Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, crisrullz είπε

Ναι υποθετω.. θα περιμενω μηπως πετυχω ποτε κανενα με demon souls h spiderman εστω που θα τα παιξω κιολας τουλάχιστον..

Εγω με το demons souls έκλεισα πάντως.

Αυτό που είναι fail και θα προσπαθήσω να το επιστρέψω είναι το 2ρο controller.

Τι να το κάνω ρε Public το 2ρο controller σε single player παιχνίδι?

Δωσε bundle με 2ρο controller σε παιχνίδια τύπου Fifa ξέρω γω.

• Thanks 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγω με το demons souls έκλεισα πάντως.

Αυτό που είναι fail και θα προσπαθήσω να το επιστρέψω είναι το 2ρο controller.

Τι να το κάνω ρε Public το 2ρο controller σε single player παιχνίδι?

Δωσε bundle με 2ρο controller σε παιχνίδια τύπου Fifa ξέρω γω.

Ωραιος, δυστυχως οτι μπηκε αυτή τη βδομαδα δε το προλαβα λογο δουλειας αλλα τεσπα.. το 2ο controller δεν ειναι ασχημο και παλι εφοσον λιγο πολυ σε καποιο αλλο παιχνιδι καποτε θα πάρεις 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μπορεί από λάθος(υπαλλήλου) να το δώσουν σε κάποιον άλλο,έτσι όπως θα είναι ξεχασμένο.

Επίσης σου λέει ο άλλος ότι για να ρίχνεις μια παραγγελία,την θέλεις υποτίθεται άμεσα(ίσως δεν θέλουν λόγω των ημερων να έχουν εκκρεμότητες). Εσύ ρώτησε καλού κακού και αναλόγως του θα σου πουν βλέπεις και κάνεις.

Ναι έχεις δίκιο. Δε θα το ρισκαρω. Να μη μπλέξω με επιστροφές και βλακείες 

Δημοσ.

Ηρθε και το παραστατικο αλλα και sms στο κινητο για την παραδοση.... Πρώτη φορά αγορά απο Public και τους βγάζω το καπέλο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dream21 είπε

Ηρθε και το παραστατικο αλλα και sms στο κινητο για την παραδοση.... Πρώτη φορά αγορά απο Public και τους βγάζω το καπέλο.

Εάν δεν πιασεις την κονσόλα στα χέρια σου μην βγάζεις σε κανεναν καπέλο γιατί θα κρυωσει το κεφάλι σου.

Περα από τα αστεία εύχομαι να πάνε όλα καλά. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dream21 είπε

Και έγω το ιδιο. Μεσα σε 4 ώρες είχαν παραδώσει στην εταιρία courier. Βέβαια  tracking number δεν έχω πάρει ακόμα ούτε κάποια ειδοποίηση απο την εταιρία αλλά απο την στιγμή που θεωριτικά έχει φύγει απο τα χέρια του Public ολα καλα. Ευελπιστώ να γίνει και κανα θαυμα μπας και παραλάβω αυριο να λιωσω το Σκ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, SuperGohan363 είπε

Και έγω το ιδιο. Μεσα σε 4 ώρες είχαν παραδώσει στην εταιρία courier. Βέβαια  tracking number δεν έχω πάρει ακόμα ούτε κάποια ειδοποίηση απο την εταιρία αλλά απο την στιγμή που θεωριτικά έχει φύγει απο τα χέρια του Public ολα καλα. Ευελπιστώ να γίνει και κανα θαυμα μπας και παραλάβω αυριο να λιωσω το Σκ

Αυριο λογικα αναμένουμε sms απο courier 

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SuperGohan363 είπε

Σε τι στάδιο φένεται η παραγγελία σου στο public?

«Έχει αποσταλεί μερικώς
εκτιμώμενο διάστημα παράδοσης: Θα ενημερωθείς το συντομότερο δυνατό μέσω email ή και SMS»
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dk6 είπε
«Έχει αποσταλεί μερικώς
εκτιμώμενο διάστημα παράδοσης: Θα ενημερωθείς το συντομότερο δυνατό μέσω email ή και SMS»

ααα σου κανανε αυτη τη πουστια? Επρεπε να κανεις αυτο που εχω διαβασει απο αρκετους και να μην παραλαβεις αν δεν σου φερνανε και την κοσνολα. Ριξε ενα τηλ και δεις τι παιζει γενικα. Αμα στα μασισουν εγω αυτο που θα εκανα θα ηταν να μην ειμαι και τοσο ευγενικος μαζι τους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...