Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, privateer είπε

με αυτο το παιχνιδι δε νμπορω να καταλαβω τι παιζει . Ειναι ολοκληρωμενο ; Είναι demo στο game pass ? 

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, GaGaS_Thess said:

με αυτο το παιχνιδι δε νμπορω να καταλαβω τι παιζει . Ειναι ολοκληρωμενο ; Είναι demo στο game pass ? 

ειναι σε κατασταση early access. Ακομη φτιαχνεται αλλα μπορεις να το δοκιμασεις. Μεσα στο 2022 θα βγει επισημα.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

παίζει μια χαρά πάντως ακόμα και σε αυτή την έκδοση που είναι. Φοβερό survival game

• Like 1
Δημοσ.

Παίξτε το The Riftbreaker. Μοιάζει με το they are billions αλλά στο διάστημα, έχει base building, hack and slash, κοινώς τα έχει όλα και συμφέρει. Έπος. Κατεβάστε το πάραυτα. (Πάλι ενθουσιάστηκα 😄)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Προμηθεύτηκα κι εγώ μια τετράδα Eneloop AA επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και οι πρώτες εντυπώσεις μου πολύ καλές.

Να παραθέσω απλά ότι κάποια καταστήματα όπως Πλαίσιο, Germanos κ.τ.λ. είναι πραγματικά κλέφτες γιατί πουλάνε ένα ζευγάρι στη τιμή των 4.

Ορίστε και η απόδειξη:

Plaisio ->  κλέφτες

Cosmodata ->   κλέφτες

Electroholic -> σωστοί επαγγελματίες.

Και αυτό είναι ένα πολύ μικρο παράδειγμα έτσι.

Φανταστείτε σε ακριβότερα προϊόντα τι κέρδος έχουν.

Μπορεί να είναι και η διαφορά μεταξύ επίσημης αντιπροσωπείας(με εγγύηση αντιπροσωπείας για τον καταναλωτή) με παράλληλη εισαγωγή από χώρες εκτός ΕΕ και χωρίς εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Προμηθεύτηκα κι εγώ μια τετράδα Eneloop AA επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και οι πρώτες εντυπώσεις μου πολύ καλές.

Να παραθέσω απλά ότι κάποια καταστήματα όπως Πλαίσιο, Germanos κ.τ.λ. είναι πραγματικά κλέφτες γιατί πουλάνε ένα ζευγάρι στη τιμή των 4.

Ορίστε και η απόδειξη:

Plaisio ->  κλέφτες

Cosmodata ->   κλέφτες

Electroholic -> σωστοί επαγγελματίες.

Και αυτό είναι ένα πολύ μικρο παράδειγμα έτσι.

Φανταστείτε σε ακριβότερα προϊόντα τι κέρδος έχουν.

Στη θέση σού δε θα χρησιμοποιουσα τόσο βαρύς χαρακτηρισμους ειδικά οταν δε ξέρεις ποσο αγοράζει αν ορίζει συγκεκριμένη τιμή η αντιπροσωπεία, βασικα να στο πω στη χειρότερη κ αλλιώς, σαρεσει δε σαρεσει το καθε μαγαζι  τοσο θέλει να βγάλει για τους χ ψ λόγους, δεν σου κάνει; τον τιμωρεις με το πορτοφόλι  σου κ ως εκεί,  οι χαρακτηρισμοι δεν αρμόζουν θεωρώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν νομίζω οι μπαταρίες να έχουν γενικότερα εγγύηση. 

Εκτός του ότι αν τις βγάλεις από το κουτί και δεν δουλεύουν τότε ναι. 

Κατά τ' αλλά τι εγγύηση να έχουν; 

Από τη στιγμη που πουλάει διπλασια τιμή τότε τι είναι; 

Και δεν μιλάμε για ένα μικρό μαγαζάκι της γειτονιάς αλλά για ολόκληρες αλυσίδες που μπορούν να αγοράσουν και ποσότητες και να πέσει κι άλλο η τιμή. 

Και πες μου σε παρακαλώ πολύ τη διαφορά έχουν αυτά τα μαγαζιά από τους  scalpers? 

Στην παράλληλη εισαγωγή το D.O.A εφόσον δεν υπάρχει αντιπροσωπεία κάποιος το επωμίζεται. Ή το κατάστημα ή ο καταναλωτής.

Και εγώ ψωνίζω παράλληλη εισαγωγή απλά υπάρχουν και τα ρίσκα τα οποία πρέπει να αναφέρονται.

Επεξ/σία από Choutas
  • Like 1
Δημοσ.

Scalpers οι μεγάλες αλυσίδες και σωστοί επαγγελματίες τα σκρουτζομάγαζα επειδή τα τελευταία πουλάνε φθηνότερα από αυτές. Οκ...

Δημοσ.

Πάντως το τρέιλερ ήταν πολύ καλό το παιχνίδι έχει αναβαθμιστεί αρκετά για να ξαναπαιχτεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...