Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 31 λεπτά πριν, jim_p είπε Να ρωτησω και αυτο που με απασχολει. Εγω ξαναμπηκα με username σε ολους τους browsers που ημουν logged in. Θα με κανει αυτοματα log out την 1η Σεπτεμβριου για να μπω με το mail? θα υποστείς το μαρτύριο να τα ξαναπεράσεις.
Doubt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, jim_p είπε Να ρωτησω και αυτο που με απασχολει. Εγω ξαναμπηκα με username σε ολους τους browsers που ημουν logged in. Θα με κανει αυτοματα log out την 1η Σεπτεμβριου για να μπω με το mail? Μπορεί να σε κάνει logout και αύριο. Εγώ τελικά έβαλα το email για να ξεμπερδεύω.
punky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά είδα πως πλέον ζητείται email αντί για username στο login. Επιχείρησα να αλλάξω το email που έχω ορίσει στο insomnia από Gmail που δεν χρησιμοποιώ πια σε ένα [email protected] email μου και δεν το δέχεται. Υπάρχει θέμα με το domain αυτό;
SabotazNic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Στις 14/8/2022 στις 9:08 ΜΜ, jim_p είπε Long story short, το insomnia γινεται το μονο site (απο τα 10+ που εχω credentials και μπαινω καθε μερα σχεδον) που αντι να σου ζητησει να κανεις ενα username αντι του mail, ζηταει το αναποδο. Γιαυτο λεω για πισωγυρισματα. Τι εννοεις ζηταει να κανεις ενα mail αντι για username. Σε καθε site εχεις και username και email. Εδω πρεπει να συνδεθεις απλα με το email σου. Τοσο πολυ σε ενοχλει που αντι για jim_p:pass θα βαζεις [email protected]:pass?
Doubt Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) άκυρον..delete Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2022 από Doubt
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 11 hours ago, punky said: Επιχείρησα να αλλάξω το email που έχω ορίσει στο insomnia από Gmail που δεν χρησιμοποιώ πια σε ένα [email protected] email μου και δεν το δέχεται. Υπάρχει θέμα με το domain αυτό; Ναι, είναι blocked γιατί υπήρχε/υπάρχει θέμα με την παράδοση των emails από το site. 1
M A T R I X Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Τι έγινε ρε παιδιά? Χάλασε το site!!!! Τι εννοείς;
AtiX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 28 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Τι εννοείς; Έδειχνε μικρέ γράμματα και τεράστια τα γραφικά, τώρα είναι οκ…
Doubt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από Doubt
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Just now, Silverage said: Καίγονται τα μάτια μας. Oh yeah.
margaritagr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Ρε παιδια γιατί από desktop δε βρίσκω που είναι το log out?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 7 minutes ago, margaritagr said: Ρε παιδια γιατί από desktop δε βρίσκω που είναι το log out? Στο My dashboard είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα