Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, jim_p είπε

Να ρωτησω και αυτο που με απασχολει. Εγω ξαναμπηκα με username σε ολους τους browsers που ημουν logged in. Θα με κανει αυτοματα log out την 1η Σεπτεμβριου για να μπω με το mail?

θα υποστείς το μαρτύριο να τα ξαναπεράσεις.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jim_p είπε

Να ρωτησω και αυτο που με απασχολει. Εγω ξαναμπηκα με username σε ολους τους browsers που ημουν logged in. Θα με κανει αυτοματα log out την 1η Σεπτεμβριου για να μπω με το mail?

Μπορεί να σε κάνει logout και αύριο.

Εγώ τελικά έβαλα το email για να ξεμπερδεύω.

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά είδα πως πλέον ζητείται email αντί για username στο login. 
Επιχείρησα να αλλάξω το email που έχω ορίσει στο insomnia από Gmail που δεν χρησιμοποιώ πια σε ένα [email protected] email μου και δεν το δέχεται. Υπάρχει θέμα με το domain αυτό;

Δημοσ.
Στις 14/8/2022 στις 9:08 ΜΜ, jim_p είπε

Long story short, το insomnia γινεται το μονο site (απο τα 10+ που εχω credentials και μπαινω καθε μερα σχεδον) που αντι να σου ζητησει να κανεις ενα username αντι του mail, ζηταει το αναποδο. Γιαυτο λεω για πισωγυρισματα.

Τι εννοεις ζηταει να κανεις ενα mail αντι για username. Σε καθε site εχεις και username και email. Εδω πρεπει να συνδεθεις απλα με το email σου. Τοσο πολυ σε ενοχλει που αντι για jim_p:pass θα βαζεις [email protected]:pass?

• Super Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, punky said:

Επιχείρησα να αλλάξω το email που έχω ορίσει στο insomnia από Gmail που δεν χρησιμοποιώ πια σε ένα [email protected] email μου και δεν το δέχεται. Υπάρχει θέμα με το domain αυτό;

Ναι, είναι blocked γιατί υπήρχε/υπάρχει θέμα με την παράδοση των emails από το site.

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Τι εννοείς; 

Έδειχνε μικρέ γράμματα και τεράστια τα γραφικά, τώρα είναι οκ…

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, margaritagr said:

Ρε παιδια γιατί από desktop δε βρίσκω που είναι το log out?

Στο My dashboard είναι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...