paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 47 λεπτά πριν, tsofras είπε Υο Μόλις επέστρεψα απο συνεργείο , αν θυμάστε την πρώτη φορά που έτριζε σας είχα πει ότι εντοπίζω το τρίξιμο απο τον ουρανό και το πίσω αριστερό χερούλι. Έπεσα μέσα για 2η φορά αφού έτριζε το πίσω χερούλι γιατί ήταν στραβή μία εσωτερική λάμα που έχει αντί για βίδα για να το κρατάει στον ουρανό. Την άλλαξαν και αυτή , δεν τρίζει προς το παρών κάτι , αυτά Άντε να δούμε Τι διάολο για beta tester σε διάλεξαν δυο χρόνια αφότου κυκλοφόρησε το μοντέλο; 😂 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Τι διάολο για beta tester σε διάλεξαν δυο χρόνια αφότου κυκλοφόρησε το μοντέλο; 😂 Ξέρω γω ρε Γιώργο και σήμερα μου είπε ότι και τα 2 πρώτη φορά τα έχουν ακούσει στο εργοστάσιο , έλεος δλδ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Ξέρω γω ρε Γιώργο και σήμερα μου είπε ότι και τα 2 πρώτη φορά τα έχουν ακούσει στο εργοστάσιο , έλεος δλδ Ωχ κακό σημάδι. Ερχονται τα καλύτερα. Πούλα και φύγε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε σήμερα μου είπε ότι και τα 2 πρώτη φορά τα έχουν ακούσει στο εργοστάσιο Δεν τους ρώτησες τι άλλα έχουν ακούσει? Να σου δώσουν καμιά λίστα για να ξέρεις τι να περιμένεις στο μέλλον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν τους ρώτησες τι άλλα έχουν ακούσει? Να σου δώσουν καμιά λίστα για να ξέρεις τι να περιμένεις στο μέλλον. Τα ξέρω απο τα clubs / forums που διαβάζω εδώ και 2 χρόνια, η αλήθεια είναι ποτέ δεν είχα διαβάσει για το δικό μου θέμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Τα ξέρω απο τα clubs / forums που διαβάζω εδώ και 2 χρόνια, η αλήθεια είναι ποτέ δεν είχα διαβάσει για το δικό μου θέμα Για τόσα λεφτά αμάξι είναι ανεπίτρεπτα αυτά τα πράγματα. QC ανύπαρκτο? Έπρεπε να πάρεις κανά BMW εξαρχής να τελειώνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου Μόλις τώρα, Nabuko είπε Για τόσα λεφτά αμάξι είναι ανεπίτρεπτα αυτά τα πράγματα. QC ανύπαρκτο? Έπρεπε να πάρεις κανά BMW εξαρχής να τελειώνεις Δεν έχει χώρους ρε μαν ο άσσος , χειρότερους και απο Leon για αυτό πήγα Formentor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 12 λεπτά πριν, Nabuko είπε Για τόσα λεφτά αμάξι είναι ανεπίτρεπτα αυτά τα πράγματα. QC ανύπαρκτο? Έπρεπε να πάρεις κανά BMW εξαρχής να τελειώνεις Ανεξαρτήτως χρημάτων το qc τους είναι σεατ, μη κοροϊδευόμαστε… και πάλι βέβαια δεν επιτρέπεται για εμένα, δεν είναι 1991 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 41 λεπτά πριν, paylidis είπε Ανεξαρτήτως χρημάτων το qc τους είναι σεατ, μη κοροϊδευόμαστε… και πάλι βέβαια δεν επιτρέπεται για εμένα, δεν είναι 1991 Συμφωνώ εδώ στο Ibiza πάταγες για νερό στο παρπριζ και έτρεχε απο κάτω αν θυμάστε . Ανάθεμα το νταβατζαλίκι το PDI που πληρώνουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου To PDI εδώ πέρα τουλάχιστον μόνο PDI δεν ξερω αν είναι αυτό που λένε οι λέξεις ( Pre Delivery Inspection). Περισσότερο μου φαινεται ειναι να βάλουν τις ασφάλειες που λείπουν, να κουμπώσουν 2 τάπες από κάτω, να τσεκάρουν οτι παίζει η οθόνη, τα παράθυρο και δεν εχει σφάλματα το ταμπλό και γεια σας. Στο RIO που είχα πάρει το 2014 από τη 2η μέρα με την παραμικρή λακούβα συντόνιζε κάτι προς την μεριά της κολώνας του οδηγού και το παρμπρίζ. Ουτε θυμάμαι πόσα πήγαινε-ελα έφαγα στα συνεργεία μεχρι να βγάλω άκρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, zanskou είπε To PDI εδώ πέρα τουλάχιστον μόνο PDI δεν ξερω αν είναι αυτό που λένε οι λέξεις ( Pre Delivery Inspection). Περισσότερο μου φαινεται ειναι να βάλουν τις ασφάλειες που λείπουν, να κουμπώσουν 2 τάπες από κάτω, να τσεκάρουν οτι παίζει η οθόνη, τα παράθυρο και δεν εχει σφάλματα το ταμπλό και γεια σας. Στο RIO που είχα πάρει το 2014 από τη 2η μέρα με την παραμικρή λακούβα συντόνιζε κάτι προς την μεριά της κολώνας του οδηγού και το παρμπρίζ. Ουτε θυμάμαι πόσα πήγαινε-ελα έφαγα στα συνεργεία μεχρι να βγάλω άκρη. Κοίτα δεν περίμενα να βρουν το θέμα του ουρανού στο PDI οκ λογικό είναι , αλλά στο Ibiza είναι δυνατόν να μην κοιτάξεις τον γυαλοκαθαριστήρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου Τίποτα δεν κοιτάζουν δυστυχώς (στην Ελευσίνα όπου γίνεται το PDI της συντριπτικής πλειοψηφείας των αυτοκινήτων που εισάγονται) πλην των απολύτως απαραίτητων για να φύγει το αυτοκίνητο. Υπάρχουν και μερικοί (μετρημένοι στά δάχτυλα) dealers που κάνουν PDI στις δικές τους εγκαταστάσεις και εκεί τα πράγματα ειναι σαφώς καλύτερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου καλα δεν υπαρχει pdi, τσαμπα το πληρωνουμε και κακως το πληρωνουμε για εμενα αλλα μακαρι να υπηρε τροπος να το αποφυγεις... τα αυτοκολλητα βγαζουν και θεωρητικά κανουν αρχικοποιηση του αυτοκινητου με το διαγνωστικο και το γυρνανε σε κανονικη λειτουργεία απο το transfer mode (που εχει οριο ταχυτητας στροφων κλπ)... συμπληρωνουν και λιγα λαδια γιατι δεν ερχονται γεματα, κανουν και ενα πακιστανικο πλυσιμο και That's it... δε περιμενω ομως στο pdi να βρουν αυτα τα προβληματα, αυτα επρεπε να τα εχουν βρει προτου φυγει απο το εργοστασιο στο QC... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 7 ώρες πριν, paylidis είπε καλα δεν υπαρχει pdi, τσαμπα το πληρωνουμε και κακως το πληρωνουμε για εμενα αλλα μακαρι να υπηρε τροπος να το αποφυγεις... τα αυτοκολλητα βγαζουν και θεωρητικά κανουν αρχικοποιηση του αυτοκινητου με το διαγνωστικο και το γυρνανε σε κανονικη λειτουργεία απο το transfer mode (που εχει οριο ταχυτητας στροφων κλπ)... συμπληρωνουν και λιγα λαδια γιατι δεν ερχονται γεματα, κανουν και ενα πακιστανικο πλυσιμο και That's it... δε περιμενω ομως στο pdi να βρουν αυτα τα προβληματα, αυτα επρεπε να τα εχουν βρει προτου φυγει απο το εργοστασιο στο QC... το θεμα ειναι οτι το πληρωσαμε αναγκαστικα και ξερουμε οτι ειναι μια κοροιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 22 ώρες πριν, tsofras είπε μου είπε ότι και τα 2 πρώτη φορά τα έχουν ακούσει στο εργοστάσιο Θυμήθηκα όταν είχα πάει το πόλο, πριν χρόνια, για mechatronic στον Φιλ...δη. "Πρώτη φορά βλέπω τέτοια βλάβη" ψέλλισε ο αρχιμαλ.. συγγνώμη ο αρχιμηχανικός! "Ίσως σε ένα golf πολύ παλιά να το είχαμε συναντήσει"... Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Φιλ...δης κρυφό καμάρι -------------- Νοίκιασα το τετραήμερο ένα ID.4 Τι ωραίο αμαξάκι, πετάς μέσα οικογένεια και συμπράγκαλα και φεύγεις άνετο και αθόρυβο ταξιδάκι. Από προχτές που το επέστρεψα, κοιτάω όλα τα άλλα στο δρόμο με μια απέχθεια 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις