stylianosst Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Nabuko είπε Και γιατί κοιτάς gaming καρέκλες τότε? Επίσης θα πρότεινα να αποφύγεις δέρμα/δερματίνη γιατί μπορεί να έχεις θέμα τους θερινούς μήνες. Προσωπική άποψη αυτό. Γιατί δεν έχω ιδέα από εργονομικές για αυτό εγραψά εδω να δω καμία πρόταση γύρω στα 200 ευρώ
bebius Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Στις 16/2/2022 στις 1:20 ΜΜ, stylianosst είπε Γιατί δεν έχω ιδέα από εργονομικές για αυτό εγραψά εδω να δω καμία πρόταση γύρω στα 200 ευρώ Προσωπικά και με γνώμονα το ότι μπορείς να τις δοκιμάσεις, μου αρέσουν οι καρέκλες του ΙΚΕΑ σε αυτήν την κατηγορία.
QuantumWanderer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Βλέπω από σήμερα και για 10 μέρες, 30% έκπτωση στις καρέκλες γραφείου Herman Miller, στον ελληνικό αντιπρόσωπο. https://deloudis.gr/eshop/product-category/office-chairs/ Πέρα από τις γνωστές αξίες της Aeron και Embody, έχουμε τυχόν εμπειρία από τις άλλες επιλογές; Ακόμα και για την πιο προσιτή λύση της Verus;
QuantumWanderer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δοκίμασα να καθίσω λίγο σήμερα στην ΙΚΕΑ JARVFJALLET. Καλύτερη στήριξη μέσης και πλάτης για ψηλούς, αλλά νιώθω ότι είναι μικρότερη η επιφάνεια του καθίσματος και δεν μπαίνεις πιο μέσα, όπως στην Markus. Αυτά από μια σύντομη δοκιμή. Δεν ξέρω αν έχετε άποψη από μακροχρόνια χρήση.
dtk-386 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 8:02 ΜΜ, kostasgr78 είπε Βλέπω από σήμερα και για 10 μέρες, 30% έκπτωση στις καρέκλες γραφείου Herman Miller, στον ελληνικό αντιπρόσωπο. https://deloudis.gr/eshop/product-category/office-chairs/ Πέρα από τις γνωστές αξίες της Aeron και Embody, έχουμε τυχόν εμπειρία από τις άλλες επιλογές; Ακόμα και για την πιο προσιτή λύση της Verus; Συγνώμη είδα καλά τις τιμές ή είναι ιδέα μου ότι είναι εντελώς αλλού??? 1
Nazar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 'Εχει κάποιος άποψη για την Razer ISkur; https://www.skroutz.gr/s/30301570/Razer-Iskur-X-Καρέκλα-Gaming-Δερματίνης-Μαύρη.html Την δοκίμασα πριν μερικές μέρες, μου άρεσε ο μηχανισμός υποστηρίξης οσφυικής, αν και ξεφεύγει από το budget Σε σχέση με την ADA Kaiser ; Να σημειώσω ότι δεν ψάχνω σώνει και καλά gaming, αλλά από όσες δοκίμασα, πιο άνετα αισθάνθηκα σε Gaming πχ στην Victorage του Πλαισίου
mork Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 On 18/02/2022 at 20:02, kostasgr78 said: Βλέπω από σήμερα και για 10 μέρες, 30% έκπτωση στις καρέκλες γραφείου Herman Miller, στον ελληνικό αντιπρόσωπο. https://deloudis.gr/eshop/product-category/office-chairs/ Πέρα από τις γνωστές αξίες της Aeron και Embody, έχουμε τυχόν εμπειρία από τις άλλες επιλογές; Ακόμα και για την πιο προσιτή λύση της Verus; H Mirra 2 είναι εξίσου καλή με την Aeron και μάλιστα έχει κάποια features που δεν υποστηρίζει η Aeron. Αν καθίσεις και στις 2, ίσως παρατηρήσεις μία (μικρή) διαφορά στην ποιότητα των υλικών, αλλά και πάλι μιλάμε για λεπτομέρειες. Και οι 2 είναι άψογες! Αυτό που είναι υποκειμενικό και ίσως να μην είναι για όλους, είναι η πλάτη στη Mirra που αποτελείται από ένα πλαστικό υλικό. Αν κάποιος θέλεις full mesh back, τότε η Aeron ίσως είναι η μόνη επιλογή. Η Sayl, η οποία κοστίζει αρκετά λιγότερο, είναι απλώς μία καλή καρέκλα. Της λείπουν αρκετά features που έχουν οι άλλες 2 και για αυτό το λόγο δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει. Περισσότερο νομίζω ότι θα πληρώσει κάποιος το brand παρά την κατασκευή. Κατα τη γνώμη μου, η διαφορά από μία καλή καρέκλα από τα IKEA δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να αξίζει τα (πολύ) παραπάνω χρήματα. Δυστυχώς μόνο αυτές τις 3 έχω δοκιμάσει. Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε Mirra 2 ή Aeron και λογικά θα κάνω την αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι τιμές στα ελληνικά καταστήματα μου φαίνονται αρκετά τσιμπημένες μπροστά σε τιμές που έχω δει σε site του εξωτερικου (ακόμα και μετά τα μεταφορικά). Επίσης, αν κάποιος έχει την όρεξη να ασχοληθεί με used, εμφανίζονται πολύ συχνά στο ebay. 2 2
QuantumWanderer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 8:02 ΜΜ, kostasgr78 είπε Βλέπω από σήμερα και για 10 μέρες, 30% έκπτωση στις καρέκλες γραφείου Herman Miller, στον ελληνικό αντιπρόσωπο. https://deloudis.gr/eshop/product-category/office-chairs/ Πέρα από τις γνωστές αξίες της Aeron και Embody, έχουμε τυχόν εμπειρία από τις άλλες επιλογές; Ακόμα και για την πιο προσιτή λύση της Verus; Έχει δοκιμάσει κανείς και την Verus;
QuantumWanderer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Στις 21/2/2022 στις 12:47 ΜΜ, kostasgr78 είπε Δοκίμασα να καθίσω λίγο σήμερα στην ΙΚΕΑ JARVFJALLET. Καλύτερη στήριξη μέσης και πλάτης για ψηλούς, αλλά νιώθω ότι είναι μικρότερη η επιφάνεια του καθίσματος και δεν μπαίνεις πιο μέσα, όπως στην Markus. Αυτά από μια σύντομη δοκιμή. Δεν ξέρω αν έχετε άποψη από μακροχρόνια χρήση. Έχει κανείς εμπειρία να μάς μεταφέρει πώς είναι το καθισμά της μετά από κάποιο διάστημα, σε σχέση με την Markus;
Giorgos_00 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα, πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική η συζήτηση σε αυτό το θέμα! Είμαι σε αναζήτηση καρέκλας έως 300 ευρώ. Αρχικά είχα καταλήξει στην Kaiser II της Anda , την οποία δοκίμασα και ομολογώ ότι μου φάνηκε πολύ αναπαυτική. Εξετάζω όμως και το ενδεχόμενο εργονομικής καρέκλας γραφείου (και όχι gaming). Διάβασα διάφορες απόψεις και προτάσεις, και στο budget μου νομίζω με καλύπτουν μοντέλα της ErgoAction. Πιο συγκεκριμένα προσανατολίζομαι στα: ErgoPro ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ERGOPRO - ErgoAction Oklahoma ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ OKLAHOMA PDH - ΜΑΥΡΗ - ErgoAction και μετά Edge ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ EDGE - ErgoAction Lato ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ LATO - ErgoAction Η ερώτηση λοιπόν είναι: γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που μπορώ να τις δοκιμάσω; Ευχαριστώ 1
ICE-T Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, Giorgos_00 είπε Καλησπέρα και από εμένα, πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική η συζήτηση σε αυτό το θέμα! Είμαι σε αναζήτηση καρέκλας έως 300 ευρώ. Αρχικά είχα καταλήξει στην Kaiser II της Anda , την οποία δοκίμασα και ομολογώ ότι μου φάνηκε πολύ αναπαυτική. Εξετάζω όμως και το ενδεχόμενο εργονομικής καρέκλας γραφείου (και όχι gaming). Διάβασα διάφορες απόψεις και προτάσεις, και στο budget μου νομίζω με καλύπτουν μοντέλα της ErgoAction. Πιο συγκεκριμένα προσανατολίζομαι στα: ErgoPro ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ERGOPRO - ErgoAction Oklahoma ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ OKLAHOMA PDH - ΜΑΥΡΗ - ErgoAction και μετά Edge ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ EDGE - ErgoAction Lato ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ LATO - ErgoAction Η ερώτηση λοιπόν είναι: γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που μπορώ να τις δοκιμάσω; Ευχαριστώ φίλε πρέπει να τηλεφωνήσεις στο κατάστημα αν την έχει διαθέσιμη την οποία καρέκλα διαλέξεις και αν μπορείς να την δοκιμάσεις, νομίζω καλή καρέκλα γραφείου θα σου πρότεινα παρόλο είμαι κάτοχος Anda και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.
Giorgos_00 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ICE-T είπε φίλε πρέπει να τηλεφωνήσεις στο κατάστημα αν την έχει διαθέσιμη την οποία καρέκλα διαλέξεις και αν μπορείς να την δοκιμάσεις, νομίζω καλή καρέκλα γραφείου θα σου πρότεινα παρόλο είμαι κάτοχος Anda και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Καλησπέρα και σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Συμφωνώ για το θέμα της δοκιμής και αυτό ακριβώς ψάχνω , κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να διαθέτει καρέκλες της ErgoAction (γιατί τις βρίσκω μόνο στο eshop της εταιρείας , η οποία εδρεύει Θεσσαλονίκη) Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από Giorgos_00
ICE-T Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 36 λεπτά πριν, Giorgos_00 είπε Καλησπέρα και σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Συμφωνώ για το θέμα της δοκιμής και αυτό ακριβώς ψάχνω , κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να διαθέτει καρέκλες της ErgoAction (γιατί τις βρίσκω μόνο στο eshop της εταιρείας , η οποία εδρεύει Θεσσαλονίκη) κάποια άλλη μάρκα που να υπάρχει κατάστημα εντός Αθήνας μήπως να κοίταζες ,γιατί χωρίς δοκιμή τώρα είναι κορώνα/γράμματα. 1
Metal_Head Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε Καλησπέρα και σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Συμφωνώ για το θέμα της δοκιμής και αυτό ακριβώς ψάχνω , κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να διαθέτει καρέκλες της ErgoAction (γιατί τις βρίσκω μόνο στο eshop της εταιρείας , η οποία εδρεύει Θεσσαλονίκη) Είχα δοκιμάσει την Ergohuman στο Statusoffice στο Χαλάνδρι. Έχει διάφορες που μπορείς να τσεκάρεις 3
QuantumWanderer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε Αρχικά είχα καταλήξει στην Kaiser II της Anda , την οποία δοκίμασα και ομολογώ ότι μου φάνηκε πολύ αναπαυτική. Έτσι είχα ξεκινήσει κι εγώ για να φύγω από τη Markus, και απογοητεύτηκα στην πορεία. Παρά τη γερή κατασκευή της για gaming καρέκλα, παραμένει gaming, με όλα τα προβλήματα ορθής στάσης που έχει αυτή η κατηγορία. Την πούλησα σε πολύ σύντομο διάστημα. Αν θέλουμε να μείνουμε στην έννοια «εργονομική», δεν σκεφτόμαστε καν για όποια gaming. Το κάναμε αρκετοί το λάθος. Αν θέλεις μπορείς να το κάνεις κι εσύ, και να το συζητήσουμε εν καιρώ. 🙂 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από kostasgr78 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα