Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει faq για το πως προκύπτουν οι υποψηφιότητες(γιαυτό δεν είναι το tales of arise πχ σε αυτές)https://thegameawards.com/faq ,και μάλλον οι περισσότερες από αυτές είχαν βγεί πριν κυκλοφορήσει το Forza Horizon 5,που κυκλοφόρησε τώρα τελευταία. 

Spoiler

2 ώρες πριν, hexenlord είπε

Μαυρο για αλλη μια χρονια για εναν ετσι και αλλιως θεσμο που ειναι πια ανυπαρκτος.

Τα νούμερα το αντίθετο δείχνουν πάντως,και σίγουρα δεν είναι για μόνο 1-2 trailer που ίσως ενδιαφέρουν κάποιον. :) 

2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Οπως εχω ξαναπει αυτα τα βραβεια ειναι τελειως αχρηστα.

Το μονο που αξιζει ειναι για τα trailers που ενδεχεται να δειξουν.

Πόσο λάθος είναι το παραπάνω.

Μόνο άχρηστα δεν είναι αυτά τα βραβεία.

Από την μια όπως και οι κριτικές στο metacritic(που πολλοί τις θάβουν),βοηθάνε πολλές παραγωγές(ειδικά με μικρότερο budget όπως indie)σε πωλήσεις λόγω προβολής.

Από την άλλη στην πλειοψηφία του κόσμου που δεν είναι όλη μέρα σε forums/internet/metacritic,και δεν γνωρίζει/παίζει τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν κάθε χρόνο, τους δείχνει παιχνίδια που προσπέρασαν ως τώρα να τα έχουν στα υπόψη τους για να τα τσεκάρουν.

Κλασσικό παράδειγμα το περσινό Hades,ένα παιχνίδι που χάρη σε game awards/metacritic τα πήγε τόσο καλά και κλασσικό φετινό παράδειγμα το It Takes Two αν κερδίσει πολλά βραβεία.

Οσο για το Forza,φαντάζομαι θα είναι υποψήφιο(και θα κερδίσει λογικά όπως τα προηγούμενα της σειράς)στην κατηγορία sports/racing.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο halo μόλις μπήκα... όταν περπαταω σε έναν αγώνα μέσα αριστερά δεξιά στην οθόνη μου εμφανίζονται κάτι λευκες γραμμές να έρχονται κατά πανω μου τι είναι αυτό??? Πως βγαίνει ? Είναι εντελώς σπαστικο

Δημοσ.

το μονο αρνητικο που μπορει καποιος να πει για το halo multi ειναι το progress στο battle pass. Ακουνε οπως φαινεται και πιστευω οταν 8/12 που θα βγει κανονικα με το Single θα εχουν κανει αλλαγες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Υπάρχει faq για το πως προκύπτουν οι υποψηφιότητες(γιαυτό δεν είναι το tales of arise πχ σε αυτές)

https://thegameawards.com/faq ,και μάλλον οι περισσότερες από αυτές είχαν βγεί πριν κυκλοφορήσει το Forza Horizon 5,που κυκλοφόρησε τώρα τελευταία. 

Τα νούμερα το αντίθετο δείχνουν πάντως,και σίγουρα δεν είναι για μόνο 1-2 trailer που ίσως ενδιαφέρουν κάποιον. :) 

Από την μια όπως και οι κριτικές στο metacritic(που πολλοί τις θάβουν),βοηθάνε πολλές παραγωγές(ειδικά με μικρότερο budget όπως indie)σε πωλήσεις λόγω προβολή.

Από την άλλη στην πλειοψηφία του κόσμου που δεν είναι όλη μέρα σε forums/internet,και δεν γνωρίζει/παίζει τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν κάθε χρόνο, τους δείχνει παιχνίδια που προσπέρασαν ως τώρα να τα έχουν στα υπόψη τους για να τα τσεκάρουν.

Κλασσικό παράδειγμα το περσινό Hades,ένα παιχνίδι που χάρη σε game awards/metacritic τα πήγε τόσο καλά και κλασσικό φετινό παράδειγμα το It Takes Two αν κερδίσει πολλά βραβεία.

Οσο για το Forza,φαντάζομαι θα είναι υποψήφιο(και θα κερδίσει λογικά όπως τα προηγούμενα της σειράς)στην κατηγορία sports/racing.

Βιαστηκες φουλγκορ. Ανυπαρκτος απο αποψης ποιοτητας και εγκυροτητας. Τα μυρια που ανεβασες δε μου λενε τιποτα. Απορω δε πως λενε σε σενα, ενω πολλες φορες εχεις εκφερει την αποψη πως η ποσοτητα δεν λεει κατι (τζαστιν Μπιμπερ, 1 billion views, ε και τι?). Μην με βαλεις να σε κανω quaote, το ξερεις πως θα (το βρω και θα) το κανω. Ποτε διπλα στανταρ. 

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
4 minutes ago, GaGaS_Thess said:

Στο halo μόλις μπήκα... όταν περπαταω σε έναν αγώνα μέσα αριστερά δεξιά στην οθόνη μου εμφανίζονται κάτι λευκες γραμμές να έρχονται κατά πανω μου τι είναι αυτό??? Πως βγαίνει ? Είναι εντελώς σπαστικο

βαλε καμια φωτο αλλα νομιζω εννοεις το εφε του αερα οταν τρεχεις

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτες τις υποψηφιοητες θα ηταν καλυτερα να παιχτει η μαχη αναμεσα στο Psychonauts 2 και στο Ratchet

Θα το παρει ομως το Metroid μπικοζ nintendo..

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, privateer είπε

βαλε καμια φωτο αλλα νομιζω εννοεις το εφε του αερα οταν τρεχεις

Δεν μπορώ να το βγάλω σε φωτο να φαίνεται. Ναι κάτι τέτοιο σαν αυτό που λες όταν τρέχεις φαίνεται σαν να έρχονται κατά πανω σου λευκες γραμμές. Πως σε κάποιες ταινίες πχ διαστημικές που φευγει το διαστημόπλοιο και φαίνεται να έρχονται κατά πανω του τα άστρα? Απ ενεργοποιείται κάπως??? 

Δημοσ.

Εκεί στα public ώρες ώρες δεν ξέρω τι κάνουν 2 παραγγελίες του επετειακού controller 12 και 14 του μηνός και ακόμα είναι σε διαδικασία συλλογής ενώ είναι διαθέσιμο που να μην έκανα pre order

Δημοσ.

Deathloop και Ρέζι δεν εχουν καμια τυχη, απλα μπηκαν για να κλεισουν το τσουβαλι

Ισως κανει καμια τρελα και το παρει το It Takes Two γτ ο Fares ειναι φιλος του χλαπατσοκίλι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, lak10 είπε

Εκεί στα public ώρες ώρες δεν ξέρω τι κάνουν 2 παραγγελίες του επετειακού controller 12 και 14 του μηνός και ακόμα είναι σε διαδικασία συλλογής ενώ είναι διαθέσιμο που να μην έκανα pre order

Και εμενα το ιδιο στο forza horizon controller. Λεει σε αναζητηση κ στο μαγαζι το δειχνει διαθεσιμο...Μπας κ δεν εχουν ακομα στοκ κ ας το λεει σαν διαθεσιμο; 

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Από την μια όπως και οι κριτικές στο metacritic(που πολλοί τις θάβουν),βοηθάνε πολλές παραγωγές(ειδικά με μικρότερο budget όπως indie)σε πωλήσεις λόγω προβολής.

Από την άλλη στην πλειοψηφία του κόσμου που δεν είναι όλη μέρα σε forums/internet/metacritic,και δεν γνωρίζει/παίζει τα περισσότερα παιχνίδια που βγαίνουν κάθε χρόνο, τους δείχνει παιχνίδια που προσπέρασαν ως τώρα να τα έχουν στα υπόψη τους για να τα τσεκάρουν.

Για τον casual gamer εχεις δικιο βοηθανε αυτα τα βραβεια για προβολη παιχνιδιων .Ωστοσο εγω αναφερομαι σε εμας,τους πιο ενημερωμενους gamers.Εεε τα βραβεια αυτα δεν λενε κατι.Οσοι απο εμας το παρακολουθουν το κανουμε πιστευω αποκλειστικα για να δουμε καποιο νεο trailer.Εμενα προσωπικα και να κερδισει το metroid μου ειναι αδιαφορο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hexenlord είπε

Ανυπαρκτος απο αποψης ποιοτητας και εγκυροτητας. Τα μυρια που ανεβασες δε μου λενε τιποτα. Απορω δε πως λενε σε σενα, ενω πολλες φορες εχεις εκφερει την αποψη πως η ποσοτητα δεν λεει κατι (τζαστιν Μπιμπερ, 1 billion views, ε και τι?). Μην με βαλεις να σε κανω quaote, το ξερεις πως θα (το βρω και θα) το κανω. Ποτε διπλα στανταρ. 

Spoiler

Μα γιαυτό ακριβώς διαφωνώ και δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό με τα παραπάνω.

Για να έχουν τα συγκεκριμένα βραβεία ανα τα χρόνια τόσο μεγάλα νούμερα, σημαίνει ότι είναι τα βραβεία τα οποία παρακολουθεί περισσότερο από όλα τα άλλα ο κόσμος,κοινώς πιο πολύ αυτά τους ενδιαφέρουν.

Αρα αν ήταν ανύπαρκτα από πλευράς ποιοτητας και εγκυρότητας,θα είχαν πολύ χαμηλότερα νούμερα(σιγα μην κάτσει η πλειοψηφία του κόσμου να δει 2-3 ώρες που διαρκούν για να πετύχει 1-2 trailers που τους ενδιαφέρουν).

Ασε που εγώ δεν μίλησα πουθενά για πιο ποιοτικά και έγκυρα βραβεία,για αδιάφορα από πλευράς επισκεψιμότητας έγραψα, όπως και εσύ στο αρχικό σου σχόλιο, αλλιώς θα είχες αναφέρει σαν αντιπρόταση άλλα πιο ποιοτικά και έγκυρα βραβεία και όχι το insomnia poll,έτσι δεν είναι???

Δηλαδή τα υπόλοιπα παιχνίδια που είναι υποψήφια δεν είναι ποιοτικά? Δεν περιμένω απάντηση σε αυτό φυσικά.

Το Forza είναι υποψήφιο στην κατηγορία του κανονικά https://thegameawards.com/nominees/best-sports-racing

Οπως και τα Age of Empires/FS https://thegameawards.com/nominees/best-sim-strategy

Ναι κακώς που δεν είναι υποψήφιο και το Forza στην συγκεκριμένη κατηγορία,αλλά για ένα παιχνίδι σε μια κατηγορία να βγεί σκάρτος όλος ο θεσμός ,βγάζει μεγάλη εμπάθεια πάνω σε αυτό το θέμα(και όχι μόνο)..

Προσωπικά αδιάφορο μου είναι ποιο παιχνίδι θα κερδίσει από την κάθε κατηγορία(ειδικά από την στιγμή που δεν έχω παίξει όλα αυτά τα παιχνιδια για να έχω προσωπική άποψη). Πιο πολύ τα παρακολουθώ τα βραβεία για να μου υπενθυμίζουν παιχνίδια που δεν έχω παίξει ακόμα όπως το Deathloop πάρα για κάτι άλλο.

Κάτι που δεν μπορώ να πω ότι ισχύει για τους περισσότερους που είναι απλά υποστηρικτές των μεγάλων εταιρειών και ναι μεν τους  είναι αδιάφορα τα βραβεία αυτά,αλλα με το που κερδίσει το exclusive της εταιρείας τους(Sony,MS,N),ποστάρεται παντού και γίνεται σημαία...Σαν το θάψιμο για το metacritic,αλλά μόλις χτυπήσει 90+ το x exclusive,μια από τα ίδια με το παραπάνω.

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...