Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking (ενημερώθηκε 22 Σεπ 2014) v1 [PS3]


mtzs
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

  • Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

  • Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γιατί χρειαζόμαστε το control fan?

 

αν βάλω rojero 4.46 1.01 με multiman 4.40 είμαι οκ;

ο ΜΜ 4.40 ειναι ασυμβατος με 4.46

Να βαλεις Habib αν θες να μπαινεις νετ μαζι με ΜΜ 4.46.01

Οσον αφορα το fan controller: Βλεπεις γενικα τι θερμοκρασιες εχεις απο ΜΜ. Αν ειναι >75 βαθμοι καλο ειναι να βαλεις το fan controller πανω γιατι δουλευει ο ανεμιστηρας σε υψηλοτερες στροφες και δεν αφηνει τις θερμοκρασιες να ανεβουν πανω απο 65-66 βαθμους

Σε απαιτητικα παιχνιδια οπως το TLOU τωρα το καλοκαιρι αρκετοι ειχαν θεματα και τους ανεβαζει θερμοκρασιες. Ειδικα στις φατ

παρ ολα αυτα ομως προστατευει και τις σλιμ (αλλο να δουλευει το ΠΣ3 για 3-4 ωρες στους 75 βαθμους και αλλο στους 65-66).

Θεωρω πως ειναι must ειδικα το καλοκαιρι.

Για να δουλεψει απλα τρεχεις το προγραμμα και μετα πατας τριγωνο για exit. με αυτο τον τροπο δουλευει στο default payload που ανεβαζει στροφες αναλογα με τη θερμοκρασια και εισαι καλυμενος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψήνομαι να περάσω (επιτέλους) από 3.55 kmeaw στο τελευταίο Rogero ή Rebug (ούτε που ξέρω ποια έκδοση είναι, νομίζω η 4.40;) Έχω κονσόλα με datecode 0D και κάποια στιγμή θυμάμαι πως είχα διαβάσει για τουβλιάσματα στη συγκεκριμένη έκδοση. Υπάρχει κάποια εξέλιξη πάνω στο θέμα; Εδώ πχ. αναφέρεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις 0D: http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/?do=findComment&comment=5108321

 

Αν τα παραπάνω δεν ισχύουν, έχουμε πρόχειρο κάποιο πρόσφατο οδηγό για την αναβάθμιση;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή τη στιγμή ρίχνω μια ματιά και στην Rebug 4.41.2 LITE, που κάποιοι λένε ότι ίσως είναι καλύτερη της Rogero (αλλά δεν το έψαξα και ιδιαίτερα).

 

Τα πρώτα βήματα που έχω κάνει είναι να επιβεβαιώσω ότι έχω το Multiman 04.46.01, κονσόλα με datecode 0d, backup τα NORBINS σύμφωνα με αυτό τον οδηγό, md5 check στο REBUG_4.41.2_LITE_PS3UPDAT.PUP και τώρα κοιτάω πως να κάνω downgrade το kmeaw 3.55 (http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=56205)

 

ps: μόλις βρήκα και ένα συγκριτικό Rogero vs Rebug (αν και το συγκεκριμένο φόρουμ που φάνηκε αρκετά προκατειλημμένο υπέρ του τελευταίου)

 

http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=55639

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τιγκα στο bug ειναι το rebug 4.41.2 lite

αφου εισαι σε KMEAW 3.55 τοτε

 

1. Βγαλε οποιο spoofer αν εχεις μεσα περασμενο για προσβαση στο ιντερνετ (αν δεν ειχες βαλει ποτε τοτε εισαι οκ. αν εχεις βαλει και δεν το βγαλεις τοτε παιζει σοβαρα να φας brick στην αναβαθμιση)

 

2. Αφου το βγαλεις ενεργοποιησε τα QA toggles κοιτα εδω το ποστ 10 πως γινεται

http://www.insomnia.gr/topic/467362-ερωτησεις-απαντησεις-faq-για-cfw-στο-playstation-3/?p=5165964

 

3. Αποσυνδεεις εντελως τη προσβαση στο ιντερνετ βγαζοντας καλωδια, κλεινοντας το wifi, βγαζεις οτι δισκο εχεις μεσα στο drive.

 

4. Περνας το 4.46 Habib v1.13 απο ΧΜΒ κατευθειαν και μετα τον ΜΜ 4.46.01. Το Habib ειναι ακριβως οτι το KMEAW σε 4.46.

Καθαρο εντελως χωρις βλακεις μεσα (Ειναι το KMEAW του 4.46). Τα παιχνιδια που εχεις ηδη μεσα δε θα σου δουλευουν. Ο λογος ειναι οτι πρεπει να βαλεις τα original EBOOTS και οχι τροποποιημενα για 3.55. Ενας ευκολος τροπος για να σου τρεχουν τα παντα ολα ειναι να συνδεσεις ιντερνετ (οχι πσν) αφου προχωρησεις στην αναβαθμιση και να αφησεις να κανει το official update σε καθε παιχνιδι. Μετα θα τρεχουν τα παντα. Tα παιχνιδια θα τα περνας μεσα απειραχτα εντελως με τα αυθεντικα ΕΒΟΟΤ

ΜΜ εκδοσεις < 4.46 δεν τρεχουν σε 4.46 cfw



........................ τώρα κοιτάω πως να κάνω downgrade το kmeaw 3.55 (http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=56205)

 

ps: μόλις βρήκα και ένα συγκριτικό Rogero vs Rebug (αν και το συγκεκριμένο φόρουμ που φάνηκε αρκετά προκατειλημμένο υπέρ του τελευταίου)

Δεν χρειαζεσαι κανενα downgrade αν εισαι ηδη σε 3.55 KMEAW. To downgrade ειναι για κονσολες με firmware official > 3.55  με date code μεχρι 0D.

Ακολουθεις ακριβως τα βηματα που σου εγραψα παραπανω.

Το habib ειναι απολυτως ασφαλες και δεν εχουν αναφερθει bricks. Αν δεις μπρικ ειναι γιατι δεν εβγαλαν spoofer κατα 99% (κατι το οποιο συμβαινει οτι και να περασεις πανω και οχι μονο habib) η γιατι δεν εκαναν ενεργοποιηση QA toggle

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χα, δεν σε πρόλαβα! Μόλις τώρα το είδα το μήνυμα (και σε ευχαριστώ πολύ). Στο ενδιάμεσο όμως πρόλαβα να περάσω το εν λόγω Rebug, απευθείας πάνω στο cfw 3.55 και μέχρι στιγμής δουλεύουν όλα καλά (είδα σε διάφορα φόρουμ, πχ. ps3crunch.net, πως δεν υπάρχει θέμα να γίνει έτσι δηλ. δεν χρειάζεται downgrade). Ακόμα και το QA Flag το ενεργοποίησα αφού αναβάθμισα σε Rebug.

 

Στη συνέχεια έβαλα να δοκιμάσω διάφορα παιχνίδια, πατσαρισμένα με 3.55 eboots και ό,τι έχω δοκιμάσει έπαιξε (Fifa13, Heavy Rain, Last of Us κλπ)

 

ps: για τυχόν ενδιαφερομένους, το μόνο που έκανα ήταν να πετάξω μέσω FTP το αρχείο PUP στο USB σκληρό, στη διαδρομή \PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUP. Στη συνέχεια βγήκα στο XMB, έκοψα wifi, έβγαλα καλώδια δικτύου και δισκάκια,πήγα System Update -> Update from storage media και το Rebug περάστηκε πάνω από το 3.55 kmeaw. Επανεκκίνηση και έτοιμος. Spoofers και άλλα παρόμοια δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.

 

ps2: εννοείται θα ελέγξω και την περίπτωση του Habib, αφού είναι και νεότερη έκδοση. Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι η απαίτηση για original eboots, γιατί δεν θυμάμαι αν τα έχω κρατήσει για όλα τα παιχνίδια μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον εγω εχω rogero 4.46 και θα το προτεινα ωστοσο βρισκω μειονεκτημα οτι καθε λιγο βγαινουν εκδοσεις πχ το roger ειναι v1 και θα βγουν αλλες δυο τρεις εκδοσεις για να διορθωσει καποια bug που θα βρεθουν.

ωστοσο ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με αυτο .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...