Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Η νοοτροπία οτι έχεις δικαίωμα να αποφασίζεις εσύ αν κινδυνεύσει η Υγεία των συμπολιτών σου αντίθετα με το ότι έχουν αποφανθεί οι ειδικοί επιστήμονες. Εγώ προφανώς και πηγαίνω καθημερινά σε "κάποιο τμήμα επειγόντων".

Εσένα σου εύχομαι προφανώς να το αποφύγεις. Αλλά μη το δένεις και κόμπο οτι δε θα χει παει κάποιος άλλος εξαιτίας σου.

Επειδή πηγαίνω στο κλειστό μας μαγαζί να ετοιμάσω παραγγελίες παπουτσιών προς παράδοση και τις πηγαίνω στην κούριερ; Να κινδυνεύει ποιός και με ποιό τρόπο; Συνέλθετε όμως κάποια στιγμή.

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Δεν είπα αυτό. Άλλωστε ούτε καν μας έχουν κόψει καφέ. Όποιος θέλει πηγαίνει σε σπίτια φίλων και πίνει ό,τι θέλει. Δεν σε καταλαβαίνω. Όποιος είναι στις ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύει να κλειστεί μέσα. Οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο.

Σου εχω νεα. Ολους τους χτυπαει αυτο. Οχι μόνο τις ευπαθεις  ομαδες ή τους ηλικιωμενους. Και ενα 0.4 % μη ηλικιωμενων και μη ευπαθων πεθαινει.
Σου εχω και άλλα νεα. Οι δυνατοι και γεροι οργανισμοι κολλανε τους υπολοιπους. Αρα πρεπει οι υπολοιποι να προστατευτουν γιατι κοινωνια σημαινει δυνατοι+ευπαθεις+ηλικιωμενοι.
Ασε που και οι δυνατοι οργανισμοι καποιες φορες χτυπιουνται βαναυσα απο τον ιο και πεθαινουν και καποιες φορες.

• Like 10
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1comment είπε

Επειδή πηγαίνω στο κλειστό μας μαγαζί να ετοιμάσω παραγγελίες παπουτσιών προς παράδοση και τις πηγαίνω στην κούριερ; Να κινδυνεύει ποιός και με ποιό τρόπο; Συνέλθετε όμως κάποια στιγμή.

Αν εσυ εισαι ασυμπτωματικος και κολλησεις τον κουριερ, ποιος θα φταιει μετα?

• Like 5
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, aris86 είπε

το πριν απο μια εβδομαδα ομως επιδημιολογικα ειναι αιωνες πισω

Ε ναι αυτό λέω. Από τη στιγμή που μια βδομάδα πριν είπε εκτίμηση 8000-10000 φαντάσου πόσα θα είναι τώρα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PostHelper είπε

Σου εχω νεα. Ολους τους χτυπαει αυτο. Οχι μόνο τις ευπαθεις  ομαδες ή τους ηλικιωμενους. Και ενα 0.4 % μη ηλικιωμενων και μη ευπαθων πεθαινει.
Σου εχω και άλλα νεα. Οι δυνατοι και γεροι οργανισμοι κολλανε τους υπολοιπους. Αρα πρεπει οι υπολοιποι να προστατευτουν γιατι κοινωνια σημαινει δυνατοι+ευπαθεις+ηλικιωμενοι.
Ασε που και οι δυνατοι οργανισμοι καποιες φορες χτυπιουνται βαναυσα απο τον ιο και πεθαινουν και καποιες φορες.

Δεν με απασχολεί αγαπητέ μου. Όπως είπα και πιο πάνω, κινούμαι μόνος μου σε δικούς μου χώρους και δεν θέτω ούτε άλλους σε κίνδυνο ούτε κι εμένα. Ξέρεις πιθανώς να θέσω πιο πολλούς σε κίνδυνο σε ένα κλειστό χώρο τύπου σουπερμαρκετ πιάνοντας τόσο αντικείμενα.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Αν εσυ εισαι ασυμπτωματικος και κολλησεις τον κουριερ, ποιος θα φταιει μετα?

Είναι απίθανο να κολλήσεις κάποιον όντας ασυμπτωματικός.

• Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ναι βρε, γι αυτό είχαμε τις πολλές μεθ ως τώρα και γι αυτό είχαν κάνει προσλήψεις στα νοσοκομεία τόσο καιρό.

Τώρα έκαναν προσλήψεις, δεν το άκουσες; Φυσικά και πέθαιναν κάθε μέρα συμπολίτες μας λόγω της τραγικής κατάστασης στα νοσοκομεία μας. Είδες ποτέ να ενδιαφέρθηκαν; Δεν τους ένοιαζε καθόλου. Είδες πόσο εύκολο ήταν τελικά να ανοίξουν μεθ; Λίγες βδομάδες μόνο. Γιατί δεν το έκαναν τόσα χρόνια που πέθαινε κόσμος λόγω ελλείψεων μεθ;;; Φυσικά και σκέφτονται να μην εκτεθούν. Το λένε και στις ανακοινώσεις ότι δεν θέλουν να πιεστεί το σύστημα υγείας.

Δηλαδή μέχρι τώρα δεν τους ένοιαζε "να γίνουν ρεζίλι" αλλά πλέον τους νοιάζει; Ό,τι να ναι λέτε... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Δεν πρόλαβαν, σε αντιθεση με εμάς που ειδαμε τι γινεται εκει και προλάβαμε.

Φαντάσου να ακουγαμε τους Άγγλους και τους Αμερικάνους τι θα ειχαμε πάθει.

Ενταξει μπορουσαν να γινουν πολλα περισσοτερα.Αργησε πολυ να κλεισει τα συνορα με Ιταλια το περα δωθε συνεχιζοταν καιρο.Αλλα αν σκεφτεις οτι ζητησε να μην γινει το καραναβαλι και ενηλικοι και μεσηλιξ ανθρωποι ντυθηκαν κοτοπουλα και παπακια για να διαδηλωσουν(και να παρελασουν με τα μαραμπου) για τον φασισμο του κρατους κ.τ.λ.ε τοτε μια χαρα τα εχουν παει.

Επεξ/σία από Dannie
  • Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Vtsola είπε

δεν υπαρχει περιπτωση μετα το πασχα θεωρω 5 με 10 μαιου

Ενας καθηγητης ιατρικης τωρα στην ΕΡΤ1, Γ. Τουντας, λεει οτι η καμπυλη θα φτασει στο πικ τελη Απριλιου με μεσα Μαιου και ολος ο Μάιος θα ειναι κρισιμος και ελπιζουμε να δουμε μεσα στον Μάιο σημαντικη πτωση.
Οποτε ολα τα δεδομενα και ολες οι προβλεψεις οδηγουν....ε ξερετε που.....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xgol είπε

Καταλαβαίνεις τη διαφορά σ αυτά που γράφεις?

Υ.Γ. Το επιθετικό υφάκι προς τι? Είσαι κάποιος επειδή πουλάς παπουτσια στην επιχείρηση του μπαμπά να υποθέσω..

Εγώ δεν βλέπω καμία αντίθεση. Λέω απλώς ότι οι λόγοι μετακίνησης δεν με καλύπτουν για να πάω στο μαγαζί και να ετοιμάσω τις παραγγελίες, παρόλα αυτά το κάνω εκμεταλλευόμενος το ελλιπές σύστημα. Δεν έρχομαι σε επαφή με άλλους και δεν θέτω κανέναν σε κίνδυνο! Εσύ κάπου μπερδεύτηκες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Weiss είπε

καθολου απιθανο δεν ειναι. Και αυτο ειναι και το μεγαλο προβλημα του covid-19 (και η μεγαλη διαφορα του απο τον SARS), οτι μπορεις να εισαι ασυμπτωματικος για μεχρι 7 μερες και να ματαδιδεις τον ιο 

• Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Δεν με απασχολεί αγαπητέ μου. Όπως είπα και πιο πάνω, κινούμαι μόνος μου σε δικούς μου χώρους και δεν θέτω ούτε άλλους σε κίνδυνο ούτε κι εμένα. Ξέρεις πιθανώς να θέσω πιο πολλούς σε κίνδυνο σε ένα κλειστό χώρο τύπου σουπερμαρκετ πιάνοντας τόσο αντικείμενα.

Ουτε εμενα με απασχολει γιατι δεν εχει προφανως νοημα καποιος να συζητησει μαζι σου λογικα απο τη στιγμη που δεν καταλαβαινεις.
Ευτυχως εισαι υποχρεωμενος να κάνεις αυτο που λεει ο νόμος και οχι το δικο σου.

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jokul7 είπε

Δηλαδή μέχρι τώρα δεν τους ένοιαζε "να γίνουν ρεζίλι" αλλά πλέον τους νοιάζει; Ό,τι να ναι λέτε... 

Ναι, γιατί άλλο το να πεθάνουν Χ κάθε μέρα που δεν ανακοινώνονται και πουθενά ούτε και οι λόγοι θανάτου ή αν φταίει το σύστημα, κι άλλο τώρα που φαίνονται για ποιό λόγο και ως σύνολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Weiss είπε

Δεν νομιζω,  ισα ισα επειδη δεν εχεις και συμπτωματα δεν ξερεις οτι εχεις και τον ιο. Ο καθενας μας ειναι πιθανο θυμα του ιου.

Επεξ/σία από Fir3fly
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...