cpttony Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, Πέτρος είπε Γκιόζηδες. Πήγατε και βάλατε όλα τα οχήματα μαζί, στο ξεκίνημα, στη "βάση", κι όχι ανάλογα με την πρόοδο και τις σημαίες που παίρνει/έχει η κάθε ομάδα...τώρα σας φταίει ο αριθμός τους, όχι το πως χρησιμοποιούνται έτσι που τα έχετε κάνει. Το πρόβλημα με αυτό, ξεκίνησε απο το BF1. Άφηναν/αφήνουν να πάρεις ότι τύπου όχημα θες 10 ώρες πριν, Πέτρος είπε LOS/LOC...στους μισούς χάρτες όλων των BF είσαι στο έλεος οποιουδήποτε ξέρει να σημαδεύει, αλλά τώρα πείραξε αυτό. Ναι, αλλά στο 2042 ξέφυγε (?). π.χ η D σημαία στην Hourglass (έρημος) δεν έχει κάλυψη, είτε απο αέρος ή απο τους ουρανοξίστες, και δεν είναι η μόνη. 10 ώρες πριν, Πέτρος είπε Εκεί, με το ζόρι, urban warfare μέσα σε κτίρια σε φάση DM από άλλα παιγνίδια, μην και ζοριστεί κανείς. Μα το reddit ζητάει Metro/Lockers
Πέτρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, cpttony είπε Το πρόβλημα με αυτό, ξεκίνησε απο το BF1. Άφηναν/αφήνουν να πάρεις ότι τύπου όχημα θες To πρόβλημα, γενικότερα, έχει ξεκινήσει από το 4 (το έχω πει ξανά και ξανά). Εννοείται στο 1 το ότι έβαζαν τα οχήματα (αλλά και τα όπλα) από τα DLC σε οποιοδήποτε χάρτη, ήταν μέγιστο foul. 18 λεπτά πριν, cpttony είπε Ναι, αλλά στο 2042 ξέφυγε (?). π.χ η D σημαία στην Hourglass (έρημος) δεν έχει κάλυψη, είτε απο αέρος ή απο τους ουρανοξίστες, και δεν είναι η μόνη. Battleaxe, El Alamein...τσο+λο, χωρίς έλεος. Καταλαβαίνω τί εννοείς και σε μεγάλο βαθμό εννοώ. Το πρόβλημα τελικά είναι η ισορροπία. 20 λεπτά πριν, cpttony είπε Μα το reddit ζητάει Metro/Lockers Ξύλο ρε, ξύλο μέχρι να γίνουν μπλε.
cpttony Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε To πρόβλημα, γενικότερα, έχει ξεκινήσει από το 4 (το έχω πει ξανά και ξανά). Εννοείται στο 1 το ότι έβαζαν τα οχήματα (αλλά και τα όπλα) από τα DLC σε οποιοδήποτε χάρτη, ήταν μέγιστο foul. To 4 είχε άλλα θέματα με τα οχήματα. Αυτό που εννοούσα εγώ είναι π.χ 2 Tiger η μια πλευρά και η άλλη είχε 2 AA tanks που γινόταν στο BF5, αυτό έκανε χειρότερo το balance ενός χάρτη. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από cpttony 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Ήθελε ένα χρόνο ακόμα development σίγουρα όπως έλεγαν και οι testers, το ότι μπορεί να γίνει καλό παιχνίδι μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας δεν λέει τίποτα όμως. Θα είναι ήδη νεκρό.
7nisiotis Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Old BF fans: This is the end for you my friend!
jazzyk Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι παίζει με το patch 4 και δεν το δείχνει διαθέσιμο σε εμένα ακόμα ? Έχω ΕΑ beta, αλλά τα προηγούμενα patches τα έδειχνε από την πρώτη μερα. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2022 από jazzyk
Christopher_B Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Σ'εμενα εγκατασταθηκε και ουτε το καταλαβα απο το ORIGIN, ανοιξα να δω εαν μπηκε για σιγουρια και ναι ειχε εγκατασταθει! 1
jazzyk Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Ήθελε clear cache το ΕΑ app.. Μόλις το έκανα εμφανίστηκε αμέσως 👍 1
DJ_Duker Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Καμιά ιδέα γιατί όταν παίζω με VPN είναι όλα οκ και όταν μπω με την κανονική κατοστάρα της Cosmote ή θα με πετάει τα πρώτα δευτερόλεπτα πίσω στο μενού ή θα πεθαίνω όποτε βλέπω εχθρό γιατί θα κολλάει ;
7nisiotis Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Έρχεται στο GamePass. Τα λεγα; https://unboxholics.com/news/gaming/94118-dyo-megala-paichnidia-tis-ea-mallon-erchontai-sto-xbox-game-pass?from=home_recent_news 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα