Doubt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Στην ίδια συσκευή σε chrome σου κάνει το ίδιο; Σε chrome είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, ισχύει η αδυναμία διαγραφής, αλλά μπορείς τουλάχιστον το κείμενο μετά να το κάνεις ότι θέλεις (περίπου).
ggelhsva Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει bug στον ορισμό τοποθεσίας στις αγγελίες; Ενώ βάζω την πληροφορία, όταν δημοσιεύεται η αγγελία δεν φαίνεται πουθενά και όταν πατάω επεξεργασία το πεδίο είναι κενό.
StamTheMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Τι απεγινε η επιλογη " εκκρεμότητα " στις αγγελιες;
M A T R I X Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Τι απεγινε η επιλογη " εκκρεμότητα " στις αγγελιες; έχει αφαιρεθεί εδώ και καιρό. είχε αναφερθεί στο παρελθόν και από εμένα σε αυτό το thread. 1
StamTheMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, M A T R I X είπε έχει αφαιρεθεί εδώ και καιρό. είχε αναφερθεί στο παρελθόν και από εμένα σε αυτό το thread. Νομιζω οτι ειναι κατι που θα επρεπε να υπαρχει,βοηθουσε στην ομαλη λειτουργια. Εχω στειλει σε ποσους χρηστες για κατι που με ενδιαφερει που μου λενε οτι το εχουν ψιλοκανονισει και δε μπορουν να τη θεσουν σε εκκρεμότητα. Ποσος χρονος εχει χαθει ετσι..
M A T R I X Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Νομιζω οτι ειναι κατι που θα επρεπε να υπαρχει,βοηθουσε στην ομαλη λειτουργια. Εχω στειλει σε ποσους χρηστες για κατι που με ενδιαφερει που μου λενε οτι το εχουν ψιλοκανονισει και δε μπορουν να τη θεσουν σε εκκρεμότητα. Ποσος χρονος εχει χαθει ετσι.. Καλά, εξυπηρετούσε αλλά δεν ήταν κάτι major. Όταν κάποιος έχει "κλείσει" μία αγγελία, μπορεί να ενημερώσει το title ή το description της αγγελίας για κάποιες ώρες, διαφορετικά την ολοκληρώνει. 1
StamTheMan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, M A T R I X είπε Καλά, εξυπηρετούσε αλλά δεν ήταν κάτι major. Όταν κάποιος έχει "κλείσει" μία αγγελία, μπορεί να ενημερώσει το title ή το description της αγγελίας για κάποιες ώρες, διαφορετικά την ολοκληρώνει. Θα εκπλαγεις με το ποσος κοσμος δεν το σκεφτεται. Θα μου πεις,και με την επιλογη που υπηρχε,ποση την πατουσαν,αλλα οκ. Ηταν βολικη,φανταζομαι οτι βγηκε επειδη τη μπερδευαν οταν επρεπε να δηλωσουν αγοραστη,ή κατι τετοιο.
M A T R I X Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Θα εκπλαγεις με το ποσος κοσμος δεν το σκεφτεται. Θα μου πεις,και με την επιλογη που υπηρχε,ποση την πατουσαν,αλλα οκ. Ηταν βολικη,φανταζομαι οτι βγηκε επειδη τη μπερδευαν οταν επρεπε να δηλωσουν αγοραστη,ή κατι τετοιο. Ναι, γενικά ο κόσμος δεν το χρησιμοποιούσε. Μόνο λίγοι χρήστες και αυτό σε περιπτώσεις με προϊόντα τα οποία ήταν να φύγουν πολύ άμεσα και σπαμάρανε τον πωλητή σε μηνύματα. Γενικά ήταν ένα "άχρηστο" feature καθώς όπως είπα όσοι το χρησιμοποιούσαν, μπορούν πολύ εύκολα να ενημερώσουν τον τίτλο, όπως κάνουμε στις προσφορές *ΤΕΛΟΣ* κοκ. 1
ggelhsva Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/11/2021 στις 1:42 ΜΜ, ggelhsva είπε Υπάρχει bug στον ορισμό τοποθεσίας στις αγγελίες; Ενώ βάζω την πληροφορία, όταν δημοσιεύεται η αγγελία δεν φαίνεται πουθενά και όταν πατάω επεξεργασία το πεδίο είναι κενό. Μιας κ είμαστε στο θέμα των αγγελιών, μήπως γνωρίζει κανείς για αυτό; Βάζω την τοποθεσία μου στο πεδίο αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά αυτή η πληροφορία όταν δημοσιεύεται η αγγελία.
M A T R I X Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ggelhsva είπε Μιας κ είμαστε στο θέμα των αγγελιών, μήπως γνωρίζει κανείς για αυτό; Βάζω την τοποθεσία μου στο πεδίο αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά αυτή η πληροφορία όταν δημοσιεύεται η αγγελία. Το καταχωρείς πατώντας πάνω στο cover, edit και στο "Πληροφορίες Προφίλ" ή στο "Προκαθορισμένα στοιχεία Αγγελιών" επιλέγοντας ρυθμίσεις λογαριασμού;
ggelhsva Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Τίποτε από τα 2. Συμπληρώνω αυτό εδώ το freetext πεδίο που είναι μέσα στη φόρμα δημιουργίας αγγελίας.
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάποτε στη τιμή το αφήναμε ''0'' εμφανιζόταν ''Επικοινωνία''. Τώρα δεν το δέχεται. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
M A T R I X Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ggelhsva είπε Τίποτε από τα 2. Συμπληρώνω αυτό εδώ το freetext πεδίο που είναι μέσα στη φόρμα δημιουργίας αγγελίας. Το είχα ξεχάσει αυτό. Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να λειτουργεί και αυτό
ggelhsva Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, M A T R I X είπε Το είχα ξεχάσει αυτό. Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να λειτουργεί και αυτό Thanks for the tip. Θα το δοκιμάσω στην επόμενη αγγελία και θα επανέλθω.
chios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν, γιατί όταν μπαίνω στο φόρουμ και έχω συνδεθεί στον λογαριασμό μου σέρνεται απίστευτα η πλοήγηση; όταν μπαίνω χωρίς να συνδεθώ όλα τα θέματα ανοίγουν αστραπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις