Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

30fps καρφωμένο είναι, λυπάμαι!

Εγώ να δεις πόσο λυπάμαι που είχα παίξει κάμποσες ώρες μέσω game pass, αλλά τότε τα περισσότερα που έπαιζα ήταν 30 fps. Πλέον δε νομίζω πως θα την παλέψω. Το θέμα είναι πως αν το παίξω στο pc στην ουσία το ξεκινάω από την αρχή. 

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στις 9/12/2022 στις 5:53 ΜΜ, rodosf1 είπε

τσεκάρετε Ms Flight Simulator screenshot από το ταπεινό xbox, ενα game που σε pc θέλει configuration 2000€+. Exclusive Series S/X εννοείται! 

https://www.xbox.com/play/media/RV9DKE2XV5

Αν αυτό δεν είναι art of computing, τι είναι... 

Στις 9/12/2022 στις 8:49 ΜΜ, specre είπε

Βαλτός είσαι; Έχει μέρες που σκέφτομαι να το αγοράσω. Μη με μπριζώνεις :P

Τελικά το αγόρασα εδώ και μία εβδομάδα. Σύνολο 209,3 GB :o , αλλά στον οπτικό τομέα είναι φοβερό. Τώρα πρέπει να μάθω να πετάω!!! 

fly.jpg.a451aecf1a802348fc87f50c1651864d.jpg

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, specre είπε

Τελικά το αγόρασα εδώ και μία εβδομάδα. Σύνολο 209,3 GB :o , αλλά στον οπτικό τομέα είναι φοβερό. Τώρα πρέπει να μάθω να πετάω!!! 

fly.jpg.a451aecf1a802348fc87f50c1651864d.jpg

Καλορίζικο, κάνε τα activities πρώτα πρώτα, θα γίνεις ξεφτέρι!! 

και εννοείται πρώτα από ελαφρά αεροσκάφη κ μετα σε jet, f-18 κλπ, να αποκτήσεις αίσθηση. Σε σχέση με του pc μπορείς να ενεργοποιησεις πολλά βοηθήματα στην πτήση κ βγαίνει άνετα. 

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Dorian είπε

Kατανοητό αλλά εχουν δώσει ένα σκασμό δις να εξαγοράζουν εταιρίες παιχνιδιών. Πότε θα βγάλουν κανένα; Εχω αρχίσει να το ψιλομετανιώνω που πήρα xbox. Σαν μηχάνημα εκπληκτικό αλλά Σαν να πήρα νέο PC που απλώς παίζει 4Κ εκεί που ήμουν στο fullhd. PS5 από Οκτώβρη θα είχα παίξει 4-5 ΑΑΑ τίτλους Last of us GοW κλπ .

FB_IMG_1672908542510.jpg

Δημοσ.

Στην προηγούμενη γενιά είχα ps4 και στο παρελθόν το xbox 360.Στην τωρινή έχω Ps5 και Series x .Το gamepass έχει μετατρέψει σε main κονσόλα το xbox και σίγουρα θα έχει καλύτερη χρονιά φέτος.Παρολα αυτά με ανησυχούν τα exclusive του.Απορω με τα τόσα λεφτά της Ms που δεν μπορεί να φτιάξει πραγματικά 3Α games που να πέφτουν σαγόνια.Αν εξαιρέσω το Starfield που λογικά θα κάνει μπαμ όλα τα άλλα είναι κάπως μέτρια.Ουτε ένα open world τύπου ghost of tsusima, days gone ,Spiderman,uncharted.Σαν να έχει πετάξει λευκή πετσέτα σε μια κατηγορία που δίνει κινηματογραφικές εμπειρίες.Το ps5 μου είναι σκονισμένο,άνοιξε για το  forbidden west και το god of war αλλά η αλήθεια είναι ότι κληρονομιά από τα sequels των exclusives της ps4 era είναι πολύ βαριά για να ξεπεραστεί εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πρόσεξε τι γράφεις, θα σε πουν ''blue boy''.

Το λέω ενώ έχω και τις δύο ώστε το στρατόπεδο δεν με αγγίζει.40 έφτασα για να μπω σε αυτή την χαζή μάχη.Οπου και να βγουν καλά exclusives εγώ θα τα χαρώ αλλά κάνω μια κριτική στην αγαπημένη μου κονσόλα αυτής της γενιάς που θεωρώ ότι έχει βάση. Τα games που ανυπομονώ φέτος είναι 

Starfield, Spiderman 2 ,Diablo 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ξαναπώ το εξής απλό. όποιος θέλει παίζει ότι του αρέσει, οπότε μπορεί κανείς να παίξει τα... 34 ΑΑ που ΔΕΝ έβγαλε η Sony σε αυτή τη γενιά. Μακάρι να τα βγάλει λεω εγω και να έχουμε να παίζουμε κ αυτά.

γιατί να τραβιέται όμως να φτιάξει κάποια εταιρεία αντίγραφο κινηματογραφικου game; Και πάλι μιλάμε για επιλογές, προφανώς το κοινό είναι περιορισμένο για τέτοια games, άλλωστε η πλειοψηφία των κατόχων ps δεν αγόρασε με βάση τις επίσημες πωλήσεις τα game. Άρα είναι άποψη κάποιων κ οχι γενικότητα. Αν δεν κάνω λάθος βέβαια πάνω πάνω γράφει αποφύγετε το vs κ σταματώ εδώ, σε αντίθεση με πολλά ποστ που το επιδιώκουν συστηματικά. 

Τωρα για την ποιότητα των games στο gamepass η άποψη μου είναι υποκειμενικη  σίγουρα, υπάρχουν όμως και δείκτες που μιλάνε για την αποδοχή από τους χρήστες και τη βαθμολογία τους, όπως στην εικόνα... και οι δείκτες λένε ότι το 22 που δεν ήταν τοπ χρονιά η ποιότητα ήταν σταθερά υψηλή, δεδομένου του τεράστιου αριθμού τίτλων, 

αναμένουμε ενα χορταστικό σίγουρα 2023.

IMG_20221222_094541.jpg.1d2fa7c7228ded281b953bf385ffcf2f.jpg

Επεξ/σία από rodosf1
Δημοσ.

Δεν το πάμε σε συνθήκη versus απλά σχολιαζουμε την κονσόλα μας.Γιατι να μην το κάνουμε αν προβληματιζομαστε για κάτι και να μπαίνουμε στην διαδικασία να αμυνόμαστε? Εννοείται ότι ο καθένας παίζει ότι του αρέσει αλλά αν βγει ένα exclusive τύπου narrative θα κατηγορηθεί η ms ότι αντιγράφει?Νομίζω όλοι θα χαρούμε.

Επίσης πολλές η βαθμολογίες είναι πλασματικές .Συγκρίνεται το 91 του norco με τα αντίστοιχα 90+ τύπου forza horizon ,gears 5 η last of us 2? Έχει σημασία σε τι μέγεθος παιχνιδιού έρχεται η βαθμολογία.

Δημοσ.

Ε κλασσικά θα αρχίσει το damage control με το GP..Κάποια στιγμή τώρα στις αρχές του έτους λέγεται ότι θα έχουμε Xbox παρουσίαση με exclusives, αμήν και πότε..

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, George7Byron είπε

Δεν το πάμε σε συνθήκη versus απλά σχολιαζουμε την κονσόλα μας.Γιατι να μην το κάνουμε αν προβληματιζομαστε για κάτι και να μπαίνουμε στην διαδικασία να αμυνόμαστε? Εννοείται ότι ο καθένας παίζει ότι του αρέσει αλλά αν βγει ένα exclusive τύπου narrative θα κατηγορηθεί η ms ότι αντιγράφει?Νομίζω όλοι θα χαρούμε.

Επίσης πολλές η βαθμολογίες είναι πλασματικές .Συγκρίνεται το 91 του norco με τα αντίστοιχα 90+ τύπου forza horizon ,gears 5 η last of us 2? Έχει σημασία σε τι μέγεθος παιχνιδιού έρχεται η βαθμολογία.

να σου πω το 90-91-99 δεν έχει καμιά σημασία το τι παιχνίδι είναι, ξέρουμε όλοι ότι mini games αποδείχτηκαν διαμάντια και μας χάρισαν ώρες διασκέδασης, γιατί να μην πάρουν ότι δικαιούνται;

Super Mario ακόμα οταν το βρούμε θα το παίξουμε, μην πω και Golden Axe. 

Κ έχει και πολύ μα πολύ κόσμο που δε γουστάρει τα μεγάλα παιχνίδια σε διάρκεια, άλλους που δε θέλουν τα open world κλπ. όλους καλό είναι να τους καλύπτεις, αλλά από εκεί μέχρι να λέω ότι επειδή δεν έχει το Α είδος που έμενα μ αρέσει με τοσα games άρα είναι fail, έχει απόσταση μεγάλη. 

Και προφανώς το κακό με τα εκεί κ εδώ exclusive είναι ότι θες εξτρα χρήμα (εξοπλισμό κ αγορά) για να το παίξεις, εκτός αν πας στην ενοικίαση/δανεισμό. Εκεί θα πατήσει και το επερχομενο μοντέλο συνδρομών σε κάθε συσκευή. Θέλω τα exclusives πχ της MS, παίρνω μια τρίμηνη συνδρομή και τα λιωνω, θέλω της ταδε εταιρείας αντίστοιχα. Κατ εμέ, καλώς η κακώς, εκεί πάει το πράγμα στην επόμενη πενταετία εύκολα. 

Δημοσ.

Φέτος ήταν η χειρότερη χρονιά της MS στα first party λόγο εξαγοράς ABK/delays κτλ, αλλα και πάλι η πλατφόρμα πάει απο το καλό στο καλύτερο.

Προφανώς αν αρχίσουν να σπρώχνουν τα first party κι άλλο θα είναι αρκετά απογοητευτικό. Βέβαια όλα τα παιχνίδια της προηγούμενης χρονιάς delayed ήταν απο τις προηγούμενες one way or another. Ευτυχώς βγαίνουμε απο το κομμάτι αυτό και φαίνεται η επόμενη χρονιά να είναι ό,τι πιο hype παίζει απο την 360 εποχή. Αν βγούνε έστω και τα μισά και είναι τίμια, θα ευχαριστηθούμε gaming!

Τώρα για τα cinematic παιχνίδια, ΟΚ. Δεν βλέπω κανέναν λόγο η MS να μπεί σε αυτό το genre με τα όλα. Η Sony έχει αναπτύξει την τακτική να φτιάχνει μόνο τέτοια γιατί έτσι θέλουν να πλασάρουν το brand τους. Φτιάχνουν premium AAAAAAAAA κτλ. παιχνίδια με κόστος παραγωγής 150 τρίς και δεν βασίζουν τα κέρδη τους σε αυτά. Αφήνουν όλα τα λεφτά να έρχονται στην πλατφόρμα απο 3rd party (COD, GTA, FF κτλ βγάζουν απίστευτο τζίρο). Η MS φαίνεται να έχει θέσει με το Hellblade 2 πολύ μεγάλους στόχους στο genre αλλα δεν έχει κανένα νόημα να κάνει το ίδιο πράγμα. Η MS πάει για μοντέλο "Έχει για όλους κάτι".

Άν αφήσουν όλοι τα studios να βγάζουν αυτό που γουστάρουν, θα έχουμε πολλές μικρότερες παραγωγές διαμάντια που αξίζουν το χρόνο μας IMHO, οπότε αν δεν ψήνει το στούντιο να βγάλει 3rd person action adventure, ας μην βγάλει.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραίο το gramt theft auto v αν εξαιρέσουμε τα τραγικά γραφικα.

Αυτες οι βόλτες στο LA μιλάμε σε ταξιδεύουν full.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, skiabox είπε

Ωραίο το gramt theft auto v αν εξαιρέσουμε τα τραγικά γραφικα.

Αυτες οι βόλτες στο LA μιλάμε σε ταξιδεύουν full.

ε γ αυτό είπαμε ότι έχει γεράσει το game αν και αξιόλογο. 

Παίξε πχ Plague Tale  Requiem να απολαύσεις γραφικά. 

Δημοσ.

Είναι "βαρετό" το gta. Το είχα πάρει σε προσφορά στα 10€ (digital) και ζήτημα να έπαιξα 4-5 ώρες. 

Προσωπικά δε με βόλεψε το χειριστήριο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχω συνηθίσει με τις άπειρες ώρες στο vice city που έπαιζα σε pc.... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...