sakisgri Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, pan05 είπε Ειναι 2 πακέτα και στα 2 επέλεξα priority. Στο ενα (με προϊόν αξίας 160 ευρώ) μου γράφει στο email του dispatch "courier: registered airmail", ενώ στο δεύτερο (αξία 12 ευρώ) γράφει "courier: priority mail". Και στα 2 email γράφει "shipment: priority mail', ενώ και τα 2 tracking numbers ειναι της μορφής LAXXXXXXXXXHU. Το δέμα θα πάει Ουγγαρια πρώτα και θα περασει εκεί τελωνείο. Το HU στο τέλος σημαίνει Hungary (Ουγγαρια) Εφόσον ειναι κάτω από 186€ με Φ.Π.Α (Vat Included) δεν θα πληρωσεις τπτ παραπάνω και θα σου το παραδώσει τα ΕΛΤΑ, όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_87 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 ειχα κερδισει αρχες του μηνα σε διαγωνισμο μιας σελιδας ενα τσαντακι για πατινι. Το εστειλαν συστημενο απο Κινα κ ειδα οτι περασε τελωνειο κ σημερα πηρε διασαφηση. Αν εβαλαν γυρω στο 3€ οκ αλλα αν εχει παει παραπανω υπαρχει περιπτωση να ζητησω νεο εκτελενωνισμο να τους σειλω το mail που φαινεται μηδενικη παραγγελια κ να το δεχτουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kofer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kostas_87 είπε Αν εβαλαν γυρω στο 3€ οκ αλλα αν εχει παει παραπανω υπαρχει περιπτωση να ζητησω νεο εκτελενωνισμο να τους σειλω το mail που φαινεται μηδενικη παραγγελια κ να το δεχτουν? Και μηδενική αξία να έχει, πληρώνεις ένα μικρό ποσό για τον έλεγχο και μόνο. Νομίζω είναι 2,50€. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από kofer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μιχάλης Π Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Το site των ΕΛΤΑ για εντοπισμό αντικειμένου έχει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, Μιχάλης Π είπε Το site των ΕΛΤΑ για εντοπισμό αντικειμένου έχει πρόβλημα; Όλο το site των ΕΛΤΑ είναι για πέταμα. Είναι down τις περισσότερες ώρες τις τελευταίες 10 μέρες..!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basser Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Πραγματικά έχουν σοβαρό θέμα. Δεν λειτουργεί το site και το tracking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Μιχάλης Π είπε Το site των ΕΛΤΑ για εντοπισμό αντικειμένου έχει πρόβλημα; 3 ώρες πριν, Basser είπε Πραγματικά έχουν σοβαρό θέμα. Δεν λειτουργεί το site και το tracking. Κανε αναζήτηση στο ΕΛΤΑ courier, το ίδιο ειναι. https://www.elta-courier.gr/search 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basser Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, sakisgri είπε Κανε αναζήτηση στο ΕΛΤΑ courier, το ίδιο ειναι. https://www.elta-courier.gr/search Το είχα δοκιμάσει, δυστυχώς δεν το ανιχνεύει και παραπέμπει στο site των ΕΛΤΑ "Για αναζήτηση αντικειμένων συστημένης αλληλογραφίας ΕΛ.ΤΑ. κάντε κλίκ εδώ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μιχάλης Π Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 15 hours ago, sakisgri said: Κανε αναζήτηση στο ΕΛΤΑ courier, το ίδιο ειναι. https://www.elta-courier.gr/search Σε πολλά δέματα το elta-courier.gr δεν ανιχνεύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosmiro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Γειά σας! Επειδή είναι το πρώτο δέμα που περασε τελωνείο και δεν ξέρω καθόλου την διαδικασία μπορεί κάποιος να μου πει εαν το δέμα θα φανεί στο tracking ότι έφτασε στο ταχυδρομείο της περιοχής μου για να πάω? Έρχεται κάποιο Μάιλ η μήνυμα για το τελικό κόστος του δασμού? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! **Επειδή γενικά τα δέματα πηγαίνω εγώ στο ταχυδρομείο γιατί είναι δύσβατη περιοχή και ο ταχυδρόμος έρχεται σπάνια και εάν έρθει ούτε χαρτάκια αφήνει ούτε τίποτα για αυτό ρωτάω πιο πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kofer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, markosmiro είπε Επειδή είναι το πρώτο δέμα που περασε τελωνείο και δεν ξέρω καθόλου την διαδικασία μπορεί κάποιος να μου πει εαν το δέμα θα φανεί στο tracking ότι έφτασε στο ταχυδρομείο της περιοχής μου για να πάω? Έρχεται κάποιο Μάιλ η μήνυμα για το τελικό κόστος του δασμού? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αν ο αποστολέας έχει γράψει το κινητό σου στα στοιχεία του δέματος, θα σου έρθει μήνυμα ότι έφτασε στο ταχυδρομείο της περιοχής και το ποσό που πρέπει να πληρώσεις. Αλλιώς από το tracking βλέπεις πότε έφτασε και πας να το παραλάβεις (εντός 20 ημερών). Απλά θα μάθεις το ποσό εκείνη την ώρα. Στο τελωνείο βάζουν ένα κίτρινο αυτοκόλλητο πάνω στο πακέτο που λέει το ποσό αναλυτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosmiro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/12/2023 στις 10:24 ΜΜ, kofer είπε Αν ο αποστολέας έχει γράψει το κινητό σου στα στοιχεία του δέματος, θα σου έρθει μήνυμα ότι έφτασε στο ταχυδρομείο της περιοχής και το ποσό που πρέπει να πληρώσεις. Αλλιώς από το tracking βλέπεις πότε έφτασε και πας να το παραλάβεις (εντός 20 ημερών). Απλά θα μάθεις το ποσό εκείνη την ώρα. Στο τελωνείο βάζουν ένα κίτρινο αυτοκόλλητο πάνω στο πακέτο που λέει το ποσό αναλυτικά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από markosmiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anastasis2121 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Το παρελαβες το δεμα τελικα? γιατι εχω και εγω ενα και τωρα λεει το ιδιο με την τελευταια ενημερωση απο το tracking σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nazar Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 2 παραγγελίες από Ali, 6 και 7 Σεπτεμβριου, το tracking Ελτα, τα δειχνει 1/10 Ουγγαρία (ευτελή ποσά 3 και 6 €) δεν ξέρω αν θα παραλάβω ποτέ και το ali αρνείται refund (άλλη παραγγελία 16/9 ήρθε 10 Οκτωβρίου) Κομένες πλέον οι παραγγελίες από εκεί. Σημ. αν φταίνε τα ΕΛΤΑ, δεν πρέπει να τα κυνηγησουν αυτοί και όχι εγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelis dogas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα SOS ήρθε χθες το δέμα μου, έγινε απόπειρα παράδοσης του δέματος, ο ταχυδρόμος μάλλον δεν βρήκε την οδο και το προωθούν πίσω στον αποστολέα Δεν μου δωθηκε καν η ευκαιρία να το παραλάβω ούτε επικοινώνησαν μαζί μου τι πρέπει να κάνω? Οποιοσδήποτε γνωρίζει παρακαλώ βοηθήστε με Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από vaggelis dogas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα