Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μια σκέψη, ίσως να κάνω λάθος.

Επάνω δεξιά στο καμπανάκι "ειδοποιήσεις" εμφανίζεται ένα νούμερο, π.χ 5 αδιάβαστες ειδοποίησεις.

Έστω ότι κάνω κλικ για να διαβάσω μόνο την 1η ειδοποίηση, όμως σβήνουν όλες οι ειδοποιήσεις.

Δεν θα ήταν καλύτερα να εμφάνιζε μετά 4 ειδοποιήσεις ώστε να θυμάμαι ποιες δεν έχω διαβάσει?

• Like 4
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, turbat0s said:

Καλημέρα.

Μια σκέψη, ίσως να κάνω λάθος.

Επάνω δεξιά στο καμπανάκι "ειδοποιήσεις" εμφανίζεται ένα νούμερο, π.χ 5 αδιάβαστες ειδοποίησεις.

Έστω ότι κάνω κλικ για να διαβάσω μόνο την 1η ειδοποίηση, όμως σβήνουν όλες οι ειδοποιήσεις.

Δεν θα ήταν καλύτερα να εμφάνιζε μετά 4 ειδοποιήσεις ώστε να θυμάμαι ποιες δεν έχω διαβάσει?

Πολύ καλό QoL improvement που βοηθάει πολύ ειδικά από κινητό μιας και δεν είναι εύκολο να ανοίξεις όλες τις ειδοποιήσεις σε νέα tabs (όπως κάνω εγώ τουλ. από desktop)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xvipes είπε

ειδοποιήσεις σε νέα tabs (όπως κάνω εγώ τουλ. από desktop)

Το ίδιο κάνω και γώ, ταλαιπωρία όμως.

Βλέπω π.χ 12 ειδοποιήσεις αλλά δεν έχω χρόνο να τις διαβάσω όλες.

Γιατί να μην μπορώ να διαβάσω τις 2 και το βραδάκι με ησυχία τις άλλες 10.

Καλά από κινητό δεν το συζητάμε, φρίκη.

Τις αφήνω όλες για το pc.

Δημοσ.

Σε Huawei P30 lite με Android 10 και σε Chrome, το site έχει άπειρα issues και κολλήματα, σε κανένα άλλο site δεν εχω θέματα. Οταν υπάρχει ποστ με spoiler η παράθεση, το εσωτερικό περιεχόμενο scrollάρει προβληματικά και δεν γίνεται σωστά το rendering με αποτέλεσμα αυτό που δείχνω στο screenshot και ορισμένες φορές, μαύρη οθόνη (!).

Screenshot_20221107_075821_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20221107_075950_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.
Στις 11/11/2022 στις 4:50 ΜΜ, phanispal είπε

Στα κινητά (Android) οι Συνδρομές εδώ και 2-3 μέρες εμφανίζονται σε μεγέθυνση και δεν είναι καθόλου βολικό.

αν εξακολουθεί να στο κάνει, ανέβασε ένα screenshot να το δούμε

Δημοσ.

Σε Chrome όταν σκρολάρω προς τα πάνω αντί να τερματίζει στην κορυφή, συνεχίζει να ανεβαίνει εμφανίζοντας κενό χώρο από πάνω:

Screen Shot 2022-11-17 at 16.01.19.png

Δημοσ.

Το τελευταίο διάστημα-πάνω από 20 μέρες-για να μπορέσω να συνδεθώ θα πρέπει να πληκτρολογήσω 2-4 φορές τους κωδικούς μου. Το ίδιο όταν τους κάνω copy and paste από έγγραφο του MS Word. Σήμερα, πριν λίγο απέτυχαν και οι 2 μέθοδοι (πληκτρολόγηση & copy and paste) και μπήκα με την τέταρτη (4η) προσπάθεια.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, filipN είπε

Το τελευταίο διάστημα-πάνω από 20 μέρες-για να μπορέσω να συνδεθώ θα πρέπει να πληκτρολογήσω 2-4 φορές τους κωδικούς μου. Το ίδιο όταν τους κάνω copy and paste από έγγραφο του MS Word. Σήμερα, πριν λίγο απέτυχαν και οι 2 μέθοδοι (πληκτρολόγηση & copy and paste) και μπήκα με την τέταρτη (4η) προσπάθεια.

Περίεργο να μην έχει αναφερθεί από άλλους. Τι browser χρησιμοποιείς;; 

Επίσης γιατί δεν επιλέγεις remember me; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

- Firefox ESR.

- Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να πληκτρολογήσω 2η φορά τους κωδικούς μου, εκτός από εδώ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, M A T R I X είπε

γινόταν όταν πρωτο - άλλαξε το σύστημα. έμπαινες με την δεύτερη -τρίτη.

εμένα πάλι, μου το έκανε ανάποδα, με πέταγε έξω μόνο του κάθε δυο - τρεις σελίδες.

βαρέθηκα να ασχοληθώ παραπέρα, έχω και τρεξίματα - τυπογράφος γαρ, δεν έδωσα σημασία.

"δείχνει" να έχει στρώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...