.23.png

Screenshot 2020-11-26 at 06.57.47.png

Screenshot 2020-11-26 at 06.58.04.png

Ευχαριστώ για την απάντηση,  με paypal που με βγάζει επιλογή δεν μπορω να το αγοράσω;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, leo066 είπε

Δεν περνάει τον κωδικό στο redeem.microsoft με ή χωρίς VPN, μόνο κατά την αγορά του παιχνιδιού από το βραζιλιάνικο τον περνάει 

Ναι εγώ το διατύπωσα λαθοσ κατά την αγορά του παιχνιδιού πατάει στην εξαργύρωση κωδικού και βάζει τον κωδικό και πιστώνονται τα λεφτά στο πορτοφόλι 

22 λεπτά πριν, ALIEN-3- είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση,  με paypal που με βγάζει επιλογή δεν μπορω να το αγοράσω;

Όχι δυστηχως 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dream21 είπε

Ναι εγώ το διατύπωσα λαθοσ κατά την αγορά του παιχνιδιού πατάει στην εξαργύρωση κωδικού και βάζει τον κωδικό και πιστώνονται τα λεφτά στο πορτοφόλι 

Όχι δυστηχως 

Γιάννη μου καλησπέρα, μερικές ερωτήσεις φίλε μιας που ειμαστε ηδη εδώ και παρόλο που έχω διαβάσεi τον οδηγό έχω μπερδευτεί γιατί δεν θα κάνω απευθείας redeem κωδικου παιχνιδιού.

Θέλω να αγοράσω MS πόντους Βραζιλιάνικους, το θέμα είναι οτι χρειάζομαι 3 κάρτες (1+1+1) για να φτάσω το επιθυμητό ποσό στο MS wallet για να αγοράσω 3 παιχνίδια.
1) Το μονο eshop απο τα 3 που εχει στο xbox xtore checker που έχει λογικές τιμές είναι το MTCGAME το οποίο απ'οτι είδα ΔΕΝ έχει πληρωμή μέσω paypal, είναι ασφαλές ρε φίλε ? Δεν θέλω να χώσω κάρτα ως μέθοδο πληρωμής, μου φαίνεται λίιιιγο ύποπτη σαν σελίδα...

2) Πως θα κάνω stack την μία κάρτα πάνω απο την άλλη μέχρι να φτάσω στο συνολικό ποσό που θέλω στο MS wallet στο account μου ? Πρέπει να ανοίξω την My microsoft account σελίδα απο browser και απο εκεί, κάτω-αριστερά που έχει την επιλογή για γλώσσα εμφάνισης να το γυρίσω απο τα Αγγλικά στα Βραζιλιάνικα και μετά μέσω της ίδιας σελίδας να βρω το "redeem code" και απο εκεί να εξαργυρώσω εναν-εναν τους κωδικούς για τα Bραζιλιάνικα MS points ?
Αν είναι έτσι, υποθέτω πως μετά, αφού περαστούν όλοι οι πόντοι στο λογαριασμό μου μπορώ να ψωνίσω κανονικά αυτά που θέλω μέσω store απο τον browser (το οποίο store θα είναι γυρισμένο στα Βραζιλιάνικα επίσης) ?
3) Γίνεται αφου περαστούν οι πόντοι να αγοραστούν απο την κονσόλα απευθείας και οχι απο browser ? Αν ναι, να φανταστώ πως θα πρέπει να την γυρίσω πρωτα Βραζιλία και αυτή απο Ελλάδα που την έχω τώρα ?

4) Πολύ σημαντικό : τα παιχνίδια που θα αγοραστούν με αυτόν τον...παράπλευρο τρόπο, θα εμφανίζονται κανονικα στο ιστορικό αγορών μας ή μονο οταν θα είναι γυρισμένη η κονσόλα ή account μας (στο microsoft site) στα Βραζιλιάνικα ?

υποθέτω πως δεν χρειάζεται VPN επίσης, σωστά ?

Ευχαριστώ πολύ

ΕDIT : Στο Βραζιλιάνικο, έχει Panzer dragoon Orta στο 1€, ενας απο τους καλύτερους αποκλειστικούς τίτλους του OG XBOX, κλασσικό παιχνίδι SEGA με καλά controls, καλή δυσκολία και γραφικά τα οποία στέκουν απίστευτα καλά  χρόνια μετά την κυκλοφορία του καθώς πλην του καλού art-direction είναι και XBOX ONE X Enhanced (full 4K, 60fps), το προτείνω σε όλους τους φίλους των shoot 'em up

Επεξ/σία από red1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Με μολις  300 ευρω κονσολα ,τρεχεις το βαλχαλα στα 60 φρεις το δευτερολεπτο

Πολυ καλο και τιμιο μηχανημα τελικα.

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, red1 είπε

Γιάννη μου καλησπέρα, μερικές ερωτήσεις φίλε μιας που ειμαστε ηδη εδώ και παρόλο που έχω διαβάσεi τον οδηγό έχω μπερδευτεί γιατί δεν θα κάνω απευθείας redeem κωδικου παιχνιδιού.

Θέλω να αγοράσω MS πόντους Βραζιλιάνικους, το θέμα είναι οτι χρειάζομαι 3 κάρτες (1+1+1) για να φτάσω το επιθυμητό ποσό στο MS wallet για να αγοράσω 3 παιχνίδια.
1) Το μονο eshop απο τα 3 που εχει στο xbox xtore checker που έχει λογικές τιμές είναι το MTCGAME το οποίο απ'οτι είδα ΔΕΝ έχει πληρωμή μέσω paypal, είναι ασφαλές ρε φίλε ? Δεν θέλω να χώσω κάρτα ως μέθοδο πληρωμής, μου φαίνεται λίιιιγο ύποπτη σαν σελίδα...

2) Πως θα κάνω stack την μία κάρτα πάνω απο την άλλη μέχρι να φτάσω στο συνολικό ποσό που θέλω στο MS wallet στο account μου ? Πρέπει να ανοίξω την My microsoft account σελίδα απο browser και απο εκεί, κάτω-αριστερά που έχει την επιλογή για γλώσσα εμφάνισης να το γυρίσω απο τα Αγγλικά στα Βραζιλιάνικα και μετά μέσω της ίδιας σελίδας να βρω το "redeem code" και απο εκεί να εξαργυρώσω εναν-εναν τους κωδικούς για τα Bραζιλιάνικα MS points ?
Αν είναι έτσι, υποθέτω πως μετά, αφού περαστούν όλοι οι πόντοι στο λογαριασμό μου μπορώ να ψωνίσω κανονικά αυτά που θέλω μέσω store απο τον browser (το οποίο store θα είναι γυρισμένο στα Βραζιλιάνικα επίσης) ?
3) Γίνεται αφου περαστούν οι πόντοι να αγοραστούν απο την κονσόλα απευθείας και οχι απο browser ? Αν ναι, να φανταστώ πως θα πρέπει να την γυρίσω πρωτα Βραζιλία και αυτή απο Ελλάδα που την έχω τώρα ?

4) Πολύ σημαντικό : τα παιχνίδια που θα αγοραστούν με αυτόν τον...παράπλευρο τρόπο, θα εμφανίζονται κανονικα στο ιστορικό αγορών μας ή μονο οταν θα είναι γυρισμένη η κονσόλα ή account μας (στο microsoft site) στα Βραζιλιάνικα ?

υποθέτω πως δεν χρειάζεται VPN επίσης, σωστά ?

Ευχαριστώ πολύ

ΕDIT : Στο Βραζιλιάνικο, έχει Panzer dragoon Orta στο 1€, ενας απο τους καλύτερους αποκλειστικούς τίτλους του OG XBOX, κλασσικό παιχνίδι SEGA με καλά controls, καλή δυσκολία και γραφικά τα οποία στέκουν απίστευτα καλά  χρόνια μετά την κυκλοφορία του καθώς πλην του καλού art-direction είναι και XBOX ONE X Enhanced (full 4K, 60fps), το προτείνω σε όλους τους φίλους των shoot 'em up

Θα βάλεις τον κωδικό κατά την αγορά αλλά επειδή δεν θα φτάνουν τα χρήματα πας πίσω, δεν προχωράς την πληρωμή και κάμεις ξανά το ίδιο με τον δεύτερο κωδικό. Δεν θα έχεις θέμα με το mtcgame αλλά μπορείς και από G2A.COM που έχει επιλογή και για paysafe κάρτα, αν και είναι λίγο πιο ακριβή. Τα παιχνίδια θα φαίνονται κανονικά στο λογαριασμό σου. Μπορείς να επιλέξεις εγκατάσταση στην κονσόλα με το που ολοκληρωθεί η αγορά 

Λογαριασμός Microsoft  επιλογές πληρωμής.png

Επεξ/σία από leo066
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις κατάφερα και παράγγειλα από media markt. Δεν ξέρω τι θα μου έρθει και πότε αλλά έλεγε ότι είναι διαθέσιμο και για παράδοση από Παρασκευή μέχρι Τρίτη, ναι αυτές που μας έρχονται.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...