Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 μηνες καραντινας και μεσα σε 3 εβδομαδες πανε να τα ανοιξουν ολα;;

Πώς μπορει να εξηγηθει αυτο;

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, panostom said:

1) Ελλειψη χρηματων.

2) Ελλειψη ελευθερων παγκακιων/πεζουλιων κλπ.

3) Γονεις και παιδια που διαπιστωνουν οτι δεν αντεχουν πια ο ενας τον αλλον μεσα σ'ενα σπίτι.

4) κλπ κλπ κλπ

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 5
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού στην Ελλάδα. Στην Ιταλία υπήρξε διασπορά γιατί έχουν 12μηνο τουρισμό και μεγάλα αεροδρόμια.

Εσωτερικά καλά είμαστε. Το πιο δύσκολο είναι το πως θα γίνει το άνοιγμα των συνόρων για τουρισμό από έξω. 

16 λεπτά πριν, panostom είπε

Η καραντίνα πήγε καλά και δεν είχαμε γεμάτες ΜΕΘ.

Στην Ιταλία 3 Ιουνίου θα ανοίξουν... και πάλι με πολλούς ενδοιασμούς.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, panostom είπε

Μαλλο συνειδητοποιησαν οτι ο ιος δεν ειναι τοσο μεταδοτικος οσο πιστευαν πριν 1-2 μηνες

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-52687448

Οι Ιταλοί από 3/6 είναι ελεύθεροι να ταξιδέψουν. Αρχίζει το πολιτικό παιχνίδι τώρα... Ποια χώρα θα πει πρώτη benvenuti στους Ιταλούς από τις 3/6 και μετά; Και ποια θα χρεωθεί πολιτικά πρώτη το "stay home Italians" και δεν θα τους αφήσει να μπουν; 

Θα δούμε δύσκολες και κρίσιμες αποφάσεις άμεσα... Ο πρώτος θα φάει το κράξιμο, οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν. 

Όπως καταλαβαίνετε, λίγο θα ασχοληθεί η Ευρώπη τώρα με το τι θα κάνει η Ελλάδα, έχει δυσκολότερα ζητήματα. 

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ.

Ο Κοντε ηδη πεταξε τις μπηχτες του, οτι δε θα επιτρεψει ειδικες συμφωνιες μεταξυ μεμονομενων κρατων-μελων ή ζωνων χαμηλης εξαπλωσης για τον τουρισμο. Το σχεδιο της Ελλαδας δηηλαδη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Ο Κοντε ηδη πεταξε τις μπηχτες του, οτι δε θα επιτρεψει ειδικες συμφωνιες μεταξυ μεμονομενων κρατων-μελων ή ζωνων χαμηλης εξαπλωσης για τον τουρισμο. Το σχεδιο της Ελλαδας δηηλαδη.

Μπράβο στον Κόντε. Αυτό που έλεγε η Ελλάδα είναι τεράστια βλακεία.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, DrLo είπε

Μπράβο στον Κόντε. Αυτό που έλεγε η Ελλάδα είναι τεράστια βλακεία.

Αν ο Κόντε ήτανε στη θέση μας, αυτό που προτείνουμε θα πρότεινε.

Ο καθένας τα συμφέροντά του κοιτάει (βλ. μπίζνες Ιταλών με  Ερντογάν), καιρός να το κάνουμε κι εμείς και να πάψουμε να παριστάνουμε τους ευρωπέους.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, panosssss είπε

Αν ο Κόντε ήτανε στη θέση μας, αυτό που προτείνουμε θα πρότεινε.

Ο καθένας τα συμφέροντά του κοιτάει (βλ. μπίζνες Ιταλών με  Ερντογάν), καιρός να το κάνουμε κι εμείς και να πάψουμε να παριστάνουμε τους ευρωπέους.

Μπορεί,

και θα πρότεινε και αυτός μια βλακεία

δε λέω ότι η Ελλαδα λέει χαζομάρες επειδή κάποιος δε μπορεί να καταλα΄βει ότι λέει χαζομάρα. Λόγω τις κατάστασης της τη συμφέρει να λέει χαζομάρες (ασχετα μετά όταν τρώει άκυρο απωρεί γιατί). Δεν είναι δηλαδή ο Κόντε πιο έξυπνος. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, τα όσα λέει η Ιταλία είναι συμβατά μεταξύ τους, δε λέει έναν αχταρμά.

.

Πέρα από όσα άλλα προβληματα έχει μια τέτοια θέση, δε νομίζω να χρειάζεται να εξηγήσει κανείς πόσο ΒΛΑΚΩΔΕΣ και σχιζοφρενικό είναι να προτείνεις ταυτόχρονα ομολογοποίηση του όποιου κόστους από το πρόβλημα ΚΑΙ διμερείς συμφωνίες στο τουρισμό. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ "τα δικά μου δικά μου τα δικά σας μαζι. Είναι απλά μια ακόμα χαζομάρα.

(αν και νομίζω η αλήθεια ειναι ότι πρόκειται απλά για μικροπολιτική και ότι απλά λέγεται για να ψαρώνει το πόπολο που δε κάθεται να σκεφτεί τόσο)

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, gthe είπε

https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-52687448

Οι Ιταλοί από 3/6 είναι ελεύθεροι να ταξιδέψουν. Αρχίζει το πολιτικό παιχνίδι τώρα... Ποια χώρα θα πει πρώτη benvenuti στους Ιταλούς από τις 3/6 και μετά; Και ποια θα χρεωθεί πολιτικά πρώτη το "stay home Italians" και δεν θα τους αφήσει να μπουν; 

Θα δούμε δύσκολες και κρίσιμες αποφάσεις άμεσα... Ο πρώτος θα φάει το κράξιμο, οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν. 

Όπως καταλαβαίνετε, λίγο θα ασχοληθεί η Ευρώπη τώρα με το τι θα κάνει η Ελλάδα, έχει δυσκολότερα ζητήματα. 

Αυτό που έχουμε πανδημία σε όλον τον πλανήτη άλλά κάποιοι έχουν τρελή αναγκή να κάνουν διακοπές σε άλλες χώρες λες και δεν μπορούν να κάνουν εσωτερικό τουρισμό στην χώρα τους δεν το καταλαβαίνω.

25 λεπτά πριν, DrLo είπε

Μπορεί,

και θα πρότεινε και αυτός μια βλακεία

δε λέω ότι η Ελλαδα λέει χαζομάρες επειδή κάποιος δε μπορεί να καταλα΄βει ότι λέει χαζομάρα. Λόγω τις κατάστασης της τη συμφέρει να λέει χαζομάρες (ασχετα μετά όταν τρώει άκυρο απωρεί γιατί). Δεν είναι δηλαδή ο Κόντε πιο έξυπνος. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, τα όσα λέει η Ιταλία είναι συμβατά μεταξύ τους, δε λέει έναν αχταρμά.

.

Πέρα από όσα άλλα προβληματα έχει μια τέτοια θέση, δε νομίζω να χρειάζεται να εξηγήσει κανείς πόσο ΒΛΑΚΩΔΕΣ και σχιζοφρενικό είναι να προτείνεις ταυτόχρονα ομολογοποίηση του όποιου κόστους από το πρόβλημα ΚΑΙ διμερείς συμφωνίες στο τουρισμό. Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ "τα δικά μου δικά μου τα δικά σας μαζι. Είναι απλά μια ακόμα χαζομάρα.

(αν και νομίζω η αλήθεια ειναι ότι πρόκειται απλά για μικροπολιτική και ότι απλά λέγεται για να ψαρώνει το πόπολο που δε κάθεται να σκεφτεί τόσο)

Κουτοπονηριά λέγεται.

Επεξ/σία από kritikos28
Δημοσ.

Πέρα από την τελευταία φωτογραφία στις άλλες δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.

Οι παραλίες παίζει να είναι από τα πιο safe μέρη συγκριτικά με άλλα, πχ ΣΜ, μπαρ, ΜΜΜ κλπ λόγω ήλιου και αποστάσεων. Δεν αναπνέεις δίπλα στην μούρη ενός ξένου αλλά της παρέας σου

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, DrLo είπε

Λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο όμως γιατί του ξέφυγε η περίπτωση κάποιος πσαγμαίνωσ στο ινσόμνοια να τον ξεσκέπάζε.

Επεξ/σία από panosssss
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...