Vasilica89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SPANK είπε Είμαι σε εντελώς άλλη κατηγορία των ανέργων Ευχαριστώ πολύ
minoras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εμένα μου εμφανίζει, Κατάσταση προόδου: Παρακολούθηση Επιδότησης ημερηνία εναρξης σταδίου 11/10/2020 τί να περιμένω; ευχαριστώ προκαταβολικά Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από minoras
Delavia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, minoras είπε εμένα μου εμφανίζει, Κατάσταση προόδου: Παρακολούθηση Επιδότησης ημερηνία εναρξης σταδίου 11/10/2020 τί να περιμένω; ευχαριστώ προκαταβολικά Ακριβώς στην ίδια κατάσταση είμαι με ημ/νία έναρξης 07/10/2020...Το δάνειο μου πληρώνεται κάθε 19. Τσεκάρω πλέον μόνο τον ειδικό λογ/σμό να δω πότε θα πιστωθεί η επιδότηση ώστε να καταθέσω το υπόλοιπο ποσό.Δεν είμαι σε αναστολή δόσεων.
totis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, Delavia είπε Ακριβώς στην ίδια κατάσταση είμαι με ημ/νία έναρξης 07/10/2020...Το δάνειο μου πληρώνεται κάθε 19. Τσεκάρω πλέον μόνο τον ειδικό λογ/σμό να δω πότε θα πιστωθεί η επιδότηση ώστε να καταθέσω το υπόλοιπο ποσό.Δεν είμαι σε αναστολή δόσεων. Τράπεζα ? Ρωτάω γιατί δάνειο φίλου που είναι στο Στάδιο Παρακολούθηση Επιδότησης από 15/10, δεν είναι σε αναστολή και 01/11 τραβήχτηκε ολόκληρη η δόση κανονικότατα και χωρίς επιδότηση. Είναι στη Eurobank αυτό. Από την άλλη, ο πρωτοπόρος που έλαβε επιδότηση από όσους έχουν γράψει εδώ, και μάλιστα από Οκτώβριο, είναι στην Alpha. Γενικά, θα πρότεινα σε όποιον δεν είναι σε αναστολή, να μην εναποθέτει τις ελπίδες του ότι θα τρέξει η επιδότηση μέσα στο Νοέμβριο και να έχει τη δόση ολόκληρη μέσα στο λογαριασμό.
Delavia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, totis13 είπε Τράπεζα ? Ρωτάω γιατί δάνειο φίλου που είναι στο Στάδιο Παρακολούθηση Επιδότησης από 15/10, δεν είναι σε αναστολή και 01/11 τραβήχτηκε ολόκληρη η δόση κανονικότατα και χωρίς επιδότηση. Είναι στη Eurobank αυτό. Από την άλλη, ο πρωτοπόρος που έλαβε επιδότηση από όσους έχουν γράψει εδώ, και μάλιστα από Οκτώβριο, είναι στην Alpha. Γενικά, θα πρότεινα σε όποιον δεν είναι σε αναστολή, να μην εναποθέτει τις ελπίδες του ότι θα τρέξει η επιδότηση μέσα στο Νοέμβριο και να έχει τη δόση ολόκληρη μέσα στο λογαριασμό. Πειραιώς. Κανείς δεν γνωρίζει πως λειτουργεί το σύστημα προτεραιότητας... Ίσως όχι βάση ημ/νίας όπως θα ήταν λογικό.. Συμπερασματικά πάντως η Eurobank είναι η πιο αναξιόπιστη.... Βάσει προηγούμενων αναρτήσεων ,λειτουργεί αυθαίρετα ως προς την αναστολή δόσεων και παραπληροφορεί.
totis13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Delavia είπε Συμπερασματικά πάντως η Eurobank είναι η πιο αναξιόπιστη.... Βάσει προηγούμενων αναρτήσεων ,λειτουργεί αυθαίρετα ως προς την αναστολή δόσεων και παραπληροφορεί. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο... 1
minoras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Σε κάθε περίπτωση..η αναγραφή sto site παρακολούθηση επιδότησης με συγκεκριμένη ημερομηνία σημαίνει αυτόματα και έγκριση-ένταξη στο πρόγραμμα γέγυρα; Ευχαριστώ
vasilllis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Που βλεπουμε την πορεια την αιτησης?Σε αυτο link https://keyd.gsis.gr/dsae/prp/faces/pages/application/applicationList.xhtml δεν βρισκω καμια αιτηση.Εκ παραδρομης εκανα δυο αιτησεις(σε εμενα και στην συζυγο ) .Η λογιστρια μου αναφερε οτι εχει εγκριθει ποσο 7000€ απο το δημοσιο και απο την τραπεζα εχει μια κουκιδα.Εγω σε αυτο το link δεν βλεπω ουτε καν αιτηση.browser εχω chrome.Ξερει καποιος σχετικα?
hlias77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/diakheirise-opheilon/epidotese-daneion-kurias-katoikias-plegenton-koronoiou Εδώ μπες και πατάς εκεί που λέει αιτών.βάζεις τους κωδικούς σου και βλέπεις την πορεία της αίτησης σου. 1
Delavia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, minoras είπε Σε κάθε περίπτωση..η αναγραφή sto site παρακολούθηση επιδότησης με συγκεκριμένη ημερομηνία σημαίνει αυτόματα και έγκριση-ένταξη στο πρόγραμμα γέγυρα; Ευχαριστώ Η κατάσταση "παρακολούθηση επιδότησης" είναι το προτελευταίο στάδιο πριν την οριστική έγκριση της επιδότησης. Βέβαια, κατά την παρακολούθηση εμφανίζονται τα ποσοστά επιδότησης(εφόσον είσαι επιλέξιμος) στην καρτέλα "Συνεισφορά Δημοσίου" ,οι ειδικοί ακατάσχετοι λογ/σμοί στην τράπεζα καθώς και η έγκριση επιδότησης από Δημόσιο και Πιστωτή στην καρτέλα "Οφειλές"(πατώντας στις ενέργειες).Η Ημερομηνία Έγκρισης θεωρώ πως είναι και η οριστική ένταξη.Αν και ειπώθηκε πως δανειολήπτης έλαβε ποσοστό επιδότησης δίχως ενημέρωση για οριστική ένταξη! 1
minoras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μου δίνει τα ποσοστά στα στοιχεία συνειςφοράς με ημερομηνία υπολογισμού 15/10/2020 αλλά δεν μου δίνει ημερομηνία εγκρισης... τί να περιμένουμε;
Delavia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, minoras είπε Μου δίνει τα ποσοστά στα στοιχεία συνειςφοράς με ημερομηνία υπολογισμού 15/10/2020 αλλά δεν μου δίνει ημερομηνία εγκρισης... τί να περιμένουμε; Το ίδιο κ εμένα. Περιμένουμε είτε ενημέρωση για οριστική ημ/νία είτε πίστωση του ποσοστού δίχως ενημέρωση.Για να είμαστε σε αυτό το στάδιο έχει πια κλειδώσει η έγκριση...απλά δεν έχει τη "βούλα". 1
vasilllis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, hlias77 είπε https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/diakheirise-opheilon/epidotese-daneion-kurias-katoikias-plegenton-koronoiou Εδώ μπες και πατάς εκεί που λέει αιτών.βάζεις τους κωδικούς σου και βλέπεις την πορεία της αίτησης σου. ευχαριστώ.Απο εκει εμπαινα μεχρι χθες...Εκανα μια διαγραφή cookies και απο τοτε βγαζει σφάλμα συνδεσης.... ΥΓ. καταφερα να μπω ειμαι στο σταδιο παρακολουθησης επιδότησης. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από vasilllis καταφερα και μπηκα
alexx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Εμένα πάλι με πήγαν 5 μέρες πίσω (παροχή στοιχείων από πιστωτές) . Σε καμία δεκαριά χρόνια μπορεί να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο!!!🧐
nikodemus Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα, ακόμα είμαι σε "παρακολούθηση επιδότησης" από τις 7/10 και αναμένω την τελική έγκριση από την καρτέλα "συνεισφορά δημοσίου" η οποία ακόμα δεν έχει γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα