Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Αν και ξέρω ότι η απάντηση θα είναι όχι θα την κάνω γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Κάνω share μεταξύ 2 κονσολών.

Μιας xbox series s και μιας xbox series x.

Υπάρχει περίπτωση κάποιο παιχνίδι που πήρα σε δισκάκι για την series x να παίξει μέσω του game share και στην series s?

Όχι φυσικά. Το game sharing είναι για digital παιχνίδια.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

εκανα την διαδικασια μεσω βραζιλιας για την αγορα του metro exodus συμφωνα με το βιντεο-οδηγο αλλα το βραζιλιανικο store ενω ειναι συνδεδεμενο με τον λογαριασμο μου δεν μου εμφανιζει το 67% εκπτωση που δινει το gold membership παρολο που εχω κανονικα ultimate και ετσι το παιχνδι κοστιζει 76 br αντι για 25 br (12 ευρο αντι για 4)

μηπως ξερει καποιος τι γινεται?

ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, george4791 είπε

καλησπερα σε ολους,

εκανα την διαδικασια μεσω βραζιλιας για την αγορα του metro exodus συμφωνα με το βιντεο-οδηγο αλλα το βραζιλιανικο store ενω ειναι συνδεδεμενο με τον λογαριασμο μου δεν μου εμφανιζει το 67% εκπτωση που δινει το gold membership παρολο που εχω κανονικα ultimate και ετσι το παιχνδι κοστιζει 76 br αντι για 25 br (12 ευρο αντι για 4)

μηπως ξερει καποιος τι γινεται?

ευχαριστω

Μηπως τελειωσε η προσφορα με το gold week και εκαναν ανανεωση τα deals;

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, joker9424 είπε

Μηπως τελειωσε η προσφορα με το gold week και εκαναν ανανεωση τα deals;

Δεν ξερω, τωρα βλεπω τις συνδρομες μου και λεει game pass ultimate ενεργο και xbox live gold cancelled... αλλα το gold ετσι και αλλιως δεν περιλαμβανεται στο ultimate?

20211019_193115.jpg

Δημοσ.

Νομιζω οτι καθε βδομαδα ανανεωνουν τα deals

δηλαδη το metro exodus την προηγουμενη βδομαδα ηταν με εκπτωση κανονικα αυτη την βδομαδα δεν ειναι

αλλα παιχνιδια τωρα ειναι με εκπτωση

τα ασσασινς ειναι σε προμο αυτη την βδομαδα βλεπω

Βαλχαλα με 20αρικο

Δημοσ.
41 minutes ago, joker9424 said:

Νομιζω οτι καθε βδομαδα ανανεωνουν τα deals

δηλαδη το metro exodus την προηγουμενη βδομαδα ηταν με εκπτωση κανονικα αυτη την βδομαδα δεν ειναι

αλλα παιχνιδια τωρα ειναι με εκπτωση

τα ασσασινς ειναι σε προμο αυτη την βδομαδα βλεπω

Βαλχαλα με 20αρικο

Η απλή έκδοση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...