turbat0s Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα. Μια σκέψη, ίσως να κάνω λάθος. Επάνω δεξιά στο καμπανάκι "ειδοποιήσεις" εμφανίζεται ένα νούμερο, π.χ 5 αδιάβαστες ειδοποίησεις. Έστω ότι κάνω κλικ για να διαβάσω μόνο την 1η ειδοποίηση, όμως σβήνουν όλες οι ειδοποιήσεις. Δεν θα ήταν καλύτερα να εμφάνιζε μετά 4 ειδοποιήσεις ώστε να θυμάμαι ποιες δεν έχω διαβάσει? 4
Xvipes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 1 hour ago, turbat0s said: Καλημέρα. Μια σκέψη, ίσως να κάνω λάθος. Επάνω δεξιά στο καμπανάκι "ειδοποιήσεις" εμφανίζεται ένα νούμερο, π.χ 5 αδιάβαστες ειδοποίησεις. Έστω ότι κάνω κλικ για να διαβάσω μόνο την 1η ειδοποίηση, όμως σβήνουν όλες οι ειδοποιήσεις. Δεν θα ήταν καλύτερα να εμφάνιζε μετά 4 ειδοποιήσεις ώστε να θυμάμαι ποιες δεν έχω διαβάσει? Πολύ καλό QoL improvement που βοηθάει πολύ ειδικά από κινητό μιας και δεν είναι εύκολο να ανοίξεις όλες τις ειδοποιήσεις σε νέα tabs (όπως κάνω εγώ τουλ. από desktop) 1
turbat0s Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Xvipes είπε ειδοποιήσεις σε νέα tabs (όπως κάνω εγώ τουλ. από desktop) Το ίδιο κάνω και γώ, ταλαιπωρία όμως. Βλέπω π.χ 12 ειδοποιήσεις αλλά δεν έχω χρόνο να τις διαβάσω όλες. Γιατί να μην μπορώ να διαβάσω τις 2 και το βραδάκι με ησυχία τις άλλες 10. Καλά από κινητό δεν το συζητάμε, φρίκη. Τις αφήνω όλες για το pc.
M A T R I X Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Με την ευκαιρία μήπως είναι καλύτερα να δημιουργηθεί μία ενότητα για improvements ώστε να μην σπαμάρουμε το thread bugs για τα πάντα;
bikey77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Σε Huawei P30 lite με Android 10 και σε Chrome, το site έχει άπειρα issues και κολλήματα, σε κανένα άλλο site δεν εχω θέματα. Οταν υπάρχει ποστ με spoiler η παράθεση, το εσωτερικό περιεχόμενο scrollάρει προβληματικά και δεν γίνεται σωστά το rendering με αποτέλεσμα αυτό που δείχνω στο screenshot και ορισμένες φορές, μαύρη οθόνη (!).
M A T R I X Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Τα εχει παιξει παλι το light/dark mode Μια χαρά φαίνεται. Που σου σπάει;
SabotazNic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, M A T R I X είπε Μια χαρά φαίνεται. Που σου σπάει; Αλλαζε μεταξυ σελιδων. Τωρα οκ παλι
phanispal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Στα κινητά (Android) οι Συνδρομές εδώ και 2-3 μέρες εμφανίζονται σε μεγέθυνση και δεν είναι καθόλου βολικό.
Hal9000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Στις 11/11/2022 στις 4:50 ΜΜ, phanispal είπε Στα κινητά (Android) οι Συνδρομές εδώ και 2-3 μέρες εμφανίζονται σε μεγέθυνση και δεν είναι καθόλου βολικό. αν εξακολουθεί να στο κάνει, ανέβασε ένα screenshot να το δούμε
liakos18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Σε Chrome όταν σκρολάρω προς τα πάνω αντί να τερματίζει στην κορυφή, συνεχίζει να ανεβαίνει εμφανίζοντας κενό χώρο από πάνω:
filipN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Το τελευταίο διάστημα-πάνω από 20 μέρες-για να μπορέσω να συνδεθώ θα πρέπει να πληκτρολογήσω 2-4 φορές τους κωδικούς μου. Το ίδιο όταν τους κάνω copy and paste από έγγραφο του MS Word. Σήμερα, πριν λίγο απέτυχαν και οι 2 μέθοδοι (πληκτρολόγηση & copy and paste) και μπήκα με την τέταρτη (4η) προσπάθεια.
M A T R I X Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, filipN είπε Το τελευταίο διάστημα-πάνω από 20 μέρες-για να μπορέσω να συνδεθώ θα πρέπει να πληκτρολογήσω 2-4 φορές τους κωδικούς μου. Το ίδιο όταν τους κάνω copy and paste από έγγραφο του MS Word. Σήμερα, πριν λίγο απέτυχαν και οι 2 μέθοδοι (πληκτρολόγηση & copy and paste) και μπήκα με την τέταρτη (4η) προσπάθεια. Περίεργο να μην έχει αναφερθεί από άλλους. Τι browser χρησιμοποιείς;; Επίσης γιατί δεν επιλέγεις remember me;
filipN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Περίεργο να μην έχει αναφερθεί από άλλους. Τι browser χρησιμοποιείς;; Επίσης γιατί δεν επιλέγεις remember me; - Firefox ESR. - Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να πληκτρολογήσω 2η φορά τους κωδικούς μου, εκτός από εδώ.
Trigger Happy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, M A T R I X είπε Περίεργο να μην έχει αναφερθεί από άλλους. Τι browser χρησιμοποιείς;; Επίσης γιατί δεν επιλέγεις remember me; γινόταν όταν πρωτο - άλλαξε το σύστημα. έμπαινες με την δεύτερη -τρίτη. εμένα πάλι, μου το έκανε ανάποδα, με πέταγε έξω μόνο του κάθε δυο - τρεις σελίδες. βαρέθηκα να ασχοληθώ παραπέρα, έχω και τρεξίματα - τυπογράφος γαρ, δεν έδωσα σημασία. "δείχνει" να έχει στρώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα