Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Αυτο το παρατηρησα και εγω στη Samsung q 80 t που παιζω και μαλιστα με εκανε να αναρωτιεμαι αν πρεπει να εχω τη τβ παντα στα 120ΗΖ ανεξαρτητως αν το παιχνιδι παιζει στα 60 η στα 30..Αυτο κανει ακριβως..Πατωντας το κουμπι εβλεπα τα HZ να πεφτουν πχ στο Βαλχαλα στα 118.117.115 ..Να τονισω επισης οτι τουλαχιστον στη Τβ μου χωρις frame drops στα 120 Hz ειναι καρφωμενο παντα στα 119 VRR .Χωρις VRR η Τβ δειχνει 120 

Αυτό είναι UI "bug" λόγω rounding. Το κάνουν και οι LG OLED. Επειδή τα πραγματικά Hz είναι 59.κάτι 119.κάτι κ.ο.κ. (τρώνε τα δεκαδικά ψηφία)

• Like 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Μπα το ίδιο . Εντωμεταξύ στο store το ελληνικό εμφανίζεται μόνο μια ultimate και μια gold έκδοση που κάνουν 100Ε + .

Αν θυμάμαι καλά μετά την αγορά, τα παιχνίδια το xbox δεν τα ξεχωρίζει απο ποιό region τα έχεις αγοράσει οπότε

θα έπρεπε να το βλέπεις.

Για δες επίσης μήπως έχεις βάλει κάνα φίλτρο στο xbox και σου δείχνει στο my games and apps  μόνο όσα έχεις ήδη κάνει install.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, john1080 είπε

Το πηρες;;;Σιγουρα ειναι η κανονικη εκδοση του φιφα 21 και δεν ειναι καποιο DLC???

δεν το πήρα και έχασα και τη προσφορά......🤔

Δημοσ.

Ερώτηση πανω στο θέμα:

αυτη τη στιγμή εχω το fifa 21 για xbox one και περιμένω να μου δώσει την αναβάθμιση στις 4 του μηνός. Το αρχείο του αναβαθμισμένου fifa μου το εχει κατεβάσει σε ξεχωριστό file  και απλά περιμένω να πάει 4 του μηνός να μπορω να παίξω (ειναι κλειδωμένο ακομα)

Τώρα για να παίξω ανοίγω το αλλο file του fifa 21 για xbox one. Αυτό σημαίνει πως απο τις 4 του μηνός δε θα χρειαζομαι το δισκάκι;;;;;

Δημοσ.

Kαπου πιο πισω εχω ''σηκωσει'' και την πληρη συνεντευξη του στο Verge, εδω ωστοσο ο Σπενσερ κανει λιανα το πως λειτουργει επιχειρηματικα το μοντελο του Game Pass..

https://gamingbolt.com/phil-spencer-breaks-down-how-xbox-game-pass-deals-with-developers-work

Εντυπωση προκαλει η αναφορα πως εχουν υπαρξει περιπτωσεις παιχνιδιων κατα τις οποιες κυκλοφορησαν και σε αλλες πλατφορμες παροτι χρηματοδοτηθηκε η αναπτυξη τους στο ακεραιο απο την MS.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kostiger είπε

Kαπου πιο πισω εχω ''σηκωσει'' και την πληρη συνεντευξη του στο Verge, εδω ωστοσο ο Σπενσερ κανει λιανα το πως λειτουργει επιχειρηματικα το μοντελο του Game Pass..

https://gamingbolt.com/phil-spencer-breaks-down-how-xbox-game-pass-deals-with-developers-work

Εντυπωση προκαλει η αναφορα πως εχουν υπαρξει περιπτωσεις παιχνιδιων κατα τις οποιες κυκλοφορησαν και σε αλλες πλατφορμες παροτι χρηματοδοτηθηκε η αναπτυξη τους στο ακεραιο απο την MS.

Κι εδώ έχει ανέβει από χθες με όλες τις λεπτομέρειες στα Ελληνικά.

https://www.xbox365.gr/xbox-game-pass/o-phil-spencer-exigei-pos-leitourgoun-oi-symfonies-gia-tous-titlous-tou-xbox-game-pass/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια μικρή παρένθεση, με μια πληροφορία που αφορά ελάχιστους, αλλά έστω και ένας αν προστατευτεί είναι θετικό, όσοι είχατε σκοπό να συνοδεύσετε τη νέα σας κονσόλα με hdmi v2.1 a/v receiver, με υπαιτιότητα αποκλειστικά των marantz, denon και yamaha αυτό δεν είναι δυνατό στα υπάρχοντα μοντέλα τους ούτε με software fix οπότε αποφύγετε τα οπωσδήποτε αν θέλετε να περάσετε σήμα 120hz. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούνε, την επόμενη φορά ας φροντίσουν να ελέγχουν καλύτερα την συμβατότητα του hdmi v2.1 chip τους πριν το παραγγείλουν από την panasonic solutions. Παιδικές ασθένειες θα μου πείτε αλλά θα μπορούσε αυτό να αποφευχθεί αν έδιναν την κατάλληλη προσοχή στο θέμα. Ας ελπίσουμε οι υπόλοιποι κατασκευαστές που δεν κυκλοφόρησαν ακόμη v2.1 hdmi a/v receivers πχ pioneer και onkyo να διορθώσουν το πρόβλημα επιλέγοντας καταλληλότερο chip. Κρίμα για την yahama γιατί τα δικά της μοντέλα έχουν 3 θύρες hdmi v2.1 αντί για 1 που έχουν τα υπόλοιπα. Τέλος την παρένθεσης.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HolyMan είπε

127817389_387724922674280_90838901906224

Πωω σκέψου πόσο όμορφο θα είναι αν κάνουν όλη την Ιαπωνία. Ήδη είναι πανέμορφη η Αγγλία στο 4... Κερασιές, Φούτζι, όλη η φύση γενικά της Ιαπωνίας..

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dream21 είπε

En19Zk5XMAEo-fw.jpeg

Είναι λόγος αγοράς του series x. Το 4 συνεχίζω να παίζω σχεδόν δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, με κανένα άλλο παιχνίδι δεν ασχολήθηκα τόσο διάστημα 

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...