Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Οι επόμενες ημέρες 15 ημέρες είναι κρίσιμες.

Το είπε ο "έγκριτος" γιατρουδάκος.

Γιατρουδάκος με 2 τόμους βιογραφικό,βρε τίποτα δεν ντρέπεσαι που λογίζεσαι για άνθρωπος;

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ioankav είπε

Ή βγαίνω έξω και ακολουθώ μέτρα προσωπικής προστασίας.

Ξέρω πολύ δύσκολο να το καταλάβεις...

Ναι ΧΑΜ... Πιστά. 'καληνυχτα'. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, apostolosl είπε

Ναι ΧΑΜ... Πιστά. 'καληνυχτα'. 

Έγινε, όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, κλασσικά στην ειρωνεία....

Μπορείς πάντα να με βάλεις ignore list...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Νομιζω οτι με αυτο το ποστ ψαχνεις θαρρος για να βγεις εξω παντως. Κανε αυτο που πρεπει και εφαρμοσε τα μετρα που πρεπει και ολα καλα θα πανε. Ηδη πανε ολα καλα στη χωρα μας οποτε μια χαρα.

Ε αφού το λες εσύ. Έτσι θα είναι.. Για μένα;;; όλα καλά εννοείται. Ελπίζω και για σένα φίλε. Πολύ πλύση εγκεφάλου βρε παιδί μου. Λογικό να μην αντέξει ο κόσμος. Αντε. 'καληνυχτα'. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Όντως ειναι κρίσιμες. 

Και κάτι που δεν θα αρέσει σε κάποιους αλλά θα το πω.'

'Εχω αναφερθεί αρκετές φορές στο θέμα της "επιτυχίας" μας για την αποφυγή πολλών κρουσμάτων που μας εξυμνούν τα ξένα ΜΜΕ, (αντιγράφοντας κάποιες φορές και ελληνικά άρθρα) και για το γεγονός πως θεωρώ οτι ηταν και οι συγκυρίες που βοήθησαν (εποχή που η Ελλάδα δεν έχει πολύ κόσμο, βαλκάνια κτλ, φανταστείτε να γινοταν κάτι τέτοιο μέσα στο καλοκαίρι, τι θα χε γινει εδω)

Ομως σε οτι αφορά τον συμπαθή λοιμωξιολόγο, μόνο "γιατρουδάκος" δεν ειναι. Και ναι ειναι απόλυτα έγκριτος. Στην επιστημονικη κοινοτητα τον έχουν πολύ ψηλά.

Κι εγω έχω ενστάσεις σε κάποια πράγματα που λέει και θα ηθελα να τον ρωτησω πολλά πράγματα,. ομως δεν μπορω και δεν έχω την γνωση να αμφισβητήσω τιποτε απ οτι λέει.

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, daredevil1 είπε

τα πράγματα είναι απλά και η αριθμητική ακόμη πιο απλή και αν κάποιος δεν ξέρει υπάρχουν κομπιουτεράκια

ΗΠΑ στοιχεία US Centers for Disease Control and Prevention

εποχική γρίπη θάνατοι από 24 εως 62.000 στο διάστημα Οκτώβριος - Απρίλιος '19 (6 μήνες) χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέτρο

Covid-19 θάνατοι 75.000 Φεβρουάριος-Μάιος '20  (3 μήνες) ΜΕ LOCKDOWN

https://edition.cnn.com/2020/05/01/health/flu-vs-coronavirus-deaths/index.html

...δε θέλω να πάρω μέρος στη χαζή διαμάχη απλή γρίπη ή όχι, αλλά καταλαβαίνεις, πιστεύω, ότι τα μέτρα επηρέασαν και τα νούμερα της απλής γρίπης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει καλα παμε αφου κατεληξε το thread "γιατι πηραμε τα μετρα τι καταλαβαμε πολυ κακο για το τιποτα" και "ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΔΙΚΑ" και δε το γραφω ειρωνικα.

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, apostolosl είπε

Ε αφού το λες εσύ. Έτσι θα είναι.. Για μένα;;; όλα καλά εννοείται. Ελπίζω και για σένα φίλε. Πολύ πλύση εγκεφάλου βρε παιδί μου. Λογικό να μην αντέξει ο κόσμος. Αντε. 'καληνυχτα'. 

13 λεπτά πριν, _kos_tas_ είπε

Σας εβαλα μαζι , να ανταλλαξετε και τηλεφωνα,   Δειτε το ειναι ενδιαφερον, Διαδωστε το.

https://www.flogasport.gr/μας-ψεκάζουν-με-χλωριούχο-νάτριο-προκ/

Επεξ/σία από Curtis76
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Όντως ειναι κρίσιμες. 

'Εχω αναφερθεί αρκετές φορές στο θέμα της "επιτυχίας" μας για την αποφυγή πολλών κρουσμάτων που μας εξυμνούν τα ξένα ΜΜΕ, (αντιγράφοντας κάποιες φορές και ελληνικά άρθρα) και για το γεγονός πως θεωρώ οτι ηταν και οι συγκυρίες που βοήθησαν (εποχή που η Ελλάδα δεν έχει πολύ κόσμο, βαλκάνια κτλ, φανταστείτε να γινοταν κάτι τέτοιο μέσα στο καλοκαίρι, τι θα χε γινει εδω)

Ομως σε οτι αφορά τον συμπαθή λοιμωξιολόγο, μόνο "γιατρουδάκος" δεν ειναι. Και ναι ειναι απόλυτα έγκριτος. Στην επιστημονικη κοινοτητα τον έχουν πολύ ψηλά.

Κι εγω έχω ενστάσεις σε κάποια πράγματα που λέει και θα ηθελα να τον ρωτησω πολλά πράγματα,. ομως δεν μπορω και δεν έχω την γνωση να αμφισβητήσω τιποτε απ οτι λέει.

Διαβασα σε αρθρο που βαριεμαι να το ψαξω οτι γενικα τα Βαλκανια τα εχουν παει καλα και ο κυριος λογος ειναι οτι δεν εχουν εμπιστοσυνη στα συστηματα υγειας τους σε σχεση με τις Δυτικες χωρες με αποτελεσμα να παρουν σκληρα μετρα απο την αρχη που εχουν προφανως αποδωσει.

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έτσι για να χαβαλεδιάσουμε λίγο...τεμπέληδες εκπαιδευτικοί που δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά από απόσταση!!! Και τους πληρώνει το κράτος τζάμπα...

image.png.f4fd227f3a569e0924d019388c1a1999.png

πριν από 2-3 λεπτά όταν δοκίμασα να μπω στο mail μου προσπαθόντας να δω αν μου έχουν στείλει οι μαθητές μου απαντήσεις σε φυλλάδια μου...κράτος ρε όχι πλάκα!!!

😉😀😁🤔

Φυσικά με τον σωστό κωδικό το έκανα ε...και φυσικά δεν με άφησε να μπω...χαχα

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ge-lyk είπε

...δε θέλω να πάρω μέρος στη χαζή διαμάχη απλή γρίπη ή όχι, αλλά καταλαβαίνεις, πιστεύω, ότι τα μέτρα επηρέασαν και τα νούμερα της απλής γρίπης. 

Κοιτα δεν ειναι ετσι, διοτι οι μεν θα σου πουν ολα τα νουμερα ειναι απλη γριπη, ενω οι δε θα σου πουν σαφως και τα επιρρεασαν. Μπορει ενας που πεθανε απο covid να ηταν να πεθανει απο γριπη. Μπορει βεβαια και το αναποδο. Αλλα λογικα η καραντινα επιρρεασε πολλες κατηγοριες. Στο τελος του χρονου θα βγει ενα λογικο νουμερο για να μπορεσουμε να δουμε τι εγινε.

Για καποιους βεβαια δεν εγινε τιποτα

4 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Διαβασα σε αρθρο που βαριεμαι να το ψαξω οτι γενικα τα Βαλκανια τα εχουν παει καλα και ο κυριος λογος ειναι οτι δεν εχουν εμπιστοσυνη στα συστηματα υγειας τους σε σχεση με τις Δυτικες χωρες με αποτελεσμα να παρουν σκληρα μετρα απο την αρχη που εχουν προφανως αποδωσει.

Εχουμε αλλο dna και δεν εχουμε ακομα 5G. Aπλα πραγματα.

9 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Ενταξει καλα παμε αφου καταληξε το thread "γιατι πηραμε τα μετρα τι καταλαβαμε πολυ κακο για το τιποτα" και "ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΔΙΚΑ" και δε το γραφω ειρωνικα.

Δε μπορω να φανταστω τι θα γραφανε μερικοι αν τελικα ιταλια ισπανια βρετανια γαλλια το ειχαν προλαβει. Μιλαμε μερικοι δεν μαθαινουν με τιποτα. Ακομα και μετα θανατον θα ελεγαν οτι πηγαν απο αλλο. 

17 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Όντως ειναι κρίσιμες. 

Εγω παντως αν ανοιξει ιατρειο ο Κωσ_τας σε αυτον θα παω. Δε μπορει για να γραφει τετοια, κατι παραπανω θα ξερει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατηγορείται τους επιστήμονες που πήραν τα μέτρα λες και έκαναν κάτι από μόνοι τους. Ότι έκαναν όλες οι χώρες σε κάθε Ηπειρο έκανε και η δικιά μας. Δηλαδή με 1000 νεκρούς την ημέρα στην Ιταλία θέλατε να μην πάρουν κανένα μέτρο;

Αυτά που λέτε είναι γελοιότητες. Έχω ρίξει του κόσμου το γέλιο.  Μπαίνω μόνο και μόνο για να διαβάζω τι γράφετε και να γελάω. Άκου εκεί γιατρουδακος. Σας ευχαριστώ πόλυ για την ψυχαγωγία που προσφέρετε δωρεάν στο Ελληνικό ίντερνετ εσείς και όλοι οι οπαδοί θεωριών συνομωσίας.

Δεν γίνετε να πιστεύετε φυσικά πως είστε πλειοψηφία.  Απλά κάνεις λογικός άνθρωπος δεν κάθετε να σας απαντήσει. Δεν έχει νόημα.  Είναι σαν λέει κάποιος η γη είναι τετράγωνη το να λέτε γιατρουδακο έναν καταξιωμένο επιστήμονα που έσωσε συμπολίτες μας από τον θάνατο. Όσο και να σας νευριάζει η πλειοψηφία της Ελλάδας λέει ευτυχώς που είχαμε έναν τέτοιο επιστήμονα, έναν τέτοιο άνθρωπο, έναν τέτοιο ήρωα και μια κυβέρνηση που τον άκουσε και γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Όσο και να σας ενοχλεί αυτό λέει και θα γραφτεί και στην ιστορία η συνεισφορά του με χρυσά γράμματα. Ναι αυτού του γιατρουδάκου. Ενώ εσάς δεν θα σας θυμάται κανείς.

Επεξ/σία από manolis115
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατηγορείται τους επιστήμονες που πήραν τα μέτρα λες και έκαναν κάτι από μόνοι τους. Ότι έκαναν όλες οι χώρες σε κάθε Ηπειρο έκανε και η δικιά μας. Δηλαδή με 1000 νεκρούς την ημέρα στην Ιταλία θέλατε να μην πάρουν κανένα μέτρο;

Αυτά που λέτε είναι γελοιότητες. Έχω ρίξει του κόσμου το γέλιο.  Μπαίνω μόνο και μόνο για να διαβάζω τι γράφετε και να γελάω. Άκου εκεί γιατρουδακος. Σας ευχαριστώ πόλυ για την ψυχαγωγία που προσφέρετε δωρεάν στο Ελληνικό ίντερνετ εσείς και όλοι οι οπαδοί θεωριών συνομωσίας.

Δεν γίνετε να πιστεύετε φυσικά πως είστε πλειοψηφία.  Απλά κάνεις λογικός άνθρωπος δεν κάθετε να σας απαντήσει. Δεν έχει νόημα.  Είναι σαν λέει κάποιος η γη είναι τετράγωνη το να λέτε γιατρουδακο έναν καταξιωμένο επιστήμονα που έσωσε συμπολίτες μας από τον θάνατο. Όσο και να σας νευριάζει η πλειοψηφία της Ελλάδας λέει ευτυχώς που είχαμε έναν τέτοιο επιστήμονα, έναν τέτοιο άνθρωπο, έναν τέτοιο ήρωα και μια κυβέρνηση που τον άκουσε και γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Όσο και να σας ενοχλεί αυτό λέει και θα γραφτεί και στην ιστορία η συνεισφορά του με χρυσά γράμματα. Ναι αυτού του γιατρουδάκου. Ενώ εσάς δεν θα σας θυμάται κανείς.

Η πλακα ειναι οτι νομιζουν οτι η αρση του lockdown αφορα μονο αυτους και οι αλλοι θα κατσουν μεσα. Τρικυμια εν κρανιω

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Θυμασε καπου στο μαρτη το τελειως αθωο hashtag στο twitter #θαλογαριαστουμεμετα η κατι τετοιο ποσο γρηγορα πεθανε και τι κραξιμο φαγανε οσοι το αναπαραγαν,γενικα πιστευω οτι η πλειοψηφια στην Ελλαδα εχει καταλαβει γιατι εγινε οτι εγινε,συνομωσιολογοι και εξυπνακηδες παντα θα υπαρχουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, manolis115 είπε

Τους επιστήμονες γενικά μπορούμε μια χαρά να τους κατηγορήσουμε γιατί δεν εκτίμησαν την κατάσταση τη στιγμή που έπρεπε (το 2019 ήταν αυτό)

Επεξ/σία από logistoulis
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...