Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, walex είπε

Είμαι στο ρεύμα ELPE SMART και στο φυσικό αέριο ΔΕΗ Gas control.

Μπορώ να πάω στο ELPE double energy χωρίς δέσμευση? Υποχρεωτικά επιλέγουμε bright up? ή μπορούμε και smart up π.χ.?

Εγώ ήμουν στο smart έκανα double στο fix (χωρίς ρήτρα αποχώρησης) για τα 120 και αμέσως μετά αλλαγή σε smart up..

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 minutes ago, Dogtor21 said:

Εγώ ήμουν στο smart έκανα double στο fix (χωρίς ρήτρα αποχώρησης) για τα 120 και αμέσως μετά αλλαγή σε smart up..

εκτός απο τα €120 πήρες τίποτα για το ρεύμα ή δεν παίζει?

Δημοσ.
1 hour ago, Thresh said:

Πέρα από την πλάκα, έχει πάρει κανείς μας τηλέφωνο?

Μου συνέβη το ίδιο μέσα στο ΣΚ και πήρα τηλέφωνο Δευτέρα, μου είπαν να στείλω ένα αίτημα προς τη μηχανογραφηση και το οποίο έκανα. Απάντησαν την επόμενη το παρακατω:

Screenshot_20240424_154004_Chrome.jpg

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 hours ago, Dogtor21 said:

άραγε ποιο συμφέρει να κάνουμε το double fix ή το double smart?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, walex είπε

εκτός απο τα €120 πήρες τίποτα για το ρεύμα ή δεν παίζει?

Ήμουν ήδη ΕΛΠΕ οπότε δεν... αλλά το smart up είναι καλό προς ώρας... μέχρι να φαγωθεί το 120αρι..θα έχουν πιάσει και οι ζέστες.. ιδανικός καιρός για τουρισμό..

1 ώρα πριν, walex είπε

άραγε ποιο συμφέρει να κάνουμε το double fix ή το double smart?

Νομίζω το smart τα έδινε ανά μήνα.. όχι μπαμ 

Δημοσ.
1 hour ago, Mule206 said:

Και εγώ μια από τα ίδια.. 

Άφαντο το φυσικό αέριο από την εφαρμογή. 

Το ρεύμα κανονικά... 

Εγώ το βλέπω κανονικά το αέριο. 

Δημοσ.

Kι εγω σημερα αλλαξα απο σταθερο Ελπε  που ειχα κανει τα Χριστουγεννα (τσιμπησαμε το 200αρι τοτε),  σε κυμενομενο GasHome Smart..Να περασει ετσι το καλοκαιρακι (πλεον μονο ΖΝΧ) και το βλεπουμε για αλλαγη παροχου μετα αμα συμφερει..Τζαπα θερμανση φετος ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα!

Δημοσ.
16 minutes ago, energy52 said:

Kι εγω σημερα αλλαξα απο σταθερο Ελπε  που ειχα κανει τα Χριστουγεννα (τσιμπησαμε το 200αρι τοτε),  σε κυμενομενο GasHome Smart..Να περασει ετσι το καλοκαιρακι (πλεον μονο ΖΝΧ) και το βλεπουμε για αλλαγη παροχου μετα αμα συμφερει..Τζαπα θερμανση φετος ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα!

45 minutes ago, energy52 said:

κλάιν-ξεκλάιν τα δινει τα δωρακια η Ελπε😄.. 0,30 την ημερα ειναι οπως λεει ο φιλος πιο πανω;

2024-04-24-180635.png

Γιατί δεν έβαλες το double fix να πάρεις 120 στο 1ο λογαριασμό; https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma-aerio/double-energy-home-fix_133072/

Κι αυτο θα μπορούσες να το συνδιάσεις με ό,τι πρόγραμμα ρεύματος ήθελες.

Δημοσ.
2 hours ago, energy52 said:

Ρήτρα αποχώρησης δεν έχεις;

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μου είπαν ότι δεν μπορώ να αλλάξω χωρίς ρήτρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Γιατί δεν έβαλες το double fix να πάρεις 120 στο 1ο λογαριασμό; https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma-aerio/double-energy-home-fix_133072/

Κι αυτο θα μπορούσες να το συνδιάσεις με ό,τι πρόγραμμα ρεύματος ήθελες.

Εσυ λες δηλαδη οτι σαν υφισταμενος πελατης θα μου εδιναν κι αυτο το promo? Μα ημουν ηδη στο gas home fix..χμμ χλωμο το κοβω..Ομως τωρα ειμαι σε double αλλα  ουσιαστικα  χωρις δεσμευση κι ας λενε οι πωλητες οτι υπαρχει ρητρα

1 ώρα πριν, panosss567 είπε

Ρήτρα αποχώρησης δεν έχεις;

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μου είπαν ότι δεν μπορώ να αλλάξω χωρίς ρήτρα.

Ναι ειχα ομως αλλαξε αυτο, οποτε μπορεις να αλλαξεις προγραμμα...Σ εμενα ειπε πως η ρητρα θα εφαρμοστει αν αλλαξω παροχο αλλα ουτε κι αυτο ισχυει

• Like 2
Δημοσ.

Εσυ λες δηλαδη οτι σαν υφισταμενος πελατης θα μου εδιναν κι αυτο το promo? Μα ημουν ηδη στο gas home fix..α

Δεν ήξερα ότι ήσουν υφιστάμενος πελάτης, τώρα το θυμήθηκα. Όχι, δε θα σου έδιναν τα 120.

.Σ εμενα ειπε πως η ρητρα θα εφαρμοστει αν αλλαξω παροχο αλλα ουτε κι αυτο ισχυει

Κανένα δεν έχει ρήτρα πλέον

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...