Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Cariolanoc είπε

το 2o είναι αρχές-μέσα Δεκέμβρη, το 3ο κάποιος είχε πει ότι είναι γύρω στις 25 Δεκέμβρη αλλιώς αρχές Γενάρη

3o κύμα  24-26/12. 13/01 restock

Επεξ/σία από spyreto88
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποτε και εγω που ημουν μεσα σε αυτους που βαλανε 19/11 προπαραγγελια στο πλαισιο ας ελπισουμε να παρουμε σε 2-3 βδομαδες.. Αλλιως καλο 2021

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nikp7 είπε

δεν σ εχουν παρει τηλ? εμενα με πηραν μετα το launch day και μου ειπαν οτι θα μαι στο δευτερο κυμα

το δευτερο κυμα θα ναι γυρω στις 10 - 15 δεκεμβρη απ οσα εχουν ακουστει. το 3ο κυμα δεν ειναι ακομα γνωστο. λογικα αρχες γεναρη υποθετω

Όχι δεν με πήραν τηλ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ex3Lmei είπε

Όχι δεν με πήραν τηλ. 

παρτους εσυ και ρωτα για την εξελιξη της παραγγελιας σου κ αν εχουν καποια ενημερωση 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, andrewchron είπε

Οποτε και εγω που ημουν μεσα σε αυτους που βαλανε 19/11 προπαραγγελια στο πλαισιο ας ελπισουμε να παρουμε σε 2-3 βδομαδες.. Αλλιως καλο 2021

Όσες προπαραγγελίες τοποθετήθηκαν θα καλυφθούν μέχρι τέλος 2020. Αυτό είναι το σχέδιο. Αυτός είναι ο λόγος που έκλεισαν και οι παραγγελίες. Νομίζω όσοι έχουμε παραγγελίες που τρέχουν θα το έχουμε μέχρι τις γιορτές.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, andrewchron είπε

μέσα στον Δεκέμβρη πιστεύω θα πάρουμε όλοι όσοι έχουμε κάνει preorders, ίσως και περισσότεροι και το λέω αυτό γιατί ανακοινώθηκε ότι η κονσόλα πούλησε 2.1-2.5 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως και η sony έχει πει ότι μέχρι τέλος Δεκέμβρη θα ετοιμάσει 10 εκατομμύρια

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, andrewchron είπε

Οταν λεμε 2ο και 3ο κυμα εχουμε ημερομηνιες για το ποτε θα ειναι αυτα ?

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει τρίτο. Το δεύτερο λογικά θα καλύψει όλες τις προπαραγγελιες μέχρι τέλος του χρόνου θέλω να πιστεύω. Από Ιανουάριο θα υπάρχουν στα ράφια αν δεν μας έχουν κλεισμένους πάλι. Βλέπεις σε κάθε πρόταση έβαλα το λογικά το αν γιατί δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Αυτά που λέω είναι λόγια είναι λόγια που μου απαντάνε και οι εκπρόσωποι από τα καταστήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως παιδιά, προσωπικά δεν ξαναπαίρνω από Γερμανό ούτε τσίχλα.

Παράγγειλα 18/11 που άνοιξαν για λίγο 2 φορες, τη δεύτερη δεν επέτρεπε αντικαταβολή, μου τα ακύρωσαν και μου επέστρεψαν χρήματα μια βδομάδα μετά. Στο μεταξύ, πήρα 19/11 στο launch day από eshop και την επόμενη το είχα, και μάλιστα με αντικαταβολή (που Γερμανός δεν άφηνε).

Τώρα παράγγειλα από Γερμανό τιβί τη δευτέρα, έλεγε σε 2 μέρες, επί 2 μέρες ήταν ακόμα στο καταχωρημένη δε την είχε δεί καν κάποιος και στα τηλέφωνα έλεγαν σήμερα το αργότερο θα την έχω. Χθες μου είπαν πως δε μπορούν να εγγυηθούν για αυτή τη βδομάδα όταν τους πίεσα. Πήρα τιβί από eshop χθές στις 5 το απόγευμα, σήμερα είναι εδώ. Τα λεφτά από το Γερμανό τα περιμένω σε καμιά βδομάδα στην καλύτερη.

Ε, σε πιάνει μια αηδία 😛

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, bill_anastasiadis είπε

Εγω θα έλεγα γενικότερα δεν ξανακάνω preorder τιποτα απο κανέναν. Ασχετα με το ποιος φταίει κτλ απο οτι είδα δεν έχω την υπομονή να έχω πληρώσει κάτι και να περιμένω να έρθει.

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, bill_anastasiadis είπε

Παράγγειλα 18/11 που άνοιξαν για λίγο 2 φορες, τη δεύτερη δεν επέτρεπε αντικαταβολή, μου τα ακύρωσαν και μου επέστρεψαν χρήματα μια βδομάδα μετά. Στο μεταξύ, πήρα 19/11 στο launch day από eshop και την επόμενη το είχα, και μάλιστα με αντικαταβολή (που Γερμανός δεν άφηνε).

Τώρα παράγγειλα από Γερμανό τιβί τη δευτέρα, έλεγε σε 2 μέρες, επί 2 μέρες ήταν ακόμα στο καταχωρημένη δε την είχε δεί καν κάποιος και στα τηλέφωνα έλεγαν σήμερα το αργότερο θα την έχω. Χθες μου είπαν πως δε μπορούν να εγγυηθούν για αυτή τη βδομάδα όταν τους πίεσα. Πήρα τιβί από eshop χθές στις 5 το απόγευμα, σήμερα είναι εδώ. Τα λεφτά από το Γερμανό τα περιμένω σε καμιά βδομάδα στην καλύτερη.

Ε, σε πιάνει μια αηδία 😛

τέτοια λέγε μου, έχω προπληρώσει και είμαι σε "λίστα προτεραιότητας"😅

• Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, iFasMan7 είπε

Παίζει καμία ενημέρωση σχετικά με παραλαβές charging dock?

γνωριζουμε ποτε και αν θα ερθουν στα κοντα?

Από Πλαίσιο παρήγειλλα στις 18/11 και ήταν το μόνο από την παραγγελία που δεν είχε stock (Ακουστικά, remote ήρθαν την επομένη). Στο τηλέφωνο μου είπαν πως δεν έχουν ενημέρωση πότε θα παραλάβουν, αλλά μέσα στο Δεκέμβριο μου λέει θα έχετ παραλάβει. Τώρα πώς γίνεται χωρίς να έχει εικόνα, να μου λέει θα παραλάβεις το Δεκέμβρη δεν ξέρω. Μπορεί να ήταν και δικαιολογία.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, iFasMan7 είπε

Παίζει καμία ενημέρωση σχετικά με παραλαβές charging dock?

γνωριζουμε ποτε και αν θα ερθουν στα κοντα?

Κάτσε να έρθουν τα ps5 και θα έρθει και αυτό 😂 και εγώ πληρωμένο το έχω αλλά δεν χαλάω μπαταρία ακόμα 🤣

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Charismo είπε

Από Πλαίσιο παρήγειλλα στις 18/11 και ήταν το μόνο από την παραγγελία που δεν είχε stock (Ακουστικά, remote ήρθαν την επομένη). Στο τηλέφωνο μου είπαν πως δεν έχουν ενημέρωση πότε θα παραλάβουν, αλλά μέσα στο Δεκέμβριο μου λέει θα έχετ παραλάβει. Τώρα πώς γίνεται χωρίς να έχει εικόνα, να μου λέει θα παραλάβεις το Δεκέμβρη δεν ξέρω. Μπορεί να ήταν και δικαιολογία.

Δεν μπορείς να το βάλεις και παραγγελία κάπου αυτην την στιγμή κιόλας αυτό είναι το κακό.

26 λεπτά πριν, Avgeris Fragos είπε

Κάτσε να έρθουν τα ps5 και θα έρθει και αυτό 😂 και εγώ πληρωμένο το έχω αλλά δεν χαλάω μπαταρία ακόμα 🤣

Πάλι καλά το ps5 ήρθε αχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...