Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/4/2023 στις 6:29 ΜΜ, valkon είπε

Ήρθα να βάλω λίγη φωτιά στο νήμα.

Υπάρχει κάποια σοβαρή καρέκλα χωρίς μα μου που να μη κοστίζει δυο μισθούς;

Κάνε μια διαγώνια ανάγνωση το νήμα να πάρεις ιδέες.

Για μένα δυστυχώς δε γίνεται να διαλέξεις σωστή καρέκλα χωρίς να τη δοκιμάσεις. Οπότε ξεμένεις με επιλογές τα καταστήματα που τις έχουν βιτρίνα.

• Like 1
  • Απαντ. 701
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, bebius είπε

Κάνε μια διαγώνια ανάγνωση το νήμα να πάρεις ιδέες.

Για μένα δυστυχώς δε γίνεται να διαλέξεις σωστή καρέκλα χωρίς να τη δοκιμάσεις. Οπότε ξεμένεις με επιλογές τα καταστήματα που τις έχουν βιτρίνα.

Το έχω μάθει απέξω το νήμα δυστυχώς χαχα Τρία χρόνια κοντά παλεύω να αλλάξω την ημισπασμένη μου καρέκλα των 80€ από το 2013, αλλά για Herman Miller και Steelcase δεν πάει το χέρι στην τσέπη. Δρομέας, Sigma και τα λοιπά μέτριες για τα λεφτά τους.

Τις καρέκλες του ΙΚΕΑ εγώ της θεωρώ απαράδεκτες που πρότειναν πολλοί, αλλά διαφορετικά σώματα φαντάζομαι. 

Άσε που έχει γυρίσει όλα τα μαγαζιά της Αθήνας για δοκιμές, μέσος όρος ~600€ και είναι πραγματικά μέτριες που και κάποιες ακόμη θα έχουν ένα αρνητικό που θα χαλάνε την εικόνα (στήριξη αυχένα, έδρα, πλάτη κτλ.). Προσωπικά είμαι σε απόγνωση με αυτό το θέμα.

Επεξ/σία από valkon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, valkon είπε

Το έχω μάθει απέξω το νήμα δυστυχώς χαχα Τρία χρόνια κοντά παλεύω να αλλάξω την ημισπασμένη μου καρέκλα των 80€ από το 2013, αλλά για Herman Miller και Steelcase δεν πάει το χέρι στην τσέπη. Δρομέας, Sigma και τα λοιπά μέτριες για τα λεφτά τους.

Τις καρέκλες του ΙΚΕΑ εγώ της θεωρώ απαράδεκτες που πρότειναν πολλοί, αλλά διαφορετικά σώματα φαντάζομαι. 

H reflex-d μια-δυο φορές τον χρόνο βγαίνει σε έκπτωση γύρω στα 210€, για μένα σε αυτά τα λεφτά είναι αξιόλογη αλλά σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλους! Tα ίδια πιστεύω και για την action-D. Την smart-d την πήρα και την επέστρεψα και τη θεωρώ απαράδεκτη από άποψη στάσης σώματος.

Για τις ΙΚΕΑ μπορώ να πω ότι μου αρέσουν για τα λεφτά τους. Επίσης μου έχει αρέσει κατά τη δοκιμή η Angle από πλαίσιο την οποία έχει ο αδελφός μου και είναι ευχαριστημένος.

Τις ακριβές που αναφέρεις δυστυχώς δεν είχα την τιμή να τις δοκιμάσω αλλά τις θεωρώ safe bet, τουλάχιστον αυτές για τις οποίες έχουν γραφτεί δεκάδες reviews.

Επεξ/σία από bebius
Την smart-D επέστρεψα.
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πήρα την actionD μετά από δοκιμή σε κατάστημα Dromeas.
Η reflexD μου φάνηκε άβολη προσωπικά.
Οπότε, καλό είναι να τις δοκιμάσετε στο κατάστημα αν σας βολεύουν.

Δημοσ.

Είμαι στην διαδικασία επιλογής καρέκλας μιας και η Anda Seat Dark Knight μου έπεσε περίεργα λόγο ύψους ( 1,75 ).
Κοιτάω την παρακάτω (Anda Seat Kaiser III XL) αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά της.
Εργάζομαι αρκετές ώρες καθιστός οπότε πρέπει να επενδύσω ξανά.

Η πρώτη μου επιλογή ήταν Δρομέας αλλά πλέον δεν της κοιτάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έλεγα ότι είναι μια ανθεκτική καρεκλά και ανάλογα τα κιλά που είσαι αναπαυτική ,το μαξιλάρι της πλάτης θα συμπιεστεί μετά από καιρό

Επεξ/σία από reifen
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, reifen είπε

Θα έλεγα ότι είναι μια ανθεκτική καρεκλά και ανάλογα τα κιλά που είσαι αναπαυτική ,το μαξιλάρι της πλάτης θα συμπιεστεί μετά από καιρό

Υπαρχει καποια καλυτερη σε αυτα τα λεφτα η και πιο οικονομικα που δεν νομιζω 

Δημοσ.

Παιδια, διστοιχως ειναι μονοδρομος, το να πας σε μια εκθεση και να δοκιμασεις την πολυθρονα που θελεις. Μπορει να δωσεις 2 χιλιαρικα, το καθισμα να ειναι υπεροχο σε ολα, αλλα εσενα να μην σε βολευει.

Επισης, αυτοι που δουλευουν πολλες ωρες την ημερα, σε γραφειο αξιζει να επενδυσουν, σε ενα καλο καθισμα, γιατι τα προβληματα στο σωμα δεν φαινονται αμεσως, αλλα με την παροδο ετων. Την εχω πατησει, τοσα χρονια με παλιοκαρεκλες. Τι να μου κανουν πλεον  Μαρκους η Μιλλερ? το κακο εχει γινει. Ακομα και ξαπλωμενος στο κρεβατι ποναω. Οικονομια σε καποια πραγματα δεν χωρα, οπως η καρεκλα που καθεσαι με τις ωρες, η οθονη που κοιτας με τις ωρες.

Ειναι αλλο πραγμα το να κατσεις 2 ωρες στον υπολογιστη να παιξεις ενα παιχνιδακι, κι αλλο τα να βγαζεις π.χ. 12ωρη δουλεια. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Chris2756 είπε

Παιδια, διστοιχως ειναι μονοδρομος, το να πας σε μια εκθεση και να δοκιμασεις την πολυθρονα που θελεις. Μπορει να δωσεις 2 χιλιαρικα, το καθισμα να ειναι υπεροχο σε ολα, αλλα εσενα να μην σε βολευει.

Επισης, αυτοι που δουλευουν πολλες ωρες την ημερα, σε γραφειο αξιζει να επενδυσουν, σε ενα καλο καθισμα, γιατι τα προβληματα στο σωμα δεν φαινονται αμεσως, αλλα με την παροδο ετων. Την εχω πατησει, τοσα χρονια με παλιοκαρεκλες. Τι να μου κανουν πλεον  Μαρκους η Μιλλερ? το κακο εχει γινει. Ακομα και ξαπλωμενος στο κρεβατι ποναω. Οικονομια σε καποια πραγματα δεν χωρα, οπως η καρεκλα που καθεσαι με τις ωρες, η οθονη που κοιτας με τις ωρες.

Ειναι αλλο πραγμα το να κατσεις 2 ωρες στον υπολογιστη να παιξεις ενα παιχνιδακι, κι αλλο τα να βγαζεις π.χ. 12ωρη δουλεια. 

Συμφωνώ απόλυτα εκτός από το σημείο που βάζεις στο ίδιο καζάνι markus και herman miller (;).

Δημοσ.
Στις 13/4/2022 στις 12:02 ΠΜ, kostasgr78 είπε

Επανέρχομαι για την Jarvfjallet.

Σίγουρα καλύτερη από την Markus, σε διάφορα θέματα. Έχει βαθμούς ελευθερίας αρκετούς.

Ωστόσο, δεν την θεωρώ και πάλι καρέκλα που θα τη σύστηνα με κλειστά μάτια. Περίεργο στήσιμο συνολικά. Επίσης, κάνει κάτι περίεργα τριξίματα, που δεν τα περίμενα για πρώτο μήνα χρήσης.

1 χρόνο μετά, την θεωρώ καλή λύση για τα χρήματά της, αλλά νομίζω απέχει από αυτό το αναπαυτικό solution που ψάχνω.

Δημοσ.

Καλησπέρα

τι γνώμη έχετε για αυτές τις 2 καρέκλες:

Θέλω να δω γνώμες και τι ακριβώς εννοούν:

Αναφορά σε κείμενο

Οι καθημερινές υποχρεώσεις της δουλειάς κουράζουν κι επιβαρύνουν τη μέση, δημιουργώντας μακροχρόνια προβλήματα. Σε αυτή την περίπτωση, η ρυθμιζόμενη άσκηση πίεσης για τη μέση της Top ΙΙ καρέκλας ρυθμίζεται, για να προσαρμόζεται στο σωματότυπο που έχεις, ενώ μπορείς επιπλέον να ρυθμίσεις από πίσω την άσκηση πίεσης, ώστε να εφάπτεται επακριβώς στο σημείο που θες και να μηδενίζει τις πιθανότητες πιασίματος της μέσης.

Μπορώ να να κλειδώσω τη πλάτη αν θέλω?

Δημοσ.

Hello Hello

ειμαι σε αναζητηση κι εγω, budget 300-350Eur
δεν δουλευω καθε μερα απο το σπιτι, οποτε δεν μπορω να πω οτι ψαχνω top tier καρεκλα. 

θα περασω μια απο SATO να ριξω μια ματια, ειδα ομως και στο Πλ@ισιο κατι προσφορες (αν και δεν ειμαι μεγαλος φαν απο τετοιες κινεζο-σειρες) 
https://www.plaisio.gr/work-karekla-grafeiou-iliac-mauri_2857278

αξιζει μια επισκεψη λετε?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

Hello Hello

ειμαι σε αναζητηση κι εγω, budget 300-350Eur
δεν δουλευω καθε μερα απο το σπιτι, οποτε δεν μπορω να πω οτι ψαχνω top tier καρεκλα. 

θα περασω μια απο SATO να ριξω μια ματια, ειδα ομως και στο Πλ@ισιο κατι προσφορες (αν και δεν ειμαι μεγαλος φαν απο τετοιες κινεζο-σειρες) 
https://www.plaisio.gr/work-karekla-grafeiou-iliac-mauri_2857278

αξιζει μια επισκεψη λετε?

τελικά μάλλον ο κύβος ερρίφθη:

https://www.sato.gr/el/karekles-grafeiou/dieuthintikes-karekles/target

Δημοσ.

Έχει κανείς άποψη για τις καρέκλες mesh της ΘΕΣΙΣ; 

Είμαι 1.85 και 75 κιλά, και ύστερα από τηλέφωνο με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας μου πρότειναν την S8.

Η καρέκλα θα είναι για πολύωρη χρήση, άλλοτε δουλειάς, άλλοτε Gaming. Δηλαδή θέλω να μπορώ να κάθομαι ορθά αλλά να μπορώ να κάθομαι και αραχτα για σειρές και Gaming. 

Τους ρώτησα αν υπάρχει κάπου στην Αθήνα ή καρέκλα για δοκιμή και μου είπαν ότι δεν υπάρχει. Άρα την αγοράζεις, στην στέλνουν και έχεις 2 βδομάδες να την επιστρέψεις αν δεν σου κάνει.

Έχει κανείς εμπειρία με αυτές τις καρέκλες η κάτι γενικά να προτείνει για την χρήση που θέλω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...