Προς το περιεχόμενο

Hogwarts Legacy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ΡΙ ΑΠ είπε

Αν πούμε υποθετικά ότι δεν μιλάμε για αυθεντικό παιχνίδι, λύση υπάρχει?
Τα drivers έχουν εγκατασταθεί πολύ πρόσφατα αλλά θα δοκιμάσω το cleanup.

Ps: Οι ρυθμίσεις είναι πάνω κάτω αυτές:

-Upscaling Mode: FRS 2
-Upscaling Sharpness: 1
-Vsync: off
-Framerate: 165

-Effects Quality: Medium/High
-Material Quality: Ultra
-Fog Quality: High/Ultra
-Sky Quality: Medium
-Foliage Quality: Medium/High
-Post Process Quality: Medium/High
-Shadow Quality: High/Ultra
-Texture Quality: High
-View Distance Quality: Medium/High
-Population Quality: Medium/High
-RTX: off

Ή είναι από τον θείο ή είναι αυθεντικό, υποθετικά και κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει ρε συ. Καλή τύχη όμως με αυτό λοιπόν, γιατί απλά δε θα σπάσουμε το κεφάλι μας για τι μπορεί να πηγαίνει λάθος με μια ραντομ έκδοση εκεί έξω. Και δεν είναι και μέρος εδώ να παρέχουμε support για μπαρμπαδοπαίχνιδα.

Σα tip, ότι έχεις στο ultra ριξτο στο medium, αν και αμφιβάλω να γίνει κάτι με αυτό μόνο, δεν χάνεις κάτι.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 3
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ή είναι από τον θείο ή είναι αυθεντικό, υποθετικά και κάτι ενδιάμεσο δεν υπάρχει ρε συ. Καλή τύχη όμως με αυτό λοιπόν, γιατί απλά δε θα σπάσουμε το κεφάλι μας για τι μπορεί να πηγαίνει λάθος με μια ραντομ έκδοση εκεί έξω. Και δεν είναι και μέρος εδώ να παρέχουμε support για μπαρμπαροπαίχνιδα.

Σα tip, ότι έχεις στο ultra ριξτο στο medium, αν και αμφιβάλω να γίνει κάτι με αυτό μόνο, δεν χάνεις κάτι.

Το "υποθετικά" το έβαλα έτσι για να μην είμαι και τόσο obvious.😅
Το ξέρω ότι δεν είναι μέρος για support απλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου μήπως και γνωρίζει κανείς το fix.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Hogwarts Legacy κρασαρισματα

Καλησπέρα Παιδια,

μετα την τελευταια αναβαθμηση των drivers 551.61 καθως και τα τελευται updates των win11 εχω κρασαρισματα εν ωρα παινιδιου στο Hogwarts Legacy .

εχει αντιμετωπεισει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

14900k

rtx4070

32gb ddr5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

ίδια GFX με τη δικιά σου

2560χ1440, rtx on 

FG on

μόλις μείωσα τα textures στο high σταμάτησαν τα κρασαρίσματα. Τυχαίο ίσως, αλλά για δοκίμασε το

Επεξ/σία από j_manou
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αγόρασα χθές και παίζει τέλεια σε medium settings (motion blur απενεργοποιημένο) 2560χ1440 με το σύστημα της υπογραφής και χωρίς να ενεργοποιήσω upscaling , 43-50 fps χωρίς να έχω παρατηρήσει προς στιγμής απότομα frame drops. Έλεγα θα τρέξει δάκρυ γιατί δεν θα τραβάει και έμεινα έκπληκτος...

Αν θεωρείτε μείον από τα 16gb τρώει τα 13 με άνεση. Έχω την αίσθηση ότι τα updates έκαναν δουλεία οπως εγινε και με το cyberpunk.

Επεξ/σία από Dragonlordcv2002
Δημοσ.

Τελικα εκει που ελεγα να τσιμπησω forbidden west πηγα στο επομενο που ηθελα καιρο και ηταν και σε λογικη τιμη οποτε φυγαμε για εναν μαγικο κοσμο τις επομενες μερες και θα παει αργοτερα το Horizon. 

Screenshot_2.png

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τελικα εκει που ελεγα να τσιμπησω forbidden west πηγα στο επομενο που ηθελα καιρο και ηταν και σε λογικη τιμη οποτε φυγαμε για εναν μαγικο κοσμο τις επομενες μερες και θα παει αργοτερα το Horizon. 

Screenshot_2.png

δραμαμινες να παρεις :lol:

• Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

δραμαμινες να παρεις :lol:

Τι εννοεις βρε συ γιατι δεν καταλαβα. Για τα crashes τα οποια απο αυτα που διαβασα πρεπει να ειναι τελειως random.  

Δημοσ.

Με RT γίνεται stutter rave party, και (σε εμένα τουλάχιστον) έχει crashes to deskop, και δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί αφού τα έχω όλα stock. Χωρίς RT, με FG πάει μια χαρά εκτός από κάποια δύσκολα σημεία. Κάπου διάβασα ότι θα βγάλουν patch μέσα στο 2024 (επιτέλους), οπότε το έχω αφήσει μπας και στρώσει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τι εννοεις βρε συ γιατι δεν καταλαβα. Για τα crashes τα οποια απο αυτα που διαβασα πρεπει να ειναι τελειως random.  

Γτ με rt ειναι μες το stutter και με τον 5700 θα φας ζορια θεωρω .

Επρεπε να παρεις το horizon που παει τσουληθρα 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

γτ με rt ειναι μες το stutter και με τον 5700 θα φας ζορια θεωρω 

Και με FG μαζι λες? Θα βαλω cap 80 θα ανοιξω και rebar λενε στρωνει παρα πολυ το micro stutter. Η καρτα θα κοιμαται αλλα εστω 80 σταθερα να εχω με RT ultra. Θα αναφερω αργοτερα. Οταν ειχα δοκιμασει την σπασμενη εκδοση με RT ετρωγε τρελα ζορια ο 8700k και η 6800xt με RT. Χωρις RT ηταν αερας με 4070ti 5700x και FG αλλα ειχε θεμα με leaking στο ray tracing οποτε δεν το δοκιμασα. Θα δουμε σημερα με την τελευταια εκδοση ολα max πως τρεχει σε κανα 2-3ωρο. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Και με FG μαζι λες? Θα βαλω cap 80 θα ανοιξω και rebar λενε στρωνει παρα πολυ το micro stutter. Η καρτα θα κοιμαται αλλα εστω 80 σταθερα να εχω με RT ultra. Θα αναφερω αργοτερα. Οταν ειχα δοκιμασει την σπασμενη εκδοση με RT ετρωγε τρελα ζορια ο 8700k και η 6800xt με RT. Χωρις RT ηταν αερας με 4070ti 5700x και FG αλλα ειχε θεμα με leaking στο ray tracing οποτε δεν το δοκιμασα. Θα δουμε σημερα με την τελευταια εκδοση ολα max πως τρεχει σε κανα 2-3ωρο. 

Ειναι το παιχνιδι βλαμενο δεν φταιει το hw ,μακαρι να τα εχουν φτιαξει μην πανε χαμενα τα λεφτα σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...