Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Κοιταχτε συζήτηση που είχα με κουτσωβολο πριν λίγο, ένα ps5 disk 06/10.

Screenshot_20201218-141807.png

καλό είναι να μην φαίνεται ο αριθμός παραγγελίας σου στο forum 😉

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Sakm είπε

εμενα παντως το media markt οταν παρελαβα  10/12/2020 μου εδωσαν και μια psn card των 50 euro για την αναστατωση..

ΥΓ ηταν να παραλαβω 19/11/2020/

Ωραίος, βάζεις αλλά 20 και παίρνεις το demons souls, το μόνο παιχνίδι που δεν μπορείς να παίξεις αλλού δηλαδή. 

Μόλις τώρα, Cariolanoc είπε

καλό είναι να μην φαίνεται ο αριθμός παραγγελίας σου στο forum 😉

Α, δίκιο έχεις, από την άλλη χρειάζονται και το κινητό μου για πιο πολλά στοιχεία, έτσι δεν είναι? 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Α, δίκιο έχεις, από την άλλη χρειάζονται και το κινητό μου για πιο πολλά στοιχεία, έτσι δεν είναι? 

δεν ξέρω, εγώ που μιλάω με public πχ μόνο αιρθμό παραγγελίας λέω αλλά απλά ζητάω πληροφορίες και όχι αλλαγή κτλ

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, toni31 είπε

Υπάρχει πρόβλημα στο Πλαίσιο. Μου έστειλαν αυτοματοποιημένο μνμ στο viber, έχοντας μια παραγγελία (DS, PS+),  ότι λόγω καθυστέρησης αν επιθυμώ να την ακυρώσω ή όχι με σκοπό τον εκ νέου  προγραμματισμό της. 

Εχθές το βράδυ που έκανα αναζήτηση παραγγελίας μου έβγαλε ότι παραδόθηκε στης 8/11/2020 ότι να ναι. Καλού κακού θα πάρω ένα τηλέφωνο. (Ερώτηση να καλέσω από τον αριθμό κινητού που με πήραν για να με ενημερώσουν για το ps5 ?)

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Κοιταχτε συζήτηση που είχα με κουτσωβολο πριν λίγο, ένα ps5 disk 06/10.

Screenshot_20201218-141807.png

Φόρτο εργασιας; Ξερω γω ειναι τ μονο μαγαζι που ειχε βλακειες για blackfriday τι φορτο εχει; 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nekio είπε

Εχθές το βράδυ που έκανα αναζήτηση παραγγελίας μου έβγαλε ότι παραδόθηκε στης 8/11/2020 ότι να ναι. Καλού κακού θα πάρω ένα τηλέφωνο. (Ερώτηση να καλέσω από τον αριθμό κινητού που με πήραν για να με ενημερώσουν για το ps5 ?)

Ξεκίνα από εκεί για να αποφύγεις και την αναμονή στα κεντρικά

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, major65 είπε

Έκανα μια αμφισβήτηση συναλλαγής για μη παραλαβή προιόντος λογω αθέτησης εκτιμώμενης ημερομηνίας παράδοσης παραγγελίας, πήρα πίσω τα χρήματα και ας είναι καλά το PS4 Pro

Προς το παρον αν εξαιρεσεις το Demon Souls δεν εχει και τοση διαφορα ετσι και αλλιως

Δημοσ.

Μακάρι να παραλάβετε όλοι παίδες πριν τις γιορτές. Εγώ παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ. Disc Γερμανός 19/11. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!! Θα συνεχίσω να μπαίνω όπως και να κοιτάω το tracking number. Ψυχολογικά μας άφησες ρε Sony. 🤣

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, insanebob είπε

Μακάρι να παραλάβετε όλοι παίδες πριν τις γιορτές. Εγώ παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ. Disc Γερμανός 19/11. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!! Θα συνεχίσω να μπαίνω όπως και να κοιτάω το tracking number. Ψυχολογικά μας άφησες ρε Sony. 🤣

Αν ημουν λεφτας θα μας εκλεινα ολους ενα σαλέ ή μια κρουαζιερα στην επετειο ενος χρονου του launch date να συζητησουμε για το κοινο τραυμα που μας αφησε ολο αυτο. Καλοπαιχνιδο φιλε. Πες μας αν δεις τιποτα κουλο οταν το ανοιξεις, ή πως σου φαίνεται γενικά. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Poexania είπε

Προς το παρον αν εξαιρεσεις το Demon Souls δεν εχει και τοση διαφορα ετσι και αλλιως

και οχι μονο αλλα το compatibility backward ειναι για τα μπαζα... 

οτι παιχνιδι εχω τρεξει πλην του spiderman και του modern warfare κανουν κοψιματα στην εικονα.

ακομα ειναι νωρις παιδια....

ειμαι σε μεγαλη σκεψη να το σουταρω.

Μόλις τώρα, Sakm είπε

και οχι μονο αλλα το compatibility backward ειναι για τα μπαζα... 

οτι παιχνιδι εχω τρεξει πλην του spiderman και του modern warfare κανουν κοψιματα στην εικονα.

ακομα ειναι νωρις παιδια....

ειμαι σε μεγαλη σκεψη να το σουταρω. και να παρω κανα series s 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...