Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Τσίμπησα έναν δίσκο για επέκταση χώρου στο PS5, τον Samsung 980 Pro στο 1tb από το γερμανικό Amazon στα 139 euro, τιμή Black Friday, με τα 667gb ελεύθερου χώρου που έχει το PS5 δεν μπορώ να βάλω πολλά πράγματα, ειδικά τώρα που πολλά games πιάνουν 100+gb (κάτι cod,gran turismo,rdr2 κτλ) άσε που θέλω να προστατεύσω και τον εσωτερικό ssd από τα πολλά γράψε-σβήσε (καθότι ενσωματωμένος στην μητρική με άγνωστο mtbf) συν το γεγονός πως αν δεν τον χρειάζομαι για αποθηκευτικό χώρο στην κονσόλα μπορώ να τον τοποθετήσω και σε οποιοδήποτε pc αύριο μεθαύριο με διαθέσιμη θύρα m2, με τις υγείες μου λοιπόν 🤣

Πήρες και heatsink μαζί ? Χρειάζεται για το PS5 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, music_lover είπε

πολυ καλή τιμή οταν στην ελλαδα ξεκινάει απο τα 160€+

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dream21 είπε

πολυ καλή τιμή οταν στην ελλαδα ξεκινάει απο τα 160€+

Εχει παίξει και φθηνότερα πάντως ο συγκεκριμένος αυτές τις μέρες οπως και ο αντιστοιχος western digital αλλά και άλλοι gen4 δίσκοι,αλλα για τέτοια πράγματα (ή και για τηλεορασεις,ηχομπάρες,ακουστικά κλπ)καλό θα ήταν να υπάρχει ένα ξεχωριστό θέμα γιατί χάνονται εδώ μέσα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vorlon68 είπε

Ο συγκεκριμένος νομίζω ειναι αργός για το PS5, ο άλλος στα 159€ ειναι κατάλληλος

Πρέπει να μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις ψήκτρα γιατί δεν χωράει στο PS5 και να βάλεις άλλη. Δεν ξέρω αν η εταιρεία δέχεται να το κάνεις χωρίς να χάσεις την εγγύηση.. επίσης κατά το πρόσφατο παρελθόν η adata έχει πιαστεί στα πράσα να αλλάζει controller στους δίσκους της με κατώτερης ποιότητας, είχε γίνει θέμα στο tom's hardware κάποια στιγμή.

• Thanks 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, music_lover είπε

Πρέπει να μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις ψήκτρα γιατί δεν χωράει στο PS5 και να βάλεις άλλη. Δεν ξέρω αν η εταιρεία δέχεται να το κάνεις χωρίς να χάσεις την εγγύηση.. επίσης κατά το πρόσφατο παρελθόν η adata έχει πιαστεί στα πράσα να αλλάζει controller στους δίσκους της με κατώτερης ποιότητας, είχε γίνει θέμα στο tom's hardware κάποια στιγμή.

Εγω το είπα βλέποντας την ταχύτητα μονο

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Εγω το είπα βλέποντας την ταχύτητα μονο

Ναι το κατάλαβα, απλά είπα να το γράψω για όποιον σκέφτεται να τον αγοράσει επειδή όντως η τιμή είναι καλή.

Μόλις τώρα, Tatofski64 είπε

Είναι ακόμα τσιμπιμενες η τιμές σε αυτούς τους δικους, ελπίζω με τον ανταγωνισμό να πέσουν

Κάποτε έτσι σκεφτόμουν, πλέον όμως με όσα γίνονται με την πανδημία, ένας Θεός ξέρει πότε και αν θα πέσουν, μπορεί να γίνει και το αντίθετο..

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Ναι το κατάλαβα, απλά είπα να το γράψω για όποιον σκέφτεται να τον αγοράσει επειδή όντως η τιμή είναι καλή.

Και πολυ καλα έκανες. Αν εγω ήθελα δισκο για το 5, θα την πάταγα

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, music_lover είπε

Κάποτε έτσι σκεφτόμουν, πλέον όμως με όσα γίνονται με την πανδημία, ένας Θεός ξέρει πότε και αν θα πέσουν, μπορεί να γίνει και το αντίθετο..

Δεν έχεις άδικο, αλλά δεν βιάζομαι προσωπικά, εχω μέσα 6 games και περισευουν και 150 GB για κανα δυο ακόμα. Κουλ κουλ 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...